Personal Update – is Melicious gestopt?

Hey, allemaal. Het starten met het eerste bericht van 2019, had ik me vorig jaar toch een beetje anders voorgesteld. Inmiddels hebben jullie een tijdje niets gehoord, want ja ik was even offline. Er stond mij een belangrijke keus te wachten, waar jullie niet zoveel van hebben meegekregen… En dit heb ik ook een beetje bewust gedaan.

Het ging namelijk een tijdje door alle drukte wat minder goed met mij. Ik ben ooit met heel veel plezier begonnen met bloggen, maar merkte dat naarmate ik bekender werd het ook steeds moeilijker te combineren werd met mijn werk en sociale bezigheden.

Natuurlijk is dit naast een zakelijke keus ook een persoonlijke keuze die je moet maken.

Ik heb er lang over nagedacht. En omdat ik teveel houd van knuffelen met mijn neefjes en nichtjes, gezellig keuvelen met mijn familie en bankhangen thuis. Heb ik toch besloten om per 31 december als bedrijf te stoppen met Me-licious en te kiezen waar mijn hart ligt.

Maar wees niet getreurd, de website gaat niet offline. Wel zal Me-licious voortaan op een nieuwe url te vinden zijn, namelijk liefsmarielle.nl. Er zal nog regelmatig een post online verschijnen. Ik ben namelijk nog steeds super gek op het reviewen van producten. Het verschil is nu, dat er geen moeten meer aan vast zit. En ik dus alleen dingen ga delen, wanneer ik er zin in heb. Dus Ja, Melicious blijft bestaan!

Ik wil jou als trouwe volger bedanken voor het volgen, lezen en liken van mijn posts en natuurlijk het succes van de afgelopen jaren.

En heb ook een personal question voor jou. Heb jij wel eens iets opgegeven waar je hart lag?

Talk to you soon!

XOXO Mariëlle

3 Reacties

 1. februari 1, 2019 / 9:34 am

  Ik snap je helemaal en moet zeggen dat dat hele moeten hier ook niet meer is, zo neem ik tegenwoordig vakantie wanneer de jongens dit ook hebben, dit geeft me zoveel rust en dan wachten de artikelen maar even. Ik ben vorig jaar gestopt met mijn praktijk als gewichtconsulent, dit deed me pijn, maar gaf me zoveel rust en nu nog steeds ben ik zo blij met de keuze die ik toen maakte. Ik kan alleen maar zeggen, respect voor je keuze.

  • Mariëlle
   Auteur
   februari 1, 2019 / 9:45 am

   Dankjewel Lodi. Kan begrijpen dat het stoppen met je praktijk als gewichtsconsulent veel pijn deed. Je geeft toch een hele hoop op wat je zelf hebt opgebouwd en waar je trots op bent. Ik denk dat het ook een beetje van deze tijd is. Het moeten, en het jezelf dingen opleggen. Tuurlijk mensen die het ver hebben geschopt, doen dit allemaal. Want ja, zo wordt en blijf je beroemd. Ik ben er gewoon achter gekomen dat het niet voor mij weggelegd is. En ik het bloggen gewoon weer wil doen als een hobby, zoals ik voorheen ook deed. Niet elke avond achter mijn laptop zitten, maar genieten van het leven. Want wie weet komt morgen niet. Genieten zit in zoveel dingen, maar soms duurt het even voor men erachter is. Geld en roem zijn niet alles. En voor ieder ligt geluk ergens anders. Knap dat jij voor jezelf hebt gekozen. En goed te lezen dat je mijn keus begrijpt en support. Tot snel horens <3

 2. februari 1, 2019 / 6:17 pm

  Heel fijn om te begrijpen hoe en wat er achter de schermen zal gebeuren! Je weet dat ik je blijf volgen❤️❤️❤️ Heel veel succes & plezier met de nieuwe uitdagingen op je pad 😘❤️Chey

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: