Snel internet voor thuis

Glasvezel voor thuis

Vlak voordat we verhuisden, hadden we nog een standaard internetabonnement. Je weet wel, zo’n trage verbinding. Waarbij hij blijft hangen als je met z’n vieren op internet zit en een Youtubefilmpje in HD-kwaliteit bekijkt. Zelf heb ik nog de tijd meegemaakt waarbij we moesten inbellen met de telefoon om op het internet te kunnen. Glasvezel voor thuis? Dat kende we nog niet! Gelukkig is er in de tussentijd ontzettend veel veranderd. Dankzij glasvezel van KPN kan ik nu eindelijk perfect internetten! Wel zo handig als blogger, als je het internet dagelijks nodig hebt, dat het ook goed en snel werkt natuurlijk ;)

Glasvezel voor thuis

Als ik blog artikelen schrijf of foto’s of video moet editen is goed internet wel een echte must. Ik merk het vaak wanneer ik op vakantie ben in het buitenland. Man, man! Wat levert dat een frustratie op. Dus ook wanneer het internet het thuis niet goed doet. In het verleden is het wel eens gebeurd dat ik dacht internet te hebben en op opslaan drukte. Ik was lekker bezig en mijn artikel was af. Of toch… niet? Het laden duurde uren en ik durfde absoluut niet op de refresh knop te drukken. Want stel je voor: straks was ik al mijn content kwijt! Of de video die net voor de helft klaar was met uploaden. Sommige duurden overigens wel vier uur! Maar gelukkig is die tijd voorbij en kan ik nu lekker snel en zonder hick-ups internetten.

Ik weet nog goed dat toen ons huis opgeleverd werd, wij een van de eersten waren die ons gingen oriënteren op glasvezel. We deden de glasvezelcheck, maar onze wijk was zo nieuw, dat er nog geen glasvezel voor thuis was. Er moest eerst een verdeelkast worden geplaatst en erna een kabel worden getrokken. Het kostte ons niks extra’s dus dat is zeker fijn, het duurde alleen wat langer, door de aanleg. Veel buren, kregen van ons het goede nieuws te horen. Dus na ons volgde veel buren, die ook allemaal gebruik wilde maken van glasvezel internet.

Lees ook: nieuwbouw huis gekocht

WAAROM VOOR GLASVEZEL KIEZEN?

  • Super snel en stabiel internet;
  • Uploaden en downloaden met dezelfde hoge snelheid;
  • Constante kwaliteit ook bij meerdere apparaten;
  • Vrije provider keuze door een open glasvezelnetwerk;

En of ik nog steeds blij met mijn glasvezel voor thuis? Zeker weten! We hebben een stabiele verbinding, vliegensvlug internet, een hoge down- én uploadsnelheid… Hierdoor kijk ik films in hoge kwaliteit, kunnen we ongestoord online gamen en is het downloaden en uploaden van grote bestanden een piece of cake!

Ik ben super benieuwd.. Heb jij ook glasvezel internet?
Of ga je binnenkort overstappen? Let me know!

disclaimer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: