Nieuw Kapsel – ik ben Blond

Al tijden was mijn haar te lang en had het nodig een knipbeurt nodig. Mijn kapster gaat volgende maand op vakantie en kon gelukkig afgelopen maandag nog een plekje voor me maken. Nu zijn jullie natuurlijk allemaal benieuwd naar mijn nieuwe kapsel. IK kan jullie wat verklappen: Nieuw Kapsel – ik ben Blond!

Gek ben ik tegenwoordig op balayage. Ik schreef er al eerder een post over om uit te leggen wat het precies is en omdat ik aan het twijfelen was om mijn haar te verven. Gek hé, dat ik dat gewoon al die tijd niet durfde.

Toen ik 18 was heeft een kapper mijn haar zo erg scheef geknipt dat al mijn lange haar eraf moest! Sinds dien ben ik heel voorzichtig geworden met mijn haar. Alleen het hoognodige laten doen en verder liever niks anders. Maar om eerlijk te zijn past dat niet echt bij mij. Na jaren geknipt te worden door de Bedrijfskapper, durfde ik het eindelijk aan en ging ik voor balayage. Je snapt dat toen de kogel eindelijk door de kerk was ik niet meteen voor super blond ging. Nee, dat durfde ik nog niet zo goed, dus eerst maar eens een rustige kleur. Zo zag mijn haar er de eerste keer uit na de Balayge.

Best wel safe vinden jullie niet? Het stond prachtig hoor, daar niet van.. maar toch was het het net niet helemaal. De Bedrijfskapper had een winactie uitgezet en die had ik gewonnen. Ik was super blij! Want nu kon ik weer balayage in mijn haar laten zetten.

Dus daar zat ik dan met allemaal lagen verf in mijn haar. Altijd spannend zo’n moment want ja, wordt het wel zoals je verwacht had?

Nieuw Kapsel - ik ben Blond!

Om eerlijk te zijn maak ik me daar nooit zorgen om bij Nathalie. Ze is een expert in haar vak en weet ook precies wat wel en wat niet bij je haar past. Ik ben maar weinig kappers tegen gekomen die ik een kans heb gegeven. Maar wat ben ik blij dat Nathalie van de Bedrijfskapper heb leren kennen. Gezellig een babbeltje maken en voor je het weet mag de verf er alweer uit.

Nieuw Kapsel - ik ben Blond!

In dit licht lijkt mijn haar nog wat rood bruiner dan dat het is, maar in daglicht is het echt super blond! Wel even wennen hoor. En met de flits ziet het er zo uit. Een voor en na foto…

Wat een verschil hé, als ik het zo op de foto zie kan ik het nog steeds niet geloven. Maar is dit nu echt mijn haar?

Jup That’s me! Een nieuwe coupe en het is er dit keer gelukt hoor! ze heeft me overgehaald om het wat rigoreuzer aan te pakken. En zoals altijd ben ik weer dik tevreden.

Wat vind jij van mijn Nieuw Kapsel – ik ben Blond?

15 Reacties

 1. augustus 11, 2017 / 8:36 am

  Oh wauw, het is echt super mooi geworden. Staat je goed! :)

 2. augustus 11, 2017 / 10:16 am

  Het is zeker een groot verschil! Maar je hebt sowieso prachtig haar zeg! Ik vind het allebei erg mooi!

 3. augustus 11, 2017 / 10:56 am

  Ziet er heel mooi uit hoor, Snap dat je niet iedereen met je haar vertrouwd :)

 4. augustus 11, 2017 / 12:18 pm

  Staat je heel goed hoor. ik ben ook zo met kappers. Ik vertrouw zelden iemand met mijn haar.

 5. augustus 11, 2017 / 1:42 pm

  Mooi die verschillende laagjes zo! Lekker zomers. :)

 6. augustus 11, 2017 / 2:37 pm

  Wat een verschil. Ik vond je vorige haarkleur persoonlijk ietsje mooier maar het blond staat je ook heel goed;

 7. augustus 12, 2017 / 10:34 am

  Oh wauw wat mooi zeg. Prachtig gedaan en staat je ook toppie! Wat een verschil inderdaad! Maar van die andere kleur ben ik ook fan!

 8. augustus 14, 2017 / 10:38 pm

  Het staat je echt mooi! En ook een lekkere volle bos haar

 9. augustus 14, 2017 / 10:57 pm

  Wat heb je een mooi bos haar! Waanzinnig, vind beide kleuren mooi!

 10. augustus 18, 2017 / 2:45 pm

  wauw, best wel een hele verschil!! mooi gedaan al vond ik het oude kleur mooier bij je staan.

 11. augustus 18, 2017 / 5:31 pm

  Meis het staat je erg goed ! Toch gaat mijn voorkeur uit naar de rode kleur. Stond je erg mooi ook.

 12. augustus 25, 2017 / 4:24 pm

  Mooie kleur! Ik vind het rood je ook echt niet verkeerd staan, maar snap dat je ook wel eens iets anders wilt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: