Nieuwe telefoonhoesjes – van iDeal of Sweden

Phone case iDeal of sweden

Al een tijdje was ik opzoek naar een nieuw galaxy s10 hoesje. Omdat ik nu een telefoon heb die ik zowel voor mijn werk als privé gebruik, is het wel belangrijk dat mijn nieuwe phone cover er een beetje chique uitziet. Natuurlijk zijn telefoonhoesjes met hartjes etc hartstikke leuk, maar niet zo professioneel. Daar wordt je zakelijk gezien echt niet mee serieus genoemen… Vaak zijn de wat chiquer ogende hoesjes, gelijk vrij prijzig en daarom ging ik opzoek naar goedkope telefoonhoesjes. Ik vond er twee bij Ideal of sweden. In deze post neem ik ze onder de loep en vertel ik je wat ik ervan vind. Kijk je mee?

iDeal of Sweden

iDeal of Sweden is erg bekend geworden dankzij de mooie telefoonhoesjes die ze maken. Vrijwel alle phone cases zien er elegant uit, hebben bijzondere grafische prints en zijn voorzien van een goud label met daarop het logo van iDeal of Sweden. Wat fijn is dat ze (bijna) voor alle telefoons beschikbaar zijn.

phone cases iDeal of Sweden

Regelmatig brengen ze collecties uit die helemaal rondom een speciaal thema ontworpen zijn. Dit zwarte hoesje heeft een marmeren print wat ik persoonlijk erg chique vind.

verpakking goedkope telefoonhoesjes van iDeal of Sweden

Verpakking

Toen ik het pakketje ontving met de galaxy s10 hoesjes viel mij gelijk op dat de verpakkingen er erg gelikt uitzien. Clean, minimalistisch en luxe afgewerkt. Dit is gewoon een cadeautje om te krijgen, al bestel je het voor jezelf! Tijd om de producten verder onder de loep te nemen!

galaxy s10 hoesje – Black Galaxy Marble

De print op dit hoesje trok gelijk mijn aandacht toen ik aan het surfen was op de website van iDeal of Sweden. Het design bevat galactische balken met een betoverende compositie van stralende gouden en grijze spatten. En nu snap je dus ook gelijk de naam: ” Black Galaxy Marble”. Als je het mij vraagt is dit een hoesje waar je niet zo snel op uitgekeken raakt en die ook bij elke outfit past die je draagt.

goedkope telefoonhoesjes iDeal of Sweden

galaxy s10 hoesje – Greige Terazzo

Op dit hoesje viel mijn oog door de verschillende steentjes die er in lijken te zitten. Het Greige Terazzo ontwerp is een gebaseerd op de Venetiaanse terrazzo-ambacht. Het patroon is voorzien van confetti met sprankelend goud en stralende zilveren stippen. Het lijkt zelfs of ze fonkelen. Een erg fijn en mooi hoesje. Waar ik al meerdere vragen over heb gekregen. Hihi!

phone case close-up bovenkant

Mijn mening

De cases hebben een zachte microvezelvoering die krassen aan de achterzijde van je telefoon tegen gaan. Wat bij het gebruik ook opvalt is dat de case behoorlijk dik en stevig is.

close-up back ideal of sweden hoesjes

Zelfs deze twee designs zijn in meerdere kleuren beschikbaar. En het mooie design logo van iDeal of Sweden in goud, vind je op elke phone case aan de achterkant. Ik vind persoonlijk dit juist een chique uitstraling geeft aan het hoesje.

De telefoonhoesjes zitten strak om mijn telefoon heen. Dit zorgt ervoor dat de case er ook niet zo gemakkelijk af te halen is. Maar een voordeel hiervan is dat hij er ook niet vanaf kan stuiteren, als je hem toch per ongeluk laat vallen. Zelf vind ik dit niet echt een probleem. Ik verander mijn galaxy s10 hoesjes niet dagelijks, en naarmate je ze meer wisselt gaat het ook wat soepeler. Zelf heb ik liever dat de hoesjes wat strakker zitten, zodat mijn telefoon goed beschermd is.

Ook na de hoesje een maand intensief gebruikt te hebben, merk ik geen verschil in kleur of hevige slijtage op door gebruik. Terwijl Zayn er zelfs op heeft zitten bijten. Ik ben erg tevreden en zou er in de toekomst zeker nog een paar aanschaffen!

Meer van iDeal of Sweden?

Benieuwd naar alle andere telefoonhoesjes, wallet cases, telefoon covers en accessoires van dit Zweedse merk. Neem dan vooral even een kijkje op de website van iDeal of Sweden.

15% Korting

Met de code “ID15-738906” krijg je 15% korting op de hele collectie op de iDeal of Sweden website. En ze hebben nu korting tot wel 75%, dus heel veel goedkope telefoonhoesjes!

Ben jij meer van de goedkope telefoonhoesjes? Of kijk je meer naar het beschermde/praktische oogpunt wanneer je een hoesje koopt?

disclaimer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: