Sock My Feet – Gewaagde sokken met print

Sock My Feet - Gewaagde sokken met print

Al die saaie sokken. Pfff.. not my thing! Als je het mij vraagt zijn sokken meer dan een accessoire die bij je outfit passen. Ze kunnen de basis zijn waarop jij de rest van je outfit aanpast. Neem nou de sokken van Sock My Feet die zijn alles behalve saai! Ik laat je vandaag drie paar sokken met print zien die ik zelf lekker rebels en gewaagd vind. Kijk je mee?

sock my feet sokken

Sock My Feet

De drie mannen achter Sock My Feet: Harold Pieters, Mark Mangelmans en Bas Groothelm vinden dat sokken gewoon gezien mogen worden. Je hoeft ze niet te verstoppen onder je broek. En zo’n saai ruitjes- of strepen patroon hoeft ook niet. Dat blijkt wel uit de opvallende collectie sokken met print die ze aanbieden voor heren, dames en kinderen.

Kwalitatief hoogwaardige print

Sokken van Sock My Feet zijn niet zomaar sokken. Nee, kwaliteit stond voorop, dus hier een heel proces aan vooraf gegaan.

egyptisch katoen sock my feet

De sokken zijn gemaakt van Egyptisch katoen. En worden bedrukt met een unieke, gepatenteerde deep-print techniek. Hierdoor wordt de print niet op, maar diep in het katoen gedrukt en zijn de afbeeldingen op de sokken kwalitatief hoogwaardig. Hierdoor vervagen de sokken niet met uittrekken of wassen. En kun je lang genieten van je mooie print.

close-up sokken van  sock my feet

Verschillende prints

En dan komt het lastige: kies de print die bij je past! De dames kunnen onder andere kiezen uit de volgende okken met print: lippen, rozen, verschillende soorten fuit, marilyn monroe, het strand, en een slangen of kerst katten print. Voor de mannen is er ook genoeg keus, denk aan confetti, de krant, David Bowie, een mooie vrouwen kont of bijvoorbeeld winterdieren. En voor de kids? Ook daar is over nagedacht, wat dacht je van speelgoed, sweethearts of smarties?

Welke sokken met print koos ik?

Ik ging voor (van links naar rechts) de Sock My Feet Tiger, Leopard en Zebra. Ik hou namelijk wel van animal prints en deze zijn door de kleuren met elke outfit te combineren.

sokken met print van sock my feet

Hoe ik de Sock My Feet draag?

Al zeg ik het zelf, je hebt een berg met lef, maar ook humor nodig om deze rebelse sokken te dragen. Ik vind ze er super leuk uitzien en ze zitten ook nog eens erg lekker. Ik draag de sokken bij verschillende outfits zoals onder een rok over een broek of met opgerolde broekspijpen.

sokken met print van sock my feet

Ennuh misschien wil je dit niet eens van me weten, maar ik heb ook geen last meer van stink voeten als ik ze draag ;)

sokken met print van sock my feet

Prijs en verkrijgbaarheid

Ben jij die saaie sokken ook zo beu? Deze sokken met print zijn verkrijgbaar voor € 12,95 per stuk op de website van Sock My Feet.

P.s. heb je nog geen kerst cadeau? Er zijn ook limited edition kerst edities verkrijgbaar en verzending is gratis.

 Hou jij van sokken met print?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: