Moederdag tip | Sieraden van Isabel Bernard

Isabel-Bernard-gouden-sieraden-review-Moederdag

Ben je opzoek naar een fijn cadeau voor moederdag? Dan heb ik vandaag een leuke tip voor je:  Sieraden van Isabel Bernard. Ik laat je zien welke items ik alvast kreeg voor Moederdag. Wellicht kun je wat inspiratie opdoen om te vragen, of om te geven. Ik laat je meer zien in deze Isabel Bernard review.

Isabel Bernard

Alle sieraden van Isabel Bernard zijn met een Frans tintje ontworpen en gemaakt van echt 14 karaat goud. Het grootste deel van de sieraden collectie van Isabel Bernard wordt aangeboden in geelgoud. Maar er is ook een gedeelte in witgoud en rosé goud verkrijgbaar. Alleen de beste materialen zijn in de sieraden verwerkt en dat zie je ook echt terug aan de kwaliteit.

Isabel Bernard gouden sieraden review - Moederdag-1

Verpakkingen

De producten van Isabel Bernard komen altijd aan in een erg mooie verpakking thuis bezorgd. Hierdoor ziet het hele pakketje er werkelijk waar uit als een cadeautje om te geven, of voor jezelf om uit te pakken. Het doosje kan je bewaren zodat je je sieraden veilig en geordend kunt opbergen in je kast en/of sieradenkistje. En dat is fijn, want als je nieuwe sieraden hebt ben je hier erg zuinig op natuurlijk.

Isabel Bernard review - Moederdag-1

Minimalistische sieraden

De trend van de minimalistische sieraden is still going. En die trend, die begrijp ik wel. Sometimes less is more. En zeker wanneer je gaat voor een klassieke look. De minimalistische sieraden van Isabel Bernard zijn tijdloos. Dit betekend een sieraad voor het leven dus! Of je nu gaat voor oorbellen, een Gouden ring, of juist een ketting. Ze maken je outfit helemaal af. Zelf neig ik steeds meer naar kwalitatief goede sieraden te kopen, omdat ik mijn sieraden niet af doe tijdens het douchen of sporten. Toen ik jonger was droeg ik alleen maar zilver, maar nu ik iets ouder ben investeer ik liever iets meer en ga ik voor goud.

Gouden sieraden van Isabel Bernard

Toen ik in aanraking kwam met het merk Isabel Bernard was ik door de prachtige en subtiele uitstraling meteen verkocht! En kiezen uit één paar is dan best lastig! Want deze mama want’s it all. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om een earparty te creëren met drie verschillende type Isabel Bernard oorbellen. Zo koos ik voor de 14 karaat gouden le marais tiphaine klap creolen. De creolen zij klein maar fijn en aan de voorkant ingezet met zirkona stenen.

Isabel Bernard sieraden review - Moederdag-1

De creolen open en sluiten gemakkelijk en blijven ook tijdens het dragen erg mooi.

Isabel Bernard sieraden review - Moederdag-1

Isabel Bernard sieraden review - Moederdag-1

Daarnaast koos ik voor de 14 Karaat gouden Monceau Josephine oorhangers met staafje. Dit zijn oorbellen met een kettinkje en aan beide uiteinde een staafje. De oorbellen zijn 70 mm lang. Waardoor ze zeker opvallen als je ze in je oren hebt.

14 Karaat gouden Monceau Josephine Isabel bernard oorhangers met staafje

Deze trek je dus als het ware door je oorgaatje heen. Voor mij hebben dit type oorbellen nostalgie, omdat deze in de tijd dat ik klein was héél erg populair waren. Ook kun je ze op meerdere manieren combineren.

14 Karaat gouden Monceau Josephine Isabel bernard oorhangers met staafje

Ook bestelde ik de 14 karaat gouden Rivoli Lisan oorhangers met twist. Wat deze oorbellen zo leuk maakt is dat het stekers zijn, maar ook de look hebben van oorringen. De onderste ring heeft een patroontje en de bovenste ring niet.

Isabel Bernard Rivoli Lisan 14 karaat gouden oorhangers met twist review

Wat mij opvalt tijdens het dragen is dat deze oorbellen lekkers speels zijn. Ze zitten namelijk elk keer weer net wat anders. En juist dat vind ik helemaal leuk!

Isabel Bernard sieraden review - Moederdag-6

Ben jij opzoek naar een fijn moederdag cadeau? Of een mooie cadeau voor jezelf? Neem dan zeker eens een kijkje bij Isabel Bernard. Een prachtig cadeau om voor jezelf te kopen of om van een dierbare te krijgen.

En, wat vind jij van deze earparty die ik creëerde? En ken je het leuke merk Isabel Bernard al?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: