Protest wintercollectie|Dé perfecte winterjas – warm, praktisch en fashionable!

Slecht nieuws voor alle zonliefhebbers, want de herfst is nu dan toch echt officieel ingetreden. Dus werd het tijd om opzoek te gaan naar de perfecte herfst/winterjas! Mijn eisen: een jas die er fashionable uitziet en ook nog eens lekker warm zit! Kijk je met me mee naar mijn perfecte winterjas?

Helaas lijkt een jas die warm, praktisch én hip is, toch nog best wel lastig te vinden. Gelukkig heeft Protest hier verandering in gebracht; bekijk maar eens hun wintercollectie dames ski-jassen en dames skibroeken!

Ik ging voor de Protest Dante jas met wit luipaard patroon, omdat dit mij dé perfecte herfst/winterjas leek. Ik vertel je hieronder, waarom ik denk dat ik er de hele winter warm, praktisch en fashionable bij loop!

Fashionable

De panter print op deze jas in zwart-wit, zorgt ervoor dat je met deze jas zeker opvalt. Nee, dit is geen saai printje, hiermee ben je zeker fashionable, of je nou op de piste staat of op de fiets zit.

Waterbestendig

Eén van de eigenschappen die ik erg belangrijk vind voor een goed en praktische winterjas is dat hij waterbestendig is.

Het zou dus niet zomaar een jas worden, maar een goede waterbestendige jas. 10K waterbestendig, zoals ze dat noemen, dat is deze Dante Jas.

Het gebeurd mij al te vaak met andere jassen dat ze doorregenen. En zo kom ik ’s winters als ik de fiets pak, vaak als een verzopen kat op mijn bestemming aan.

Met deze 10K waterbestendigheid durf ik die Nederlandse regenbuien wel te trotseren!

Warm

Naast waterbestendig, is de jas voorzien van gewatteerde stof. Dit zorgt ervoor dat er lucht tussen de stiksels blijft zitten, zodat je het altijd lekker warm hebt! Aangezien ik een echte koukleum ben, zeg ik super!

Praktisch

Oké fashionable, waterbestendig en warm, maar is ié ook een beetje praktisch?

Zeker weten! Deze jas heeft een capuchon waarvan je het elastiek strakker kan maken. Super handig als je wind tegen hebt op de fiets! En regent het niet, omdat er een zonnige dag is voorspeld? Dan kan je de capuchon gemakkelijk verwijderen.

En heb je iets te hard doorgetrapt? Rits dan even de ventilatieritsen onder je armen open.

Over ritsen gesproken.. Aan beide kanten zit een zak met ritssluiting. Zo verlies je tenminste je sleutel en je telefoon niet onderweg!

Deze ski jas is dus ideaal voor wintersport, maar ook om het Nederlandse weer mee te trotseren. 

Ik draag deze perfecte winterjas bijvoorbeeld het liefste op de fiets in de herfst (Foto onder). En met een lekker warme muts in de winter (Foto rechts en links).

Ik kan je vertellen, mijn man is toch wel een beetje jaloers geworden op mijn mooie winterse outfit. Dus mocht jij nou een man of vriend thuis hebben die ook nog opzoek is naar een mooie winteroutfit? Kijk dan eens bij de heren ski-jassen en heren ski-broeken, want ook daar zitten prachtige praktische en fashionable exemplaren bij!

Al met al denk ik dat ik je wel overtuigd heb waarom dit voor mij de perfecte winterjas is. En ik weet zeker, dat ik hier heel veel plezier van ga hebben komende herfst/winter.

Wat is voor jouw de perfecte winterjas?

disclaimer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: