mijn Terapy zitzak

Mijn Terapy zitzak

De meest comfortabele zitplek in mijn huis is die waar mijn Terapy zitzak staat. Ik vind de zitzak ideaal om in te zitten tijdens een avond netflix, tijdens het bloggen en om bijvoorbeeld wanneer ik een boek wil lezen. De zak zit niet alleen lekker maar is ook nog eens erg goed voor mijn rug en nek. Dus niet alleen ik, maar ook jij kan profijt hebben van een zitzak. Lees en kijk je mee wat ik van de Terapy zitzak vind? En hoe hij zit en gebruikt kan worden?

Terapy zitzak

Terapy is een merk dat zitzakken en kussens verkoopt. En niet zomaar zitzakken maar zitzakken die ook nog eens ergonomisch zijn, dus goed zijn voor je nek en rug. De zitzakken van Terapy passen zich aan aan je lichaam. De korrels in de zak worden verdeeld door jou lichaamsgewicht. Ook wordt de druk op je wervelkolom verlicht. Bij navraag bij mijn fysio kreeg ik mee dat zij deze zelfs aanraden als ondersteuning voor mensen met rugproblemen.

Mijn Terapy zitzak

De stof die om de zitzak zit is van zacht en rekbaar katoen. Doordat de zitzak voorzien is van een katoenen hoes, is deze ook wasbaar (heel belangrijk). Je kunt de hoes makkelijk verwijderen door de ritssluiting te openen.

Mijn Terapy zitzak

Mijn Terapy zitzak

En tadaa daar zie je de binnenhoes. De vulling in de binnen hoes is ten opzichte van andere zitzak merken uniek. In de zak zitten EPS-korrels, deze bevatten minder lucht waardoor het volume langer wordt behouden.

Mijn Terapy zitzak

Ik koos voor de Elly Zitzak, een zitzak waar je op meerdere manieren op kunt zitten of liggen. Maar zich toch wel kenmerkt door de druppelvorm waarin je hem zelf kunt plaatsen. Door op deze manier op de zitzak te gaan zitten, wordt de druk in je wervelkolom verlicht. As we speak, ik zit er nu ook op tijdens het schrijven van mijn artikel.

De zitzak wordt binnen 1-3 werkdagen geleverd en komt in een mega grote doos! Heel zwaar is de zitzak gelukkig niet.

Mijn Terapy zitzak

Ik had de keuze uit maar liefst 19 kleuren! Toch koos ik voor de lichtgrijze Terapy zitzak, want ik vind deze het beste in mijn interieur passen.

Mijn Terapy zitzak

Zo ziet de zitzak eruit, als je hem uit de verpakking haalt. Hij is gelijk klaar voor gebruik.

Ik heb de zitzak nu 2 weken en tot nu toe zit ik niet meer op de bank… maar goed ook, want deze is net aan het stuk gaan. Dus ik weet wel waar ik de komende weken vertoef!  De zak is ook zalig voor baby’s trouwens. Die liggen er heerlijk in! Kijk maar… haha ahum, ahum, dat ben ik dus. Maar nee, even serieus mijn neefjes kan ik prima in de zitzak leggen door een soort van holletje te maken, en zo rollen ze er niet uit.

Mijn Terapy zitzak

De Terapy zitzak is echt mijn nieuwe lievelingsplek in huis. Ik neem hem zelfs mee naar mijn blog kamer! Hij is ligt, dus why not?

Mijn Terapy zitzak

En ook buiten wordt de tuinset vervangen door de zitzak! Mijn neefjes en nichtjes zijn er ook gek van. En als die er zijn dan moet ik hem of in beslag nemen of zelf een tuinstoel pakken om op te zitten. Dus eigenlijk zou ik er wat meer zitzakken moeten bestellen.

Mijn Terapy zitzak

En als ik geen zin heb om iets te doen, ook dan droom ik lekker weg… zoals hier. Even ontspannen en chillen.

Mijn Terapy zitzak

Al met al kan ik niet meer zonder mijn Terapy zitzak. Ik merk dat ik minder last heb van mijn rug en zelfs in de gekste houdingen kan ik erop zitten. De meeste mensen die mij kennen weten dat ik hou van het zitten in kleermakers zit en zelfs dat is mogelijk op deze zitzak. I Love it!

Mijn Terapy zitzak

Yoga, mediteren je kan het zo gek niet bedenken ik doe alles op mijn nieuwe maatje.

Mijn Terapy zitzak

Verkrijgbaarheid en Prijs

De Terapy Zitzak in dit artikel én alle andere zitzakken zijn te koop via de website van Terapy.
Ze hebben een breed assortiment van mini zitzakken tot aan xxxl zitzakken. En zelfs arm-en rugsteunen voor de zitzakken kun je hier vinden als extra uitbreiding.

♡ Elly Zitzak is verkrijgbaar voor €129,95

Zou jij graag een terapy zitzak willen hebben voor thuis?
Of ben jij meer een bankhang type?

Meer lezen over interieur en styling?
Nieuw! Koperkleurige hanglampen en lightswing
Interieur budget tip | wandrek van de Action
De 6 beste webshops voor Arabische interieur Styling
Top 5 woonaccessoires
Achter het scherm – hal opbergbank
Inspiratie – de perfecte Kast
Het voorjaar in huis met een orchidee

**Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: