Spam je blog

Ik ben op zoek naar nieuwe blogs om te ontdekken en te lezen. Dus het is tijd voor jullie verkoopraatjes. Vandaag mogen jullie ongegeneerd spammen! Bij deze maak ik een belofte, een belofte waar ik me zeker aan houd! Spam je blog zal “maandelijks” terugkeren op Me-licious.

Dus spam je blog in de reacties, vertel wat over jezelf of waar je over schrijft en de link naar je blog of social media natuurlijk. Wie weet bekijken mijn lezers jou blog dan ook wel! Ik zal een aantal blogs een bezoekje brengen, afhankelijk van het aantal reacties natuurlijk! Waarom moeten wij jouw blog lezen?

Ik vind het ook leuk om te horen waarom je mijn blog bezoekt. Tips & Suggesties zijn altijd welkom.

P.S. Als jullie mogen spammen, ja dan mag ik dat natuurlijk ook. Jullie zouden me heel blij maken door me te volgen op Facebook ,Instagram en Youtube!

 

7 Reacties

 1. april 8, 2016 / 8:59 am

  Ik ben Jessica, op dit moment een 16 jarige meisje die in de drukste periode van haar schooltijd zit (de Exames) en ik ben trotse eigenaresse van https://lipsticksandsneakers.wordpress.com op dit moment probeer ik om de dag te posten, want vanwege de drukte hou ik dagelijks niet vol. Mijn blog gaat over fashion, lifestyle en beauty. Waarom je mijn blog moet lezen? Ik schrijf best leuke artikelen en soms ook tips om door een bepaalde tijd heen te komen en ik probeer de enthousiaste er uit te stralen.

  Mariëlle Ik vind jou Posts altijd heel erg leuk om te lezen en ze geven me ook weer inspiratie om zelf wat te gaan schrijven.

  • Mariëlle
   Auteur
   april 8, 2016 / 9:14 am

   Hi Jessica,

   Leuk dat je een berichtje post. Na een bezoekje op jouw blog kwam ik erachter de de artikelen inhoudelijk erg fijn zijn om te lezen. Goed om te horen dat ondanks dat je het druk hebt je je blog probeert bij te houden. Mag ik vragen waarom je ervoor hebt gekozen om geen plaatjes erbij weer te geven? Dit is wel jammer het geeft de gebruiker gelijk een gevoel bij hetgeen je schrijft en maakt het net even iets aantrekkelijker. Ik blijf je tips en artikelen zeker volgen:) en hopelijk de rest van de lezers ook!

 2. april 8, 2016 / 10:59 am

  Wat leuk! Ik ben Femke en ben 18 jaar. Sinds december heb ik dus mijn eigen blogje http://www.femque.be waar ik schrijf over beauty fashion en lifestyle. ( Zoals -bijna- elke blog. ) Ik weet eigenlijk helemaal niets af van het bloggen en doe gewoon maar wat mijn ding. Als het maar goed voelt. Sinds gisteren heb ik mijn eerste filmpje gemaakt hoera! Verder ben ik ook heel actief op Instagram.

 3. april 8, 2016 / 7:56 pm

  Leuk! Ik ben Iris en ik blog over allerlei uiteenlopende onderwerpen: recepten, tips, persoonlijke verhalen, noem het maar op.

 4. april 9, 2016 / 4:54 pm

  Je geeft in je bio aan dat je film verslaafd bent, dus ik denk dat je van mijn site misschien wel heel vrolijk wordt. Ik schrijf voornamelijk over films, maar gooi er regelmatig een persoonlijk, lifestyle of beauty artikel doorheen. Ik ben te vinden op http://www.mcurl.nl :) Ik lees jouw blog overigens regelmatig en volg je inmiddels ook op instagram ;)

 5. april 16, 2016 / 9:09 am

  En hier hebben we dan yet another lifestyle and fashion blogger. Maar behalve die onderwerpen, komen er ook artikelen over DIY en persoonlijke dingen online op mijn blog. Houd je niet in en neem gerust een kijkje op http://www.avecsans.nl. Liefs, Sanne.

  • Mariëlle
   Auteur
   april 18, 2016 / 8:54 am

   Super leuke blog heb je. Vooral de laatste DIY over een penseel ketting vond ik awesome. Keep up the good work :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: