Spam je blog

Zoals beloofd keert de blogpost waarin jij je blog mag vermelden weer terug en is het weer tijd voor jullie verkoopraatjes. Vandaag mogen jullie ongegeneerd spammen! Ik ben weer opzoek naar leuke blogs om te lezen!

Spam je blog in de reacties

Vertel wat over jezelf of waar je over schrijft en de link naar je blog of social media natuurlijk. Wie weet bekijken mijn lezers jou blog dan ook wel! Ik zal een aantal blogs een bezoekje brengen, afhankelijk van het aantal reacties natuurlijk! Waarom moeten wij jouw blog lezen? Vertel het hieronder!

Tips & Suggesties

Ik vind het ook leuk om te horen waarom je mijn blog bezoekt. Tips & Suggesties zijn altijd welkom.

P.S. Als jullie mogen spammen, ja dan mag ik dat natuurlijk ook. Jullie zouden me heel blij maken door me te volgen op FacebookInstagram en Youtube!

Andere spam je blog posts:

Spam je blog 1
Spam je blog 2
Spam je blog 3

13 Reacties

  • Mariëlle
   Auteur
   mei 1, 2017 / 1:14 pm

   Thanks Astrid. Ik volgde jou al stiekem op facebook! Maar ik hoop dat andere mensen het ook gaan doen. Super leuke blog heb je!

  • Mariëlle
   Auteur
   mei 1, 2017 / 1:17 pm

   Wat een mooie blog en wat een prachtige bestemmingen! Ik kan zeker wel even rond surfen op jouw blog. Voor ieder wat wils te vinden qua bestemming. Ik krijg er zin van om op vakantie te gaan!

  • Mariëlle
   Auteur
   mei 1, 2017 / 1:17 pm

   Ik vind je naam geweldig en ik hou van de diversiteit op je blog. Ik lees vaak mee, maar laat niet altijd een comment achter. Dus dat ga ik bij deze meer doen!

  • Mariëlle
   Auteur
   mei 1, 2017 / 1:20 pm

   MC Kleuver, jou blog kende ik nog niet. Je colums zijn geweldig! Het leest lekker weg en ze gaan vaak over alledaagse onderwerpen. Keep up the good work!

 1. april 27, 2017 / 11:18 am

  Leuk! Ik blog op taradekorte.nl/ en ik schrijf elke dag over onderwerpen als lifestyle, beauty en fashion! Xx

  • Mariëlle
   Auteur
   mei 1, 2017 / 1:25 pm

   Hi Tara! Mooie blog heb je. Lekkere diverse onderwerpen en mooie foto’s. Ik zet je in mijn bloggerslijstje, zodat ik zo nu en dan langs kan surfen…

 2. mei 3, 2017 / 4:28 pm

  Hi! Ik schrijf op MomMandy.com over in balans blijven als werkende mama.

  Fijne dag!

 3. mei 22, 2017 / 3:09 pm

  Wat een leuke blog heb je! Mijn blog deel ik graag met je, hoop dat je een keer een kijkje komt nemen!

 4. juli 4, 2017 / 3:32 pm

  Hoi! Wat een leuke blog! Ik kom juist net op je blog terecht omdat ik zocht naar ‘spam jouw blog’- artikelen. Ik blog op http://www.girlwithablog.nl En dat gaat werkelijk over alles wat ik maar tegen kom en leuk vind. De ene dag is dat een recept, of een beautyreview, maar ik plaats ook veel artikelen over leuke dagjes weg en hotspots die je niet moet missen. Het is dus aan de ene kant een erg persoonlijke blog, maar door de diversiteit is er voor ieder wel wat wils. Zou leuk zijn als je een kijkje komt nemen, net zoals ik bij jou even een kijkje neem (en blijf hangen haha).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: