Snapshots-Pasen en Lekker veel eten!

 

Hi Allemaal,

Vroeger heette deze rubriek favorite five, maar ik vind het heel jammer dat ik maar 5 items elke week/maand kon laten zien. Daarom heb ik besloten deze rubriek om te dopen tot snapshots. Omdat ik een hoop van mijn favoriete moment op Instagram deel. De snapshots zullen voortaan op zondag verschijnen op mijn blog. Maar omdat afgelopen weekend een apart weekend was, wijkt dit deze week af.

Hieronder vind je mijn snapshots van afgelopen week:

Ik hou van lekker snoepen en ben altijd in to een feestje, dus dat je deze op mijn Instagram aantrof dat was niet zo’n verassing toch?

snapshots 1 snoep
snapshots 3 snapshots 4

Ik stond bij het stoplicht achter deze BWM en ik droomde even weg bij mijn toekomstige gezinsauto. Uhm uhm! Ook reviewde ik een Eye Shadow Palet van Kiko Milano en kreeg hier leuke reacties op!

img_1753 img_1756
img_1757 snapshots

Het voorjaar had ik al in mijn bol toen ik deze leuke naricssen cadeau deed! Zondag avond gingen wij lekker uit eten bij de Bazaar in Rotterdam met vrienden. En oh wat was het gezellig! Hier zal binnekort nog een review over verschijnen:) En eerste en tweede paasdag hebben we lekker met het hele gezin gebrunched. Want ja wat moet je anders doen met Pasen?

Zo dat waren mijn instasnaps alweer van afgelopen week.
Wat deed jij met Pasen afgelopen weekend?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: