Paw Patrol Premium Glow Pad

Vandaag testen Zayn en ik de Paw Patrol Premium Glow Pad. Je snapt dat alleen al de verpakking in de smaak viel, want er zit hier een groot Paw Patrol fan! Des te leuker was het uitpakken en testen… Lees je mee?

Paw Patrol Premium Glow Pad

De Paw Patrol Premium Glow Pad is een tekenbord in tabletstijl. Met dit handige tekenbord kun je mooie tekeningen maken en ze ook weer weg vegen. Dit doe je met de drie bijgeleverde stiften.

Alleen de verpakking al was een groot succes. Zayn was zo blij met Paw Patrol. Toen de Paw Patrol Glow Pad eruit kwam, was het helemaal feest. Hij kon niet wachten op de uitleg en wilde gelijk van start. Gelukkig is dit speelgoed helemaal Peuter proof!

Voor ik het wist had hij al uitgevonden dat de pad in de ezel gezet kan worden. En zo kan hij dus blijven staan. Super handig tijdens het tekenen.

Het bijgeleverde pennen zorgen in combinatie met het lichtje op de Glow Pad, dat je tekeningen fluoriserend licht geven. De Glow Pad heeft vier verschillende kleuren. Die je zelf eenvoudig kunt wisselen, door op het knopje te drukken.

Als de lampjes aa gaan hoor ik: ‘Wauw mama kijk eens!’, ‘Mama dat kan toch niet?’ en ‘Wat mooi zeg!’. Rood, blauw, groen en zwart (dan is het lampje uit). Zayn zijn favoriete kleur is blauw.

Maak je geen zorgen als de stiften op de bank, stoelen of op de muur komen (wij hebben afneembare verf). Je veegt het er, mits je het niet laat opdrogen zo weer af met schoonmaakdoekjes.

Paw Patrol Premium Glow Pad

Ook veeg je in een handomdraai je tekeningen weer weg. Je neemt het bijgeleverde zwarte doekje. Deze maak je nat en hiermee veeg je over de Paw Patrol Premium Glow Pad. Hierna veeg je het na met een zachte droge doek. Als je dat niet doet, dan blijft er toch een beetje een waas achter. Zoals je kunt zien op onderstaande foto. Dat hindert niet voor Zayn. Hij tekent toch wel.

Paw Patrol Premium Glow Pad

Daarnaast zitten er heel wat tekeningen van Paw Patrol bij. Deze kun je in de Glow Pad schuiven, om ze zo over te trekken. Kijk eens hoe goed dat gaat…

Paw Patrol Premium Glow Pad

Even overtrekken en tadaa… we hebben een mooie chase!

En dan nog even het lampje erbij aan. Zo is het helemaal af! ‘Mooi hé mama’ zegt Zayn bij elke tekening die hij af heeft. Ja heel mooi jongen. Jij kan heel goed tekenen!

Onze mening

De Paw Patrol Premium Glow Pad valt hier goed in de smaak. Sinds Zayn hem heeft, wordt er elke dag mee gespeeld. En moet ik zelfs tijdens het eten de Glow Pad afpakken. Het uitwissen gaat gemakkelijk. De stift gaat makkelijk van de muur of uit kleding (mits je het niet laat opdrogen). En de lampjes die geven toch wel echt een wauw effect. Tekenen, kleuren en creatief zijn is hartstikke goed voor de ontwikkeling van Peuters. Juist daarom geef ik liever educatief of motorisch speelgoed.

Prijs en verkrijgbaarheid

DePaw Patrol Premium Glow Pad is o.a. verkrijgbaar via Bol.com voor een prijs van € 34,99. Let op er zijn zo nu en dan aanbiedingen. Dan is hij net wat goedkoper!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: