Mijn favoriete beauty producten van dit moment

Zoals je weet probeer ik regelmatig beauty producten uit. En de afgelopen maand heb ik weer een fijn lijstje verzameld aan favoriete beauty producten die ik bij Douglas kocht. Ik neem je mee in mijn favoriete beauty producten van dit moment en vertel je er meer over.

Mijn favoriete beauty producten van dit moment

Afgelopen november shopte ik een aantal fijne nieuwe beauty producten bij Douglas. Na veelvuldig uitproberen, kwamen er een aantal op mijn favoriete beauty producten van dit moment lijstje. Ik vertel je hieronder welke producten dit zijn. En waarom ik ze zo fijn vind.

1. Hugo Boss parfum, FEMME by BOSS

De Hugo Boss parfum, FEMME by BOSS is echt een heerlijke parfum. En als je net als ik van nieuwe parfums uitproberen houdt… Dan is de Femme by Boss zeker de moeite waard.

Geurnoot: Bloemig
Topnoot: Mandarijn, zwarte bessen
Hartnoot: Jasmijn
Basisnoot: Abrikoos, Ambergris

Wanneer je deze parfum aanbrengt ruik je de heerlijk fruitige topnoten van mandarijn en zwarte bessen, die overgaan in een crèmeachtige basis met muskusa. Het trio van witte bloemen, bestaande uit stefanotis, roos en oriëntaalse lelie laat een subtiel en warm spoor achter. De parfum als je je vrouwelijkheid wilt benadrukken.

2. Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex

De Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex is ideaal als je tekenen van huidveroudering wilt bestrijden. Dit serum maakt de huid steviger en verminder de zichtbare lijntjes en rimpels. Dat kan ik als newborn mama wel gebruiken! Alhoewel een paar uurtjes slaap me ook geen verkeerd zouden doen ;)

Wat bijzonder is aan dit serum is dat het ook de celvernieuwing en natuurlijke productie van collageen stimuleert. Daarnaast hydrateert het je huid tot 72 uur dankzij de toevoeging van hyaluronzuur. En biedt het 8 uur anti-oxidant bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Het serum is prettig in gebruik en heeft een luchtige textuur. Het smeert fijn uit over de huid en trekt snel in. Mijn huid leeft ervan op en krijgt een frisse gloed en beduidend minder rimpels. Precies wat ik nodig heb!

3. Lancôme mascara – Lash Idôle

Met deze Lancôme mascara – Lash Idôle creëer je een intens zwarte, diepe ooglook. De Lash Idôle Mascara omhult en verlengt elke wimper. Het curvy borsteltje maakt het aanbrengen van de mascara erg gemakkelijk. Daarnaast verdeelt deze de mascara, zonder klontjes, perfect over de wimpers. En zorgt voor een gegarandeerd ‘Lash’ effect. Hier lijken je wimpers langer en dikker. De mascara blijft de hele dag goed zitten, geeft niet af, geeft volume, en een natuurlijke ooglook!

4. Eye care- GrandeLASH Wimperserum.

De Eye care van Grande Cosmetics is ook echt een aanrader. Vooral het GrandeLASH Wimperserum is ideaal, als je opzoek bent naar een serum om je wimpers natuurlijk langer en voller te laten ogen. Bijvoorbeeld omdat je je wimpers verkeerd behandeld hebt, of na een zwangerschap of ziekte last hebt van dunner wordende wimpers.

Dit serum bevat een unieke mix van vitamines, antioxidanten en aminozuren en belooft binnen 4 tot 6 weken een zichtbaar resultaat, met een volledig resultaat in 3 maanden. Brengt 1x daags het serum aan op de wimperrand voor een prachtig resultaat. De kwast maakt het aanbrengen gemakkelijk, doordat deze klein is en precies voldoende product bevat.

Na het GrandeLash wimperserum 3 a 4 weken dagelijks aanbrengen zag ik al resultaat. Daarnaast vind ik het fijn dat je veilig gebruik kunt maken van dit serum in combinatie met contactlenzen, wimperextensions en/of wimperverf. Ideaal dus als je niet aan de wimperextensions of wimperverf wilt, maar wel zichtbaar stevigere, vollere en langere wimpers wilt.

5. Nyx Butterglos – Sorbet.

Ben je opzoek naar een fijne lipgloss? Dan raad ik je deze Nyx Butterglos in de kleur Sorbet zeker aan. Ik probeerde hem uit en ben er zeer te spreken over.

De Butterglos heeft niet voor niks deze naam gekregen. Na het aanbrengen voelen je lippen namleijk boterzacht en zijdeachtig glad aan. Daarnaast heeft de lipgloss een heerlijke zoete smaak, die ik het meest kan vergelijken met een suikerkoekje. De lipgloss brengt gemakkelijk aan en smelt zowat weg op je lippen. Na aanbrengen plakt de lipgloss niet. En de kleur vind ik prachtig! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: