Shoppen in de Sale bij Sans-Online

Nu met het mooie zomerweer van afgelopen weken, ben ik helemaal into de jurken! En nu ik mijn zwangerschapskilo’s langzaam aan begin te verliezen, heb ik ook gelijk weer een goed excuus om te shoppen! Ik ben zelf erg goed geslaagd met shoppen in de sales bij Sans-Online! Ik laat jullie een aantal van mijn favoriete jurkjes zien. Ik heb er een aantal besteld, waaronder eentje van jurk van mango. Kijk je mee?

Sale

Ondanks dat de zomer al vollop begonnen is, zie je dit jaar door de Coronacrisis dat de sale toch langer doorloopt en dus ook bij Sans-Online. En ik moet zeggen dat de keuze reuze is! Eerlijk gezegd wist ik nog niet zo goed wat voor type jurkje of patroon ik wilde bestellen. Wel hou ik van de wat langere jurken tot over mijn knie. Het zit lekkerder en ik hoef niet op te letten met bukken etc. Ik kwam de onderstaande jurken tegen, die trouwens niet allemaal in de sale zijn.

sansonline-shoppen-in-de-sale

Mijn keuzes

Ik koos dus verschillende jurkjes. Zo koos ik voor een spijkerjurk, een lekkere t-shirt jurk in het zwart met de print Paris. Een t-shir jurk in het leger groen. En een mooie maxi jurk met tropische groen/rode print. Ik koos voor twee jurkjes die net wat korter zijn. Eentje van vero moda en de andere van mango. De ene is rood met stippels en een soort van omslag jurk. De andere is van katoen met knoopjes en lucht lekker door in de zomer. En als laatste koos ik voor een witte overslag jurk met kant. Ik vind deze jurken zo mooi! Lekker zomers.

Conclusie

Al met al had ik weer een flink bedrag in mijn winkelmandje. Omdat ik mezelf wel wilde verwennen, maar geen geldboom in de tuin heb moest ik selecteren wat ik wel en niet zou kopen.

Soms is het lastig omdat je meerdere dingen mooi vind, maar ik moet ook eerlijk zijn dat op dit moment de prijs voor mij een rol speelt. Dit heeft meer te maken met dat ik nu een wat grotere maat bestel dan die jaren heb gehad. Als ik weer op mijn oude maat zit, is prijs een iets minder belangrijke factor omdat je dan kleding vaker kunt dragen.

Het is in ieder geval fijn shoppen bij Sans-online. En wanneer je de bestelling hebt betaald krijg je gelijk een bevestiging in je mailbox. Het is nu afwachten tot ik de jurken in huis heb.

Zal ik de jurken die ik daadwerkelijk gekocht heb in de Sale bij Sans-Online aan jullie laten zien in een andere blogpost?

disclaimer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: