Review Smartphonehoesjes.nl #getitcovered + WIN!

Review Smartphonehoesje.nl-getitcovered-win

Ik kreeg deze goed gevulde #geticovered bag vol met leuke smarpthone goodies ter waarde van € 85,- van smartphonehoesjes.nl. In deze smartphonehoesjes review laat ik je zien wat voor gave spullen ik allemaal gekregen heb en geef ik ook nog eens € 20,- shoptegoed weg, waarmee jij je eigen hoesje kunt bestellen.

smartphonehoesjes review

Smartphonehoesjes.nl is de meest bekende en één van de grootste smartphone webwinkels voor telefoonhoesjes in Nederland. grootste en meest bekende webwinkel voor telefoonhoesjes en accessoires. De webshop heeft meer dan 45.000 kwalitatieve producten op voorraad. Ze hebben een klantenservice die 6 dagen per week voor je klaar staat. En je voor 21.00 besteld wordt je bestelling binnen Nederland en België de volgende dag gratis thuis bezorgd!

smartphonehoesjes review

iFrogz Coda Wireless Earbuds

De Code Wireless Earbuds zijn van Amerikaanse kwaliteit. Ze zijn geproduceerd door het Amerikaanse bedrijf iFrogz dat vroeger fabrikant was voor Apple. Dus dat belooft veel goeds! De oordopjes zijn geheel wireless, dus geen draadje dat je vast hoeft te maken aan je computer of telefoon. De oordopjes connecten via bluetooth. Dit gaat gemakkelijk en simpel en behoeft echt geen verdere uitleg.  Er zitten drie verwisselbare earplugs in de verpakking, wat ik erg fijn vind.

Review Smartphonehoesje.nl #getitcovered

Ik vind de kleur van de oordopjes ontzettend mooi en ook het design van de oordopjes is compact, licht van gewicht en simpel. Ik verwachtte van tevoren al niet erg veel van de geluidskwaliteit, maar hier kom toch op terug! Wat een heerlijk geluid zit er in deze oordopjes zeg. Ik heb ze al uitgetest tijdens het sporten, waar ze ook voor bedoeld zijn en ik vind het een uitkomst. Geen draadje meer dat vast zit aan de telefoon in mijn broekzak. De clip met de bedieningsknoppen, clip ik ergens op een plek vast die voor mij handig is. En zelfs tijdens het hardlopen of crossen gaat de clip niet los. En mocht je batterij op zijn? binnen 1,5 ben je weer good to go! De oordopjes zijn in diverse kleuren verkrijgbaar en bij aankoop heb je 1 jaar garantie!

De iFrogz Coda Wireless oordopjes zijn verkrijgbaar voor € 24,95.

smartphonehoesjes review

#GETITCOVERED Powerbank 5000 mAh

#GETITCOVERED zegt al een hoop. Dit is je vriend in nood, wanneer je smartphone batterij bijna op is.. Ik vind de hastag op deze powerbank super leuk en hip. De powerbank bevat een capaciteit van 5ooo mAh. Hiermee kun je meerdere keren je telefoon opladen.

Review Smartphonehoesje.nl #getitcovered

De powerbank is compact en is dus makkelijk mee te nemen. En ook de ingebouwde en mooi weggewerkte oplaadkabel, met zowel mini usb als iphone aansluiting vind ik erg handig.

smartphonehoesjes review

Zo kunnen ook mijn vrienden genieten van mijn powerbank als hun smartphone leeg is.

#GETITCOVERED Powerbank 5000 mAh is verkrijgbaar bij Smartphonehoesje.nl voor €19,95

Review Smartphonehoesje.nl #getitcovered

Fahionchick Rockstars & Rebels Patches

Met deze  fashionchik patches geef jij je telefoon, computer of tablet binnen een handomdraai een fashion- uitstraling. Al ben ik dan volwassen het kind in mij vind deze patches helemaal leuk! Misschien ga ik ze wel gebruiken om mijn agenda te pimpen, maar ik vind ze ook erg leuk voor op mijn beeldscherm en pennenbakje in de werkkamer.

Review Smartphonehoesje.nl #getitcovered

De patches zijn makkelijk te bevestigen en blijven stevig vast zitten.

Fahionchick Rockstars & Rebels Patches zijn verkrijgbaar voor €14,95

smartphonehoesjes review

Zwarte Fidget Spinner

Ik kreeg ook deze leuke fidget spinner die natuurlijk gelijk in gebruik werd genomen tegen de stress. Wist je dat hij eigenlijk ooit is ontworpen voor kinderen met concentratie problemen? En nu is het een echte rage!

Zwarte Fidget Spinner is verkrijgbaar voor €5,95

Review Smartphonehoesje.nl #getitcovered

fab. Powerbank

Deze fabulous disco powerbank heeft een capaciteit van 6000 mAh. Een echte musthave gadget met een prachtige afwerking en een luxe uistraling. De powerbank zit verpakt in een zwarte case met een glanzende coating. Bovenop de case staat een toffe quote met glitters.En als finishing touch zit er ook nog een spiegeltje aan de binnenkant voor het bijwerken van je make-up.

smartphonehoesjes review

De spiegel die je binnen vind is erg handig en werkt ook nog enigszins vergrotend. Handig! Wat ik prettig vind is dat de powerbank niet te zwaar is om als spiegel te gebruiken.

Review Smartphonehoesje.nl #getitcovered

Aan de zijkant van de fab powerbank zit een universele USB-poort aansluiting. Daarnaast een aansluiting voor Micro-USB.  Ook zit er een indicator lamp in dat aangeeft of de powerbank aanstaat en/of oplaad. En met de powerknop zet je hem aan of uit.

Review Smartphonehoesje.nl #getitcovered

Ik ben erg blij met deze gadget en kan mijn telefoon ongeveer twee keer opladen met deze powerbank. Hij past gemakkelijk in mijn tas  en gaat eigenlijk overal mee naartoe. Zo ben ik als ik dat wil, altijd en overal bereikbaar…

Casemate

Review Smartphonehoesje.nl #getitcovered

Deze Casemate in een unicorn kleur vind ik helemaal geweldig! Hij is gemaakt van nepleer en de uitvoering vind ik super. Je plakt de casemate simpelweg op het smartphonehoesje van je telefoon en zo creëer je extra ruimte voor pasjes, briefgeld of visitekaartjes. Super handig! Ik ben altijd mijn pinpas kwijt, dus ik heb nu een goede plek gevonden ;)

De casemate is verkrijgbaar voor € 7,95.

USB oplaadkitsmartphonehoesjes review

Deze oplaadkit van Selencia is super handig voor in de auto door de stekker die in de sigarettenaansteker kan. Handig als ik onderweg ben of voor op vakantie! Wat ik hieraan fijn vind is dat ik de kabel ook voor andere apparaten kan gebruiken en dat er ook nog is een stopcontact lader bij zit. Door het roze kleurtje, gaat mijn man hem zeker niet gebruiken. Dus deze blijven van mij ;)

Ik heb nog een andere leuke gadget gekregen, waar ik je nu in deze smartphonehoesjes review nog even niks over vertel. Sommige dingen moeten een verassing blijven toch? Laat ik vast verklappen dat het met je gezondheid te maken heeft ;) en dat ik er erg enthousiast ben over de prijs-kwaliteit van dit product. So stay tuned!

WAT KUN JE WINNEN?

Een cadeaukaart met € 20,- shoptegoed, die je naar eigen invulling mag besteden op smartphonehoesjes.nl.

Review Smartphonehoesje.nl #getitcovered

WAT MOET JE DOEN OM TE WINNEN?

Extra kans maken:

Deze winactie loopt t/m maandag 4  juni  2018 en is alleen geldig voor bezoekers uit Nederland. Na het sluiten van de winactie krijgt de winnaar een e-mail op het opgegeven e-mailadres. Hou dus ook je spam map in de gaten.  Ik neem z.s.m. contact op met de winnaar voor adresgegevens. De cadeaukaart komt daarna spoedig jouw kant uit!

OP DEZE WINACTIE ZIJN ACTIEVOORWAARDEN EN SPELREGELS VAN TOEPASSING.

Review Smartphonehoesje.nl #getitcovered

Ik denk dat je in deze smartphonehoesjes review veel leuke smartphone gadgets hebt kunnen zien. Maar wist je dat je ook zelf je telefoonhoesjes kunt ontwerpen voor je telefoon? Ik ben super blij met deze mooie goodies en ga ze met heel veel plezier gebruiken!

Zou jij graag shoptegoed van smartphonehoesjes
willen winnen? En zo ja, wat zou je ermee kopen?

27 Reacties

 1. Grete Karina
  mei 17, 2018 / 10:01 am

  Met dat gulle shoptegoed zou ik graag een powerbank aanschaffen, dat lijkt me reuze handig om te hebben!

 2. mei 17, 2018 / 11:29 am

  Wat een leuke spullen. Vooral de “oortjes” zijn erg mooi. Ben benieuwd hoe het geluid is.
  Ik doe graag mee met de winactie. Ik kan namelijk wel een nieuwe cover gebruiken voor mijn I-pad.
  Ik zal je FB pagina liken en doe die Nieuwsbrie er ook maar bij.

 3. mei 17, 2018 / 1:00 pm

  Ja ik zou best zo’n shoptegoed kunnen gebruiken. Ik denk dat ik er een hoesje van zou kopen en misschien oordopjes.

 4. mei 17, 2018 / 2:47 pm

  Wat een goeie foto’s heb je van de producten gemaakt! Lekker fris en super duidelijk. Ik laat deze winactie aan me voorbij gaan, gun het zeker iemand anders!

 5. mei 17, 2018 / 3:46 pm

  Wat een gaaf pakket heb je gehad! Zitten echt super toffe en bruikbare dingen in ook! Kan me goed voorstellen dat je er superblij mee bent! De powerbank is altijd handig om die op voorraad te hebben :D

  En superleuk dat je een giftcard weg mag geven!

 6. mei 17, 2018 / 3:54 pm

  Wat een mooie powerbank en wat zijn die patches leuk! Leuke winactie, ik wil wel een gokje wagen. Ik zou een mooi nieuw telefoonhoesje aanschaffen en een screenprotector, laat mijn mobiel zo vaak vallen namelijk.

 7. mei 17, 2018 / 4:14 pm

  Wat een hoop leuke producten! Ik heb zelf een marble hoesje waar ik nog steeds blij mee ben ;)

 8. Marian B
  mei 17, 2018 / 5:57 pm

  Altijd handig en welkom! Ik probeer het gewoon.

 9. mei 17, 2018 / 6:45 pm

  Wat leuk allemaal! Je bent goed verwend zg! Dat glitter hoesje ook 💖

 10. mei 17, 2018 / 7:17 pm

  Leuke hoesjes en andere accessoires! Ik wil graag meedoen met de winactie. Een extra hoesje is altijd fijn. Ik heb er namelijk maar één ;-)

 11. mei 17, 2018 / 10:38 pm

  Soms te gek voor woorden hoeveel hoesjes ik wel niet heb in huis

 12. Ilsiee
  mei 18, 2018 / 7:33 am

  Wat een leuk pakket met handige gadgets.. ik doe graag mee want kan zeker goed een nieuw leuk hoesje gebruiken groetje

 13. mei 18, 2018 / 9:48 am

  Alle items zijn gewoon supertof zeg! Girly, stoer en zo handig! Ik moet echt eens aan de powerbank, zo’n aankoop die je telkens uitstelt…

 14. mei 18, 2018 / 5:42 pm

  draadloze oortjes, hoe leuk is dat!!!! dat wil ik ook wel hebben! Ik wil dus gerust meedoen!

 15. Myrthe
  mei 18, 2018 / 6:08 pm

  Ik doe graag mee met de winactie om mijn zusje blij te maken :).
  Ik heb geen FB en IG,

 16. mei 18, 2018 / 9:15 pm

  Hoe leuk zijn die stickers voor op je telefoon ;) Ik wist niet dat zoiets bestond! Ik denk dat ik oortjes zou kopen van het shoptegoed, want die heb nog niet. Ik kocht ze ooit bij de Hema, maar die had ik meteen weer teruggebracht. Daarna heb ik nooit meer andere gekocht, haha.

  Ik volg je op Facebook! En smartphonehoesjes volgde ik al :)

 17. Claudia Diependaal
  mei 18, 2018 / 10:09 pm

  Hoi hoi, ik zei net op Facebook dat ik een draadloze wel fijn zou vinden. Maar die met dat spiegeltje trekt ook mijn volledige aandacht haha.. dat wordt nog een moeilijke beslissing mocht ik winnen.

  Groetjes Claudia!

 18. mei 18, 2018 / 11:05 pm

  Wat een gave winactie zeg, leuke handige dingen en heel mooi!

 19. youssra
  mei 20, 2018 / 5:28 pm

  Wow super leuke spulletjes ik doe mee <3 ik kwam op je blog doordat je scrhijft over Ramadan en ik doe zelf ook mee en vind het erg interessant om te lezen wat anderen voor kennis erover bezitten !

 20. mei 20, 2018 / 10:40 pm

  Wat een mooie accessoires hebben ze voor je telefoon. Ik zou voor een powerbank gaan, want daar kun je er niet genoeg van overal hebben liggen

 21. cobi
  mei 22, 2018 / 10:08 am

  Wat een leuke acte! Hoesjes heb ik nooit genoeg ;-)

 22. Anita te Gussinklo
  mei 22, 2018 / 2:06 pm

  Altijd handig een nieuw hoesje.
  Ik doe graag mee en volg je op Facebook & Instagram

 23. Renate
  mei 23, 2018 / 10:30 pm

  Ja, ik zou werkelijk super graag shoptegoed van smartphonehoesjes.nl willen winnen. Ik zou daar dan graag een smartphonehoesje van willen kopen en als het lukt/kan ook nog een screenprotector. Ik heb echt al goede en leuke hoesjes gezien op hun website dus ik maak graag kans!

 24. Lise
  mei 25, 2018 / 11:14 pm

  Wat leuk, ik zou er waarschijnlijk nieuwe oordopjes en/of een nieuw hoesje mee komen, aangezien die van mij allebei ontzettend versleten zijn :p

 25. mei 30, 2018 / 1:16 pm

  Vet handige dingen. Die patches voor je telefoon zijn zo schattig! Ook de Fab powerbank, die zou ik zeker kopen. Ik doe mee! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: