Speelgoed review | Teenage Mutant Ninja Turtles Mayhem Ninja Shouts Raphael + Donatello Basic Figure

speelgoed review Teenage Mutant Ninja Turtles Mayhem Ninja Shouts Leonardo

Naar aanleiding van de nieuwe animatiefilm TMNT Mutant Mayhem bracht Big On Toy Innovation een geheel nieuwe Teenage Mutant Ninja Turtle-speelgoed uit! Ditmaal gaat het om actiefiguren, voertuigen en speelsets. Vandaag reviewen we voor jullie twee geweldige actiefiguren, namelijk de Teenage Mutant Ninja Turtles Mayhem Ninja Shouts Leonardo & Teenage Mutant Ninja Turtles Basic actiefiguren. Lees je mee wat wij ervan vinden? En welke actiefiguren er allemaal nog meer verkrijgbaar zijn?

Teenage Mutant Ninja Turtles Mayhem review

Deze nieuwe lijn actiefiguren van TMNT Mutant Mayhem die weg vandaag reviewen bestaan uit 4 Ninja Turtle-figuren van ongeveer 14 m lang, ook wel ​​bekend als “Ninja Shouts”. Deze figuren laten van zich horen wanneer je aan hun armen of benen trekt. Er komen zowaar acht Ninja zinnen uit of vier geluidseffecten!

eenage Mutant Ninja Turtles Mayhem Ninja Shouts Leonardo

Teenage Mutant Ninja Turtles Mayhem Ninja Shouts Speelfiguur – Leonardo – € 19,99

Leonardo is de blauwe leider van de Turtles, en nu is hij een student op de middelbare school! Terwijl Leo en zijn broers langzaam uit het nest – eh, het riool – vertrekken, is hij vastbesloten om hen te transformeren in een misdaadbestrijdend team dat hij kan leiden naar de overwinning. Deze Teenage Mutant Ninja Turtles Mayhem Ninja Shouts Leonardo kan zijn arm of been naar achteren bewegen om negen zinnen of vijf geluidseffecten te horen! Wat super cool is, is dat de zinnen zijn ingesproken door dezelfde stemacteur die Leo in de film inspreekt. Blijf vasthouden en hij zal de woorden uitrekken of herhalen totdat je loslaat – daarna wordt de zin voltooid en gevolgd door een gevechtsgeluidseffect.

Teenage Mutant Ninja Turtles Mayhem Ninja Shouts Leonardo

Wat zit er in de verpakking?

In de verpakking zit natuurlijk de eenage Mutant Ninja Turtles Mayhem Ninja Shouts Leonardo speelfiguur. Evenals zijn twee super gevaarlijke zwaarden. Meer heb je dan ook niet nodig om fijn met dit actiefiguur te gaan spelen. De kleuren van dit actiefiguur zijn mooi fel. En ook lijkt hij exact op het figuur uit de film. Daarnaast is het actiefiguur tot in de details afgewerkt, waardoor het erg kwalitatief aanvoelt.

Teenage Mutant Ninja Turtles Mayhem Ninja Shouts Leonardo
Teenage Mutant Ninja Turtles - Ninja Shouts Raphael + Donatello-9

Andere eenage Mutant Ninja Turtles Mayhem Ninja Shouts Speelfiguren

Teenage Mutant Ninja Turtles - Ninja Shouts Raphael + Donatello-9

Teenage Mutant Ninja Turtles basic speelfiguren – Donatello  – € 14,99

In tegenstelling tot de “Ninja Shouts” zijn de Teenage Mutant Ninja Turtles basic speelfiguren, basic. De naam zegt het al. Ze zijn 11,4 cm lang. Donatello kan 12 beweegbare posities aannemen voor geweldige, actievolle gevechtshoudingen. En met zijn iconische bo stok, een wapenrek met verschillende accessoires en een babyschildpad is hij er helemaal klaar voor om de stijd aan te gaan.

Teenage Mutant Ninja Turtles basic speelfiguren Donatello

Wat zit er in de verpakking?

Het Basic Teenage Mutant Ninja Turtles Donatello actiefiguur, een babyschildpad, een headset, een wapenrek met verschillende accessoires en natuurlijk zijn iconische bo stok.

Teenage Mutant Ninja Turtles basic speelfiguren Donatello

In totaal zijn er 7 verschillende Basic Teenage Mutant Ninja Turtles Donatello actiefiguren verkrijgbaar.

Teenage Mutant Ninja Turtles basic speelfiguren

Andere Teenage Mutant Ninja Turtles basic speelfiguren

Teenage Mutant Ninja Turtles - Ninja Shouts Raphael + Donatello

Onze mening

De nieuwe TMNT Mutant Mayhem figuren zijn top! Leuke figuren, bewegen goed, zijn erg kleurrijk en lijken precies op de Teenage Mutant Ninja Turtles uit de film. De “Ninja Shouts” vinden wij zelf het toftst, want hoe leuk is het tijdens het spelen dat je Ninja figuren ook de echte geluiden uit de film maken. Dit maakt het allemaal net wat echter en leuker om te spelen. Ook de Basic Teenage Mutant Ninja Turtles speelfiguren zijn super leuk. Ze maken zo waar geen geluid, maar kunnen wel prima bewegen en komen met veel leuke accessoires, die per actiefiguur verschillen. Een of twee van deze actiefiguren zijn al goed voor uren speelplezier. Maar het leukste is natuurlijk als je alle Teenage Mutant Ninja Turtles uit de film verzameld.

Wat vind jij van deze Teenage Mutant Ninja Turtles Mayhem Ninja Shouts & Basic speelfiguren? Zou jij ze kopen voor je kind?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: