New in! Rayban Wayfarer RB3132

Rayban1

Ik dacht erover na om deze zomer een nieuwe zonnebril te kopen. Na vaak passen bij verschillende opticiens ben ik toch overstag gegaan. Het werd een zonnebril van het merk Rayban type: RB2132 New Wayfarer deze heb ik online besteld en ik neem je mee in deze rayban review.

Rayban Wayfarer

Wist je dat het Wayfarer-montuur voor het eerst uit kwam in de jaren ’50 van de vorige eeuw? Het model dat in 1952 voor het eerst werd getoond was  een beetje groter, maar de huidige kleinere versie is in de loop der jaren door Rayban erg populair geworden.

Wayfarer-montuur

De Wayfarer is een ingetogen model en staat eigenlijk bij praktisch ieder gezicht. Maar de Wayfarer wordt meestal door dames gedragen, alhoewel hij ook aan populariteit wint bij de heren.

Beroemdheden die een Wayfarer-montuur droegen

Wist je dat veel beroemdheden ons al voor gingen met het dragen van een wayfarer montuur?

  • Mary Kate Olsen;
  • Audrey Hepburn;
  • Marilyn Monroe;
  • John Lennon;
  • Michael Jackson;
  • Tom Cruise.

Waarom ik koos voor de Rayban Wayfarer?

Zelf hou ik meer van ingetogen brillen. Niet een te groot montuur en al helemaal geen piloten zonnebrillen! Het Wayfarer-montuur pas goed bij mijn gezicht. Vroeger kocht ik altijd kinderzonnebrillen, omdat de andere allemaal te groot waren voor mijn gezicht. Het grappige is ook nog eens dat ik de grootste kindermaat pas, maar roze met witte bloemetjes is niet echt mijn stijl! Zeg nou zelf is dit geen plaatje?

Rayban5

Ook was dit de eerste zonnebril waarbij de pootjes goed achter mijn oren bleven steken, zodat de bril niet afvalt.

Rayban3

Het montuur voelt niet zwaar omdat deze is gemaakt van kunststof en de glazen hebben een mooie weerspiegeling die anders is van de voorkant dan van de zijkant..

Rayban4
Rayban2

De levertijd van de zonnebril was super snel. Ik had hem al de volgende dag in huis. Hij kwam in een stevige kartonnen doos in perfecte staat aan.

Prijs en verkrijgbaarheid

Mocht je nog niet bekend zijn met de prijzen van Ray-Ban… goedkoop zijn ze niet! Voor deze bril betaal je tussen de € 115 en € 135 euro, maar dan ben je ook wel verzekerd van een goede verpakking en een goede service! Hij is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com en ook via andere webshops.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: