Netl Camping Kallumaan | Kamperen in Flevoland

Netl Camping Kallumaan

Wil je toch nog vakantie vieren in eigen land? Netl Camping Kallumaan is een idyllisch dorpje vol wilde natuur en creativiteit. De ideale locatie voor een vakantie of dagje weg met je kinderen. Op het grote terrein vind je diverse staanplaatsen en accommodaties. Het is mogelijk voor slechts één nacht te boeken, maar ook de hele week. Of je nu wilt spelen of ontspannen, vanuit je bed stap je direct de verfrissende vrijheid in. Van tentplekken tot lodges bij Netl Camping Kallumaan hebben ze het allemaal!

Kamperen op Netl Camping Kallumaan

Netl Camping Kallumaan bestaat uit drie kampeerterreinen met in totaal 250 kampeerplekken. Wil je graag bij je eigen plek parkeren, dan kies je voor veld HELI, herkenbaar aan een oude SAR reddingshelikopter op het terrein. Met een beetje mazzel pluk je dit jaar nog verse kruiden vanuit je tent of caravanraam uit een van de kruidentuintjes die naast iedere plek zijn aangelegd. Voor een meer back to basic kampeervakantie strijk je neer op kampeerterrein MIG op het achterste stuk van het terrein. Aan het begin van het terrein kun je met je campertje staan, de rest van het terrein is autovrij. Voor je bagage is er een bolderkar.

Dan is er nog kampeerterrein UFO, een nieuw deel van de camping vlak bij het gezellige Vuurtorenstrand met terras. Helemaal nieuw is het overigens niet, dit is het veld waar in 2020 pop-up camping Kallumaan te vinden was. Kampeer je graag dicht bij de gezelligheid, dan is veld UFO de plek voor jou!

Netl Camping Kallumaan

Bijzondere accommodaties

Behalve kamperen kun je bij Netl de Wildste Tuin ook overnachten in een bijzondere huuraccommodatie. De pods, wielenwagens, Bell tenten, zeecontainerwoningen en safaritenten (sommige met privé sanitair) variëren in grootte van 2- tot 5-persoons. De pionierswoning biedt plaats aan zes personen en groepshuis Vosss is geschikt voor een logeerpartij met z’n achten. Ook zijn er minikampen te huur, waarbij bijvoorbeeld een 2- en 4-persoons tent samen een accommodatie vormen.

Inspiratiepad bij de camping

Wat meer rust vind je wandelend over het inspiratiepad, een route die je verrijkt met kennis en inspiratie. Met informatieborden leer je over de natuur en maak je kennis met de initiatieven en ambitie van de mensen achter de Wildste Tuin om bij te dragen aan een betere wereld.

Voorzieningen en faciliteiten

Op deze luxe familiecamping bevindt zich een wasserette die 24 uur per dag open is. Er zijn meerdere sanitaire voorzieningen verspreid over het terrein met verschoonruimte voor de baby en toiletten voor mindervaliden. Op het natuurkampeerterrein is een keukenhoekje met kookpitten, koelkast en diepvries, die je met andere campinggasten deelt. Om tot rust te komen, bezoek je de loungehoek waar je boeken kunt lenen.

Natuurspeelpark de Wildste Tuin

Geen plastic speeltoestellen maar natuur is wat deze speeloase biedt. Van de duinen rennen en rollen, spelen met zand en de waterpomp staan garant voor uren speelplezier. Maar er is meer. Hou je vast! Aan de wiebelende touwbrug of liaanslinger over het water, op het trekpontje of nog gaver: gierend met de dubbele kabelbaan! Klimmen, klauteren en balanceren op boomstammen, op weg naar de grootste bamboejungle van Nederland, want ook die vind je hier. Verstoppen was nog nooit zo spannend! In de bamboejungle vind je ook het huttenbouwbos, met materialen om een echte, stoere hut te bouwen. En voor degenen die tot achter hun oren vies willen worden (wie eigenlijk niet) is er de modderglijbaan. Goed nat maken met elkaar en daar ga je… met een vaartje de heuvel af, het ondiepe water in en vervolgens zien hoe je weer boven komt.

Netl Camping Kallumaan

Activiteiten

Onderstaand vind je een greep uit de activiteiten, kijk voor meer informatie even onderaan om naar de website te surfen. Hier vind je écht alle activiteiten.

Zwemmen

Een rondje om ons natuurgebied zwem je in 45 minuten, maar een ochtendduik of korte verkoelende plons kan natuurlijk ook! Geen natte voeten halen? Spreid jouw badhanddoek op één van onze vier strandjes.

Vissen

Wist je dat de grootste karpers van de Noordoostpolder in onze wateren rondzwemmen? Neem je hengel mee en gooi hem uit in de Zwolse Vaart!

Volleyballen

Ons volleybalnet staat gespannen en het veld is klaar om een balletje te slaan.

Mountainbiken

Neem je mountainbike mee op avontuur of huur er één voor volwassenen vanaf €17,50 of kinderen vanaf €10 bij de Campingwinkel. Het Voorsterbos heeft een prachtig mountainbikeparcours en ligt naast onze camping.

Modderglijbaan

Plant je billen op de blubber en glibber van de glijbaan. De heerlijke derrie spoel je weer af in de waterplas.

Netl Camping Kallumaan

(H)eerlijk, gezond en gezellig eten bij het strandpaviljoen 

Het strandpaviljoen is het middelpunt van de Wildste Tuin. Hier wordt de omslag gemaakt naar het serveren van meer gezonde snacks, maaltijden en drankjes. Zo wordt er fruitwater – water gevuld met vers fruit – geschonken, worden er bananenpannenkoekjes geserveerd en burgers van eerlijk vlees gebakken. Samen eten, bij voorkeur buiten, op een van de fraaie locaties in het park kan tijdens de Skuuv-aan-avonden. Genieten!


MEER INFORMATIE


Adres:
Leemringweg 19,
8317 RD Kraggenburg

Tel.  052-7203043.

Parkeren:
Je boeking is inclusief 1 parkeerplaats.

Website: https://kallumaan.nl/
Agenda: https://kallumaan.nl/agenda/
Instagram: @netlcampingkallumaan


Ben jij net als ik enthousiast geworden van bovenstaande info? Ga dan naar de website om een plekje te bemachtigen!

–> hier vind je nog meer reizen binnen Nederland & uitjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: