Mijn summer wishlist

Dit jaar zit er helaas geen zomervakantie meer in… Maar toch kan ik stiekem niet wachten tot ik aan mijn paar weken vrij mag beginnen. Ik hoop dat het de komende zomer, net zo lekker weer wordt als in de eerste weken van april. Of nóg beter. Want dan kan ik in mijn eigen achtertuin optimaal genieten van de zon! Ook al zitten we in quarantaine, toch wil ik er deze zomer wel een beetje modieus bij liggen in de achtertuin. En daarom deel ik mijn summer wishlist met jullie, waarin een aantal prachtige strand items van LASCANA staan.  Deze zou ik graag aan mijn garderobe willen toevoegen, voordat de vakantie echt gaat beginnen! 

Maxi jurk

Als je me al wat langer volgt weet je dat ik gek ben op Maxi-Jurken. Ik heb er dan ook al verschillende outfits mee samen gesteld. Je hebt ze in verschillende printjes, soorten en maten. Dit keer heb ik er vanwege de hopelijk wat warmere temperaturen gekozen voor een jurk die mouwloos is.

Strandtas met pompoms

Eén van de echte musthaves op mijn summer wishlist als je het mij vraagt. Een mooie strandtas, is niet alleen geschikt voor het strand, maar ook prima geschikt om boodschappen mee te doen. Deze tas is gemaakt van duurzaam materiaal. Dus niet alleen goed voor jouw looks, maar ook voor het milieu!

Espadrilles

Lekker even een rondje wandelen? Dat doe ik graag in een paar nieuwe espadrilles. Dit keer heb ik gekozen voor een variant met twee kleuren pailletten, zwart en zilver.

Roze Bikini

Eigenlijk ben ik gek op alle badmode. Of het nou een badpak is of een bikini. Maar deze bikini die ik uitzocht in het knalroze is wel erg modieus met de criss-cross bandjes. Nu ik niet op vakantie kan, ga ik voor het ultieme vakantie gevoel.

Strandlaken en hammamdoek met strepen en pom poms

Voor op het strand kan een strandlaken niet ontbreken. Dit strandlaken is niet alleen te gebruiken als strandlaken, maar ook als hammamdoek. Zo kun je als je het koud krijgt, of als je nat bent je helemaal lichaam er mee inwikkelen. Hij is zwart-wit gestreept en heeft roze pompoms.

Slippers

En dan last but not least op mijn summer wishlist deze modieuze slippers. Natuurlijk kennen we allemaal wel de flipflops die er goedkoop uitzien. Maar het oog wil ook wat toch? Doordat de bandjes zilver zijn passen ze bij bijna iedere outfit.

Ik hoop dat ik jullie een beetje heb kunnen inspireren met mijn summer wishlist.

Welke items zou jij nog graag willen hebben voor aan komende zomer?

1 Reactie

  1. juni 30, 2020 / 8:11 pm

    Wat bij mij niet mag ontbreken is een comfortabele zomeroutfit voor in huis. Korte joggingbroek met een mooi basic shirtje. Zeker nu met thuiswerken draag ik dit graag! Ben helemaal weg van het strandlaken, leuke items!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: