Achter het scherm – Thema verjaardag feest Kübra

Kübra ons nichtje is al een tijdje geleden jarig geweest. Om dit te vieren heeft haar vriendin Sana een awesome job gedaan door een knaller van een party te organiseren, namelijk een Thema verjaardag feest. Ben je benieuwd waar je vette thema items kan bestellen voor je verjaardag en hoe Kübra’s feest eruit zag? Lees dan snel verder…

Thema verjaardag feest

Thema verjaardag feest sen gifts verjaardagsslinger

Het thema voor het verjaardagsfeest was zwart-wit. Deze mooie slinger is speciaal voor Kübra gemaakt.

verjaardags feest kubra sengifts

Iedereen kreeg de opdracht om zwarte kleding aan te doen. Natuurlijk was ik dit weer vergeten en zat relax met een rode blazer aan, mij af te vragen waarom iedereen zwart droeg. Uhmmm… ja!

Thema verjaardag feest sen gifts zwart-wit

De waaiers, de zwart met witte snoepjes, zelfs diamantjes en bestek. Overal was aan gedacht!

verjaardags feest kubra sengifts

Ballon foto’s

Om het feest een mooie sfeer te geven maar toch in het thema van het verjaardag feest te blijven hingen er overal zwart-wit ballonnen met mooie foto’s eraan.

verjaardags feest kubra sengifts

Wat opviel is dat op elke foto Kübra te zien was.

verjaardags feest kubra sengifts

Sana had alle foto’s bewerkt en overal de relatie die diegene had met Kübra op het kaartje gezet. Omdat Kubie mijn nicht is zijn we of course Family! Proud!

verjaardags feest kubra sengifts

Taart

Wat is een gezellig verjaardagsfeest zonder taart? Om heel eerlijk te zijn weet ik niet of dat deze besteld is of zelfgemaakt is, maar mocht je er benieuwd naar zijn? Neem dan even contact op met Sengifts

verjaardags feest kubra sengifts

Lekkernijen

Alle genodigden hadden wat lekkers gemaakt of meegenomen.

verjaardags feest kubra sengifts

De marmercakejes waren echt verrukkelijk!

verjaardags feest kubra sengifts

Bovenop de etagère wortelcake! Eronder chocolade pinda’s hmmm! Onderop cupcakes met lekkere creme erop en daaromheen alcohol vrije tiramisu.

verjaardags feest kubra sengifts

Polaroid foto’s

polaroid-foto

Om de herinneringen voor deze dag nog eens extra te bewaren had Sana een boekje gemaakt waar iedereen een mooie tekst in kon schrijven voor Kübra. Leuk om te bewaren! En om het helemaal af te maken hadden we en polaroid camera en konden we hiermee samen met Kübra een foto maken. Hoe hip is dat?

Sengifts

verjaardags feest kubra sengifts

Ben je opzoek naar een goed georganiseerd feest en heb je hiervoor mooie versiering nodig? Lekker eten en/of bedankjes?  Dan kan ik je zeker Sengifts aanraden. Sana is een creatieve dame die goed met je meedenkt. Ze doet veel moeite om het klanten naar de zin te maken en bied om deze reden veel verschillende versieringen, lekkernijen en bedankjes aan in meerdere themakleuren. Ook kun je bij haar terecht als je op zoek bent naar versiering voor islamitische feestdagen. Heb je een andere suggestie of verzoek? Stuur haar gewoon een berichtje!

Wat vinden jullie van zo’n Thema verjaardag feest? Helemaal jouw ding? Of juist niet? Ik ben benieuwd!

 

 

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: