Protest Mix and Match Bikini & Tankini

Protest Mix and Match Bikini

De zomerse temperaturen houden nog even aan in ons land. En dan lig je natuurlijk het liefst op het strand of aan het zwembad met een lekker zittende en goed uitziende bikini of tankini. Ik review vandaag een aantal items uit de Protest Lente-Zomer collectie 2020. Kijk je met me mee?

Alhoewel ik al redelijk wat afgevallen ben na mijn bevalling, heb ik helaas niet meer mijn kleine vertrouwde maatje 38. En dit is ook niet iets waar ik erg mee zit. Wel is het me opgevallen dat het lastig is om een leuk uitziende bikini of Tankini te vinden in een maatje meer. Laat staan een leuke set die je kunt mixen en matchen. Dus toen ik opzoek ging kwam ik bij onderstaande Protest mix and match Bikini & Tankini uit. Kijk je mee?

Protest Mix and Match Tankini

Protest Mix and Match Tankini

Toen ik deze Tankini in de webshop van Protest zag was ik gelijk razend enthousiast. Het bloemen patroon met de palmen geeft me helemaal een zomers gevoel. En ook de kleur sprak me erg aan met de roze details.

Protest Mix and Match Tankini

Ik bestelde de Tankini in een maat XL. En was erg bang dat hij tegroot zou zijn. Zelf heb ik namelijk een grote cupmaat. Maar de Tankini zat goed! Wat erg fijn is, is dat je de bandjes van achter kunt verstellen.

De cups zijn wel dubbel gevoerd met een wat dikkere stof, maar hebben geen cups of beugels.

Protest Mix and Match Tankini

Ook zat er gelijk dit broekje bij. Kijk dan wat een mooie combi dit is geworden.

Protest Mix and Match Bikini

Deze Protest mix and match halter bikini sprak mij erg aan door de extra strik die je achter op je rug kunt vastmaken. Dit zorgt voor wat meer stevigheid.

Protest Mix and Match Bikini

Het bandje onder je borsten is wel wat dunner dan bij de meeste grote cup maten bikini’s, maar eigenlijk stoort dit niet. En ook snijd het bandje niet in mijn vel. Doordat je de band op je rug vrij kunt verstellen met een zelf gemaakte knoop past deze altijd.

Protest Mix and Match Bikini

En hoe gaaf is dit detail met schelpjes? Ik krijg gelijk een Caribische vibe. het leuke vind ik dat je zowel de bikini top als de bikini broekjes met elkaar kunt wisselen. Omdat beide kleuren zowel in de Bikini als Tankini terug komen.

Protest Mix and Match Bikini

Lees ook: Hebben: 20 x bikini’s met print

Mijn mening

Ik vind het twee erg leuke sets geworden, die heerlijk met elkaar afgewisseld kunnen worden. Ze sluiten beide goed aan en hebben een fijne pasvorm. De badstof droogt snel op en voelt comfortabel aan. En door het moderne bloemenpatroon steel ik de show langs het zwembad of de waterkant.

Prijs en verkrijgbaarheid

❤ Protest Nigela Tankini + broekje Deep Kobalt ━ € 59,99
❤ Protest MM Tyra 19 Bikini Bcup Halter, Deep Kobalt ━ € 34,99
❤ Protest MM Sarah Bikini broekje ━ € 25,99

Alle items zijn verkrijgbaar in de Protest webshop.

Tip: Aan het einde van de zomer is er vaak sale. Doe hier dus je voordeel mee ;)

Wat draag jij liever? Een bikini of een tankini? En waarom?

disclaimer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: