Sieraden | Rosefield horloge Small Edit Rose Gold

Rosefield horloge Small Edit Rose Gold

Mooie horloges maken de man of de vrouw zijn mijn vader altijd. En niks is minder waar. Iedereen zou een mooie horloge collectie moeten hebben met minimaal 3 a vier horloges erin. Om mijn eigen collectie uit te breiden viel mijn oog op dit Rosefield horloge de Small Edit Rose Gold. Een prachtig klassiek horloge waar iedere dame blij van wordt! Meer weten? Lees dan snel verder…

Rosefield horloge Small Edit Rose Gold

Klassiek horloge

Dit Rosefield horloge Small Edit Rose Gold is een klassiek horloge in een modern jasje. Het horloge heeft een kast van 26mm. En als je het mij vraagt is dit Rosefield’s meest verfijnde ontwerp.

Rosefield horloge Small Edit Rose Gold

Zelf koos ik voor de rose variant, maar hij is ook verkrijgbaar in het zilver en in een gouden uitvoering.

Rosefield horloge Small Edit Rose Gold

De binnenkant van het uurwerk heeft een parelachtige afwerking. Wat voor materiaal het precies is kan ik helaas nergens terug vinden. Wel moet ik zeggen dat ik het ontzettend mooi vind afsteken tegen de rose kleurige uurstreepjes.

horloge rose Gold clip sluiting

Daarnaast heeft dit horologe een erg gemakkelijke clip sluiting. Je drukt hem van beide kanten dicht en drukt hem met het schuifje aan de linkerkant weer open. Dit werkt feilloos.

Verwisselbare bandjes

De Rosefield Horloges staan bekend om het kunnen verwisselen van de horloge banden. Zo zit er bij dit Rosefield horloge Small Edit Rose Gold een rosé roestvrijstalen band. Maar kun je er ook een leren horlogeband bij shoppen, zodat je gemakkelijk met een horloge meerdere looks kunt creëren. En eerlijk daar wordt elke fashionista blij van, want zo match hij bij al je andere sieraden.

Rosefield horloge Small Edit Rose Gold

Mijn mening

Ik ben erg te spreken over de kwaliteit en de veelzijdigheid van dit Rosefield horloge. De bandjes kun je gemakkelijk verwisselen voor een andere look. En daarnaast geeft dit horloge mij de minimalistische uitstraling om mijn pols waar ik naar op zoek ben! De sluit werkt gemakkelijk en ook het bestellen op de website van Rosefield is een fluitje van een cent. Dit horloge is ook erg geschikt trouwens voor dames met een vrij dunne pols. Waar je bij andere horloges, vaak zit met gaatjes bij maken… Is dit bij dit model van Rosefield geen probleem.

Prijs en verkrijgbaarheid

De prijzen van de Rosefield horloges lopen erg uiteen en liggen tussen de € 59 en € 169,- en zijn verkrijgbaar op de website van Rosefield.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: