Vandaag is het alweer woensdag! Jeej we zijn al op de helft van de week wat gaat de tijd toch hard. Gelukkig werd het lekkerder weer, langer licht en kreeg ik de voorjaars “vibe” te pakken! Ik laat je hieronder een overzicht zien van mijn instagram snapshots van afgelopen week.

Zoals je weet hou ik van lekker eten. Om het gezond te houden heb ik deze week een maaltijdsalade gemaakt die anders was dan anders. Hartig en zoet door de aardbeien, maar eigenlijk was het verrassend lekker. Voor herhaling vatbaar dus. Nu we even geen eigen huis hebben probeer ik bij beide ouders wat lekkere recepten aan te leren. Zo maakt ik samen met mijn moeder van het weekend bami. Ik kwam erachter dat het “key” is om de juiste noodles te kopen anders wordt de bami vies.

Snapshots - Voorjaar

Het was al heerlijk voorjaar weer dus op mijn zondig dag heb ik lekker ben & jerry’s ijs gegeten! Heerlijk als je dit in tijden niet hebt gedaan. De falafal aten we bij restaurant bazaar. Ik schreef er hier een review over.

Snapshots - Voorjaar

Om even bij de recepten te blijen… er zijn veel surinaamse gerechten die mijn man en mijn broer niet lusten. Echter ben ik zelf gek op afwisseling zeker wanneer het groente betreft. Daarom kocht en maakte ik van het weekend “Karela” ook wel “bittermeloen” genoemd. Het smaakt een beetje bitter, dus je moet ervan houden.

Snapshots - Voorjaar

Van het weekend moesten we echt even bijtanken, dus we hebben lekker gerelaxed op de bank en munttheetjes gedronken. Heerlijk!

Snapshots - Voorjaar

Ook gingen ik naar scheveningen en maakte hier een te gekke eerste echte vlog, al zeg ik het zelf. Ook dronken we echte turkse koffie die tradationeel gemaakt werd in zand bij “Kebab Factory” in Utrecht.

Snapshots - Voorjaar

Ik deelde mijn geheim voor tosti’s en mijn favoriete pan tosti recept.
Als je nieuwsgierig bent, klik dan even hier.

Snapshots - Voorjaar

De ochtenden begin ik tegenwoordig met water en citroen, dit ontgift je lichaam en schijnt gezond te zijn voor je stofwisseling vervolgens doe ik dit dan weer teniet met mijn cola verslaving… Altijd na het middag eten een paar slokjes.

Snapshots - Voorjaar

Om sportief te blijven zijn we na het eten gaan wandelen. De dag ervoor was ik voor het eerst in weken weer wezen fitnessen. Eigenlijk had ik een rust dag tussen de trainingsdagen door maar een beetje wandelen kon zo zwaar toch niet zijn bedacht ik me. Samen met mijn schoonzusjes gingen we verder wandelen, zeg maar gerust lopen. We zijn 1,5 uur bezig geweest!

Snapshots - Voorjaar

Dit waren weer mijn snapshots van afgelopen week. Ik hoop dat jullie ook een mooie week hebben gehad. Ben je nieuwsgierig wat ik allemaal uitspook? Volg me dan op instagram of bekijk volgende week woensdag de nieuwe snapshots.