Slingerklemmen | De oplossing om slingers gemakkelijk op te hangen

Je kent het wel. Je hebt een feestje en daar horen natuurlijk slingers bij! Maar hoe slingers ophangen zonder gaatjes of de muur te beschadigen? Daar is wat op gevonden, namelijk slingerklemmen. Gooi je spijkers, punaises, plakband of kleefknopjes maar aan de kant! Ik geef je meer uitleg in deze blog. Lees je mee?

Slingerklemmen

Zoals hierboven al beschreven: slingerklemmen gebruik je voor het ophangen van lichte versieringen zonder beschadigingen. Denk aan feestslingers bij een verjaardag, ballonnen, linten met wenskaarten, kerstversiering, de ramadan, feest- en kerstverlichting, en ga zo maar door. Je hebt slingerklemmen van verschillende merken. Zo heb je bijvoorbeeld Clenchy of een ander veel gebruikt merk is Stixx.

Hoe werken de slingerklemmen?

De slingerklemmen zijn erg makkelijk in gebruik. Ik leg je hieronder uit hoe je ze het beste kunt gebruiken.

Je doet de slinger aan het oogje. En knijpt de slingerklem met twee vingers voorzichtig in.

Je laat de slingerklem los op het punt waar je de slinger vast wil hebben. Dit moet wel altijd een hoek van 90 graden zijn. En tadaa de slingerklem zet zichzelf vast.

De eerste keer is het gebruik even onwennig, maar als je de smaak te pakken hebt, vraag je je af waarom je deze slingerklemmen niet eerder hebt gekocht!

Tips voor optimaal gebruik van de slingerklemmen

Alvorens je enthousiast aan de slag gaat met de slingerklemmen, is het raadzaam om eerst een hoekje of plekje op te zoeken die niet zo in het zicht is en hier de slingerklem uit te proberen. De klem heeft aan de uiteinde scherpe ijzeren randen, die als je er niet goed mee omgaat je muur kunnen beschadigen.

Tip: Vier je regelmatig feestjes? Of vind je het elke keer een gedoe om de slingers weer op te hangen? Laat dan lekker de slingerklemmen op een vaste plek hangen! Zo hang je binnen een handomdraai bij iedere gelegenheid weer snel en gemakkelijk de slingers op. 

Prijs en verkrijgbaarheid

De slingerklemmen zijn verkrijgbaar bij o.a. bol.com, maar ook bij andere webwinkels in verschillende kleuren met een vanaf prijs van €18,- per 8 stuks.

Let op! koop wel genoeg slingerklemmen! Je hebt er twee nodig per slinger!

Heb jij ook slingerklemmen in huis voor het ophangen van slingers?
Of doe je het nog op de ouderwetse manier?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: