Romantische verassing en een overhemd cadeau

Ik had het al een tijdje in mijn hoofd… Mijn man eens goed verassen. Waarom?
Gewoon omdat hij dat verdiend! Hij staat altijd voor mij klaar door dik en dun. Mijn rots in de branding!
Zelf ben ik een echte romanticus, maar Abdullah? Nee, die wil er meestal niks van weten. Zelfs het ontvangen van kleine cadeaus of complimentjes vind hij maar niks. Een bescheiden man, dat is wat hem zo leuk maakt!

In de avond vooraf had ik overal note-it’s opgeplakt met instructies. Als dat niet romantisch is dan weet ik het niet meer.

Romantische verassing en een overhemd cadeau

Ik had alle spullen voor vroeg in de ochtend al klaar gezet. Toevallig kon hij die avond niet slapen en verpeste hij bijna mijn verassing.

Romantische verassing en een overhemd cadeau

We gingen eerst lekker ontbijten met z’n tweeën, want dat doen we bijna nooit samen. Geen tijd voor :(
En nieuwsgierig dat hij was! Wat gaan we doen? We gaan een dag naar de sauna bij Elyisum in Bleiswijk. Ja, dat vertel ik tegen jullie, maar hij wist het nog niet…

elysium

Eenmaal aangekomen in bleiswijk snapte hij het bordje. Schat er staat sauna, gaan we daar heen? Ja, echt? Je bent de beste vrouw die ik me maar kan wensen! En als ik je nou vertel dat er ook nog lunch bij zit? En dat er 28 verschillende soorten sauna’s zijn. Je bent de beste van de hele wereld!

Ik had gezegd dat hij sportkleding aan moest doen. Hij dacht dat we alleen naar de sauna gingen… Nee! Maar het was wel een goede verklaring voor zijn sportkleding aldus meneer. Toen de dag op zijn einde liep gingen we uit eten, dus zijn sportkleding was niet echt passend. Maar ook daar had ik een oplossing op gevonden.

Romatisch-cadeau-2

Ik gaf hem voor deze gelegenheid een Arrow overhemd. Arrow werd oorspronkelijk in Amerika gemaakt en is het eerste merk dat overhemden produceerde. Vergeleken met een overhemd van de H&M, C&A of de WE is de kwaliteit echt super. Hij vond hem super mooi en vond het helemaal niet erg om hem aan te trekken. Hij zit heerlijk schat! Ik nam ook zijn chique Guess horloge mee en een nieuwe stropdas. Woehoe!

Romatisch-cadeau

Als ik iets sexy vind is het een man in pak. Abdullah en een pak? Nee, als het niet hoeft liever niet! Geeft niks een overhemd met een mooie stropdas staat hem ook prachtig!

Wil jij je man ook eens lekker verwennen en hem een overhemd cadeau geven?
Kijk dan eens op overhemden.com! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: