Too Faced Damn Girl Mascara

Ik testte een gehypte mascara: de Too Faced Damn Girl Mascara. Het is de opvolger van de Better Then Sex mascara, die al eerder lovende reviews krijgen op het internet. Je wimpers zouden gelift en verlengd worden en meer volume bevatten. Is de Too Faced Damn Girl Mascara werkelijk zo goed als iedereen zegt? Of is het een hype gebaseerd op zijn voorgang? Let’s find out!

Too Faced Damn Girl Mascara

Deze Damn Girl’s formule is gemaakt met een speciale mix van opgeklopte en smeltende wassen. In tegenstelling tot wat men zou kunnen aannemen met de woorden “melt” en “wax”, zouden innovatieve polymeren ervoor moeten zorgen dat de Too Faced Damn Girl Mascara niet plakt, smudged of schilfert. Er wordt zelfs gezegd dat de wimpers worden gelift en verlengd dankzij de innovatieve polymeren. Daarnaast mag de soepelheid van de wimpers niet verloren gaan, zodat de krul tot wel 24 uur behouden blijft. De revolutionaire creamy mousse formule van Damn Girl draagt ​​hieraan bij, waarbij het de wimpers een adembenemend volume geeft, maar op geen enkele manier bedoeld is om ze te verzwaren. 

Verpakking

De verpakking is als een veelzijdige diamant. Hij is zo glanzend en roze. En steelt daarmee ook gelijk de show. Ik ben geen echte girly girl, maar deze verpakking tja ik pak hem met liefde uit mijn toilettas.

Het is een mini travel size en bevat daarom 6ML. Er is ook nog een grotere variant die 13ML.

Door dat de verpakking zo glanzend is, zie je hier wel snel vingervlekken en afdrukken op. Op zich niet zo’n probleem, maar daar gaat je luxe gevoel.

Ingrediënten

Water\Aqua\Eau, Silica, Stearinezuur, Glycerylstearaat, Synthetische Bijenwas, Paraffine, Polyisobuteen, Acrylaten/Ethylhexyl Acrylaat Copolymeer, Aminomethyl Propaandiol, Copernicia Cerifera (Carnauba) Was\ Copernicia Cerifera Cerauba \,Cire De Carifera Cerauba VP/eicoseencopolymeer, tocoferylacetaat, panthenol, pantethine, PEG-9 dimethicon, trimethylpentaandiol/adipinezuur/glycerine-kruispolymeer, simethicon, PVP, 1,2-hexaandiol, Laureth-21, hydroxyethylcellulose, caprylylglycol, isostearinezuur, fenolzuur Dinatrium-EDTA, chlooroxylenol, fenoxyethanol, kaliumsorbaat, ijzeroxiden (CI 77499)

De Too Faced Damn Girl Mascara is zwart en de consistentie is romig. Daarnaast heeft de mascara een licht aanwezige, aangename geur.

De borstel is gigantisch ten opzichte van andere mascara borstels. Hier kan je in ieder geval niet omheen!

Bij het aanbrengen op mijn wimpers heb ik hierdoor wel snel last van vlekken op mijn wang en op mijn oogleden.

De mascara voorziet mijn wimpers gemakkelijk van een laagje mascara en is in eerste instantie klontervrij. Eén laag geeft een natuurlijke en draagbare look.

Ik merk wel dat wanneer ik meerdere lagen ga aanbrengen de mascara op mijn wimpers gaat klonteren. Dit is natuurlijk ook een beetje afhankelijk van de hoeveelheid wimpers die je hebt. Zelf hou ik niet zo van spinnenpoten. Maar dat laat ik aan jou zelf over.

Before

Zo zien mijn ogen en wenkbrauwen eruit zonder make-up.

After

En hieronder zie je het effect van getekende wenkbrauwen en twee lagen van de Too Faced Damn Girl Mascara. Mijn wimpers zijn nu echt een stuk meer aanwezig zeg! Vooral de wimpers op mijn onderste ooglid vind ik erg mooi geworden. Mijn bovenste wimpers vind ik erg ook goed uitzien. En toch hebben ze er wel eens beter uitgezien.

Mijn mening

De Too Faced Damn Girl Mascara heeft een romige formule die gemakkelijk aanbrengt. Het borsteltje is apart en wat groter dan normale mascara borstels.vind ik niet altijd even handig. Aan de andere kant zorgt deze natuurlijk wel voor het resultaat.

laat in de loop van de dag geen vlokken achter op je ooglid en is ook vlek en veeg bestendig. Zelfs wanneer je huilt, of door de regen loopt blijft deze mascara op zijn plek. En zelfs na een dag dragen en een nacht stappen zit deze mascara er uit alsof je hem net hebt aangebracht. Dit vind ik echt een dik pluspunt.

Ondanks dat de mascara zo goed blijft zitten, gaat hij ten opzichte van andere waterproof mascara lekker makkelijk van je gezicht met reinigen.

Dus is het een gehyped product? Uhm ja, ik vind van wel. Zou ik hem nog eens kopen? Ja! Ik ben best tevreden over het eindresultaat. Mijn wimpers bevatten meer volume, lijken langer en blijven langer dan 24 uur goed zitten. Daarentegen breng niet te veel lagen aan, want anders krijg je last van spinnen poten. En dat vind niemand mooi! Ik had door de hype en de resultaten van zijn voorganger, toch net iets meer ervan verwacht.

Deze mascara is echt iets voor jou als, je van jezelf al mooie wimpers hebt en opzoek bent naar meer volume en lengte. En houdt van een langhoudende mascara, die er gemakkelijk afgaat.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Too Faced Damn Girl Mascara is travel size (6ML) verkrijgbaar bij Douglas voor € 14,95
En bij de Bijenkorf is de normale variant (13ML) verkrijgbaar voor € 25,00.

Meer informatie vind je terug op de website van To Faced Damn Girl Mascara.

Heb jij de Too Faced Damn Girl Mascara al uitgeprobeerd? En wat vind jij ervan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: