Achter het scherm | Highs and lows – rustig aan doen + een gastblogger

Personal - highs and lows

Afgelopen jaar is er heel erg veel gebeurd. Hoewel het voor mijn gevoel op werk gebied goed ging en ik lekker aan het doorstoomen was, besef ik me nu hoeveel er is gebeurd op persoonlijk vlak. De laatste keer dat ik een persoonlijke update had geschreven, was toen ik bij Stiho begon met werken. Tijd om via een blogpost even alles op een rijtje te zetten en jullie op de hoogte te houden van wat er in mijn leven speelt.

Het begon allemaal met het verlies van mijn oom afgelopen februari. Ondanks dat we het met z’n allen hadden zien aankomen, werd het mij toch allemaal een beetje teveel. Ik merkte zelf niet dat ik tijd nodig had om het verdriet te werken, maar kropte alles op. Met als gevolg dat ik niet lekker in mijn eigen vel zat. Ondertussen blogde ik lekker door. En ik was en ben nog steeds ambitieus! Ik deed dit 1,5 jaar lang 5 dagen in de week. En eerlijk? Het ging super goed maar, succes heeft ook een keerzijde. Minder tijd voor vrienden, familie en zeker weten minder me-time.

De juni maand was één van de drukste tot nu toe! Zo vierde ik en Abdullah onze verjaardag en werden we super erg verwend. Maar ook in de privé en werksfeer heb ik het erg druk met afspraken en grote projecten. Eigenlijk niks noemenswaardig voor jullie als lezers, maar het zette me wel even aan het denken. Doordat ik vijf dagen in de week bezig was met mijn kindje Me-licious heb ik andere belangrijke zaken: fit zijn, er zijn voor vrienden en familie toch wel een beetje een 2de prioriteit gegeven. Ik ging zo op in het bloggen dat ik af en toe even mezelf en de me-time die ik nodig heb vergat.

Personal - highs and lows

Het is natuurlijk erg leuk om je blog te zien groeien, mooie samenwerkingen op te starten, uitgenodigd te worden voor vette blog events and so on… maar where it all comes back to for me: Is feeling happy and healthy. Op de één of andere manier lukt  het me de afgelopen twee maanden niet meer om goed vooruit te plannen voor Me-licious. Waardoor ik steeds een beetje achter de feiten aan loop en het echt aanvoelt als moeten. Dit betekend dat ik elke avond na mijn werk zo’n 2,5 uur lang aan het bloggen ben thuis. Je kunt je voorstellen dat dit een groot deel van mijn privé tijd opslokt. Door een groot project op mijn werk heb ik het daar ook nog eens heel druk en dit allemaal samen… tsjaa dat werd me de afgelopen dagen zoals je kon zien een beetje teveel…

rock en ruddle

Nu hoor ik je denken, ojee ze gaat toch niet stoppen? Nee, zeker weten niet! Want bloggen is en blijft mijn passie, net als mooie foto’s maken trouwens!  Dus ging ik ondertussen opzoek naar versterking voor team Me-licious.

En die heb ik gevonden! Daphne Lippmann is een super leuke meid die ook een passie heeft voor bloggen. Ze blogt zelf op daphnelippmann.nl en zal de zomermaanden elke woensdag een blogpost verzorgen op Me-licious. Ik snap dat jullie Nieuwsgierig zijn naar Daphne ;) maar ze zal zelf een introductie schrijven, zodat jullie wat meer over haar te weten kunnen komen. Dus stay tuned!

Zelf zal ik het de aankomende tijd wat rustig aan doen met blogs posten, en het gewoon doen wanneer ik er zin en ook tijd voor heb. Zodat de druk achter het bloggen even weg is. En ik tijd en ruimte heb om even te ademen, mijn verdriet rustig te verwerken en weer op te kunnen laden. Ik hoop dat jullie dit als lezers begrijpen en me hierbij zullen steunen en supporten.

16 Reacties

 1. juli 10, 2018 / 7:00 am

  Gelijk heb je. Lekker rustiger aan doen. Ik vraag mij sowieso altijd af waar al die bloggers de tijd en energie vandaan halen als ze werken én bloggen.
  Ben benieuwd naar hoe Daphne zal schrijven, dus ik ga alvast ‘stiekem’ op haar website kijken.

 2. juli 10, 2018 / 7:51 am

  Zo is het mop alleen jij kan op de rem trappen! Knap dat je het even rustig aan gaat doen. ☺Luisteren naar je lichaam is heel belangrijk, die geeft meestal een seintje als het toppunt bereikt is en het is aan jezelf om hiernaar te handelen. Denk dat we tegenwoordig ook best geleefd worden door het Internet en alle posts foto’s etc. Waarom hebben de meesten bel-minuten over einde vd maand? Ik wens je veel sterkte met het rouwen en jij verdiend het ook om even me-time te hebben 😉 je weet me te vinden als je eruit wilt en even filmpje of terrasje pakken 😊 of gewoon een praatje 😙 dikke kus zie je gauw 💋💖

  • Mariëlle
   Auteur
   juli 10, 2018 / 8:57 am

   Super lief Nath. En je hebt zoals meestal helemaal gelijk. We gaan binnenkort even wat leuks plannen, want het is veelste lang geleden dat we een hapje een drankje hebben gedaan <3 Dikke kus terug 💋

 3. juli 10, 2018 / 8:23 am

  He lieverd, wat naar dat je even niet lekker gaat! Neem de tijd hè. Bloggen is vooral leuk als je er plezier in hebt en door even te minderen en afstand te nemen, komt dat echt weer terug! Geniet vooral van jezelf en de mensen om je heen!

  • Mariëlle
   Auteur
   juli 10, 2018 / 8:58 am

   Wat een lieve reactie Eke, ja dat besefte ik me dus ook. Niemand heeft er iets aan als ik verplicht post ga zitten schrijven, dan zijn ze echt niet zo leuk dan als wanneer ik het met volle enthousiasme doe ;) Daarom liever kwaliteit boven kwantiteit. En die blog kriebels die zijn er gelukkig nog steeds hoor!

 4. juli 10, 2018 / 9:08 am

  Heel goed dat je versterking hebt gezocht als ik dat zo lees. Ik herken het gevoel van achter de feiten aan rennen. Soms moet je inderdaad even pas op de plaats maken.

 5. juli 10, 2018 / 10:05 am

  Doe maar lekker rustig!
  Je hebt soms zo van die momenten dat het even niet lukt!
  Helemaal niet erg! Luister naar jezelf!

  • Mariëlle
   Auteur
   juli 16, 2018 / 9:58 am

   Inderdaad, even op adem komen helpt zo nu en dan. Breath in, breath out!

 6. juli 10, 2018 / 10:27 am

  Bloggen is leuk maar heeft zeker ook beperkingen. En die komen wanneer jij jezelf een bepaald doel op legt.
  Ik heb dat verplichte bloggen helemaal los gelaten. Nu heb ik dan ook geen betaald blog of samenwerking, Ik blog voor de fun.
  Hopelijk lukt het je weer wat op adem te komen en goed dat je er een blogmaatje bij gezocht hebt. Bloggers helpen immers bloggers :)

 7. juli 10, 2018 / 11:09 am

  Heel goed dat je hulp hebt gezocht bij je werkzaamheden. Soms moet je daar ook aan toegeven. Heel veel succes!

 8. juli 11, 2018 / 7:45 am

  Doe maar lekker rustig aan. Heel goed van je. Wat leuk dat je gastblog heb gevonden.

 9. juli 11, 2018 / 5:08 pm

  Leuk zo’n gastblogger! En idd aan jezelf denken! Dat aan jezelf voorbij lopen is zo herkenbaar, is hier ook echt een struikelblok

 10. juli 12, 2018 / 5:54 pm

  Ademhalen lijkt mij verstandig, toch een kernwaarde om te leven, zal ik maar zeggen. Rust lekker uit en dan volle kracht er weer tegenaan!

  • Mariëlle
   Auteur
   juli 16, 2018 / 9:50 am

   Ja, leuk is ie hé! Ik heb er een aparte blog over gemaakt. Het is een Rock & Ruddle borstel, die je bijna kunt vergelijken met de dure Mason Piercon variant. Super goed voor je haar ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: