OMG je kunt nu unicorn pepernoten kopen!

Kruidvat unicorn pepernoten

De zomer is pas net voorbij en 5 december is pas over ruim 3 maanden. En toch zijn er alweer volop pepernoten verkrijgbaar. Misschien vind je het nog wat vroeg om aan pepernoten te beginnen? Of ben je sowieso een echte pepernotenliefhebber! Either way, deze kruidvat unicorn pepernoten wil je zeker eens proberen!

Ben je een beetje uitgekeken op de normale pepernoten die steeds eerder in de winkel liggen. Dan heb je nu een goed excuus om eerder aan de pepernoten te gaan! Als je al een excuus nodig hebt natuurlijk. Ben je een liefhebber? Dan kun je deze niet aan je voorbij laten gaan! Kruidvat komt namelijk met Unicorn pepernoten!

Kruidvat unicorn pepernoten

Kruidvat unicorn pepernoten

Maar wat is het nu precies? Het zijn eigenlijk de normale kruidnoten, maar met een laagje romige melkchocolade, afgemaakt met een knapperig suikerlaag. De suikerlaag die om de kruidnoten zit is helemaal in unicorn stijl. En de kleuren die zijn pastel-achtig. Ze variëren van lichtblauw tot aan roze, paars, geel en groen.

Kruidvat unicorn pepernoten

Smaak

Qua smaak zijn de Unicorn kruidnoten vooral zoet, en minder romig dan bijvoorbeeld de Tiramisu kruidnoten. Dit is overigens ook een van mijn favorieten hoor. But don’t tell anybody! Zowel de smaak, als de bite doet je denken aan M&M’s. Zonder chocolade of pinda’s maar dan met een pepernoot van binnen van binnen Ik vind ze verslavend lekker! Én zien er ook nog eens ontzettend leuk uit! Leuk voor een feestje of gewoon zomaar?

karamel zeezout en een chocolade pepernoten

Prijs en verkrijgbaarheid

Een zak Kruidvat unicorn pepernoten van ongeveer 250 gram kost €1,59 en is in de winkel én online verkrijgbaar.

P.s. Mochtje toch meer van de normale pepernoten zijn? Dan heb ik hier nog een lekker recept om pepernoten zelf te maken.

Ga jij deze Kruidvat unicorn pepernoten uitproberen?
Of hou je meer van een andere pepernoten variant?

disclaimer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: