Een brief aan 2015

Vandaag is het de laatste dag van het afgelopen jaar. 2015 was voor mij een super goed jaar dat veel veranderingen met zich mee bracht zowel negatief als positief. Zo startte ik het jaar met de intentie om een blog op te starten en goed te onderhouden.. Grootendeels is Me-licious uit gegroeid tot een uit de hand gelopen hobby! Bezoekers aantallen nemen toe en zo ook de eerste samenwerkingen. Dankbaarheid is een woord dat veel betekenis voor mij had dit jaar. De bezoekers aantallen nemen toe en blijven gelukkig groeien. Helaas vind ik het soms wat moeilijk om een balans te vinden tussen werken, bloggen en mijn privé leven dat ook zeker aandacht nodig heeft. De afgelopen paar weken was het even stil op Me-licious, omdat ik dit mooie jaar niet in Nederland afsluit maar op vakantie.. Dus sorry hiervoor! 

Veel liefde was er in dit jaar aanwezig! In februari dit jaar ging ik in ondertrouw met de liefde van mijn leven op onze verlovingsdatum van een jaar eerder. In mei gaven wij elkaar het ja-woord en werden we man en vrouw. Onze families hebben van alles georganiseerd om ons de dag van ons leven te kunnen geven en dat is zeker gelukt. Een dag om nooit te vergeten! Voor de eerste keer bezochten we samen turkije, maar dan op huwelijksreis. Trouwen maakte onze relatie compleet. Nu zijn we een gezin en heb ik een andere achternaam en ofcourse een ring om mijn vinger.

Dit jaar leerde ik  dat doelen stellen goed is en je motiveert ze te behalen. Soms gaan dingen alleen niet op het tempo dat jij het zou willen. Geduld is in alles wat je doet een schone zaak. Mijn jaar stond zeker in het teken van geduld hebben…

Toen mijn moeder eind zomer een zwaar motor ongeluk kreeg besefte ik dat liefde, geduld en doelstellingen niet de enige speerpunten waren dit jaar… Want ook behulpzaamheid en familie stond hoog op de agenda. Maanden lang was ons gezin in de weer om onze eigen zaak draaidende te houden. Ondanks onze eigen jobs stonden we klaar voor elkaar. In het ziekenhuis, in de zaak, thuis… Familie is het mooiste wat er is! En moet je koesteren.

Ook afgelopen jaar heb ik vrienden verloren..zat ik ermee ja zeker weten. Zit ik er nu nog steeds mee? Hell no! De mensen die ik om me heen heb verzameld kan ik oprecht familie noemen. Waar heb je vrienden dan voor nodig?

Aankomend jaar hoop ik me meer te kunnen focussen op balans. Tussen mijn  werk, privé en blog, maar ook innerlijke balans. Wat meer tijd nemen voor mezelf en me niet schuldig voelen als ik nee moet zeggen of er een keer niet kan staan voor anderen. 

Ik wens jullie komend jaar een mooi jaar, een liefdevol jaar, een jaar vol goede gezondheid, een jaar waarin familie en vrienden verstrengeld jullie pad zullen kruisen, een jaar met nieuwe doelstellingen, een nieuw jaar met nieuwe dromen en nieuwe kansen. 

Een goed en voorspoedig 2016!

P.s. Waar lag jou focus afgelopen jaar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: