Achter het scherm | Gezakt voor mijn tentamen & meer

Het is weer tijd voor een persoonlijk artikel. Zoals ik jullie de vorige keer vertelde was ik Achter het scherm hard aan het leren voor een toets van mijn werk. Slecht nieuws ik ben gezakt en heb ook nog maar 1x de kans om hem te herkansen.

Ik raakte lichtelijk in paniek, vooral omdat de uitslag die je terug krijgt alleen maar een percentage is. Voor mijn gevoel had ik er alles aan gedaan om het tentamen te kunnen halen. Verder weet je eigenlijk niet wat je nu exact fout gedaan hebt. Ik plan het laatste examen dag ik mag doen een stuk verder vooruit, zodat ik zeker weten genoeg tijd heb om te leren. Dus ook in het nieuwe jaar duik ik met mijn neus weer in de boeken. Het is niet anders!

Oké nu even over wat leukere zaken. De kerstdagen waren erg gezellig. We vierden het dit jaar bij mijn ouders thuis. Mijn oom was er dit jaar ook bij. Misschien wel zijn laatste kerst in verband met zijn ziekte. Hij woont lekker dicht bij mijn ouders, vandaar dat we het bij hen vierde. Als hij zich niet lekker voelde is hij in een wip thuis. We hebben lekker gegeten en gedronken. Ik maakte lekkere zalmhapjes waarvan ik zeker nog een recept voor jullie online zal zetten en we haalden met de familie herinneringen op. Uiteraard werden er cadeautjes uitgepakt en ook deden we het spelletje 30 seconds. Om heel eerlijk te zijn kende ik dit spel helemaal niet, maar het is echt super leuk om te spelen en goed voor je algemene kennis. Ons team verloor twee keer! Jeetje! Maar grappig genoeg lag het niet aan de foutieve antwoorden, maar aan de dobbelsteen die steeds op 2 belandde! Als het jullie leuk lijkt, schrijf ik met liefde een review over dit bordspel.

De kerstdagen zijn alweer voorbij en het is tijd voor de laatste week van het jaar! Wat deze week op de planning staat? Niet heel veel bijzonders… De laatste loodjes op werk voor dit jaar. Wat ik met oud en nieuw ga doen? Daar ben ik nog niet helemaal uit. Maar ik heb nog een aantal dagen om erover na te denken dus dat moet zeker goed komen!

Wat ga jij doen met oud en nieuw dit jaar?

 

1 Reactie

  1. december 29, 2016 / 11:05 am

    Balen dat je je tentamen niet hebt gehaald en weer de boeken in moet duiken!
    30 seconds is inderdaad een leuk spel, wij speelde het een paar jaar geleden wel eens voor een avondje stappen, was altijd lachen :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: