Vaderdag tip: Vader en zoon armband set

Vader en zoon armband

Ben je opzoek naar een leuk, maar ook stoer kado voor vaderdag? Dan heb ik vandaag de vaderdag tip voor je! Een vader en zoon armband is echt een super gaaf cadeau voor vader. Ik laat je zien hoe deze set eruit ziet. Kijk je mee?

Vader en zoon armband

Vader en zoon Leren ambandset – zwart

Als je als papa een cadeau krijgt voor vaderdag, heeft het extra betekenis wanneer het een gepersonaliseerd cadeau is. Toen ik deze vader en zoom armbandset tegen kwam van Kaya sieraden, wist ik dat dit het ideale cadeau was om te geven voor vaderdag.

Vader en zoon armband

Allereerst zitten ze in een prachtige verpakking, met een schoonmaakdoekje. En een kaartje dat je kunt personaliseren. Ik heb er ook nog een mooie handgeschreven sticker bijgekregen!

De armbanden zelf, zijn gemaakt van zwart leer en hebben een roestvrijstalen zwarte sluiting. Je ontvang 2 armbanden, een vader en zoon armband.

Vader en zoon armband

De sluiting werkt met een magneet en hier kun je 3 tekens in laten graveren. Ik heb ervoor gekozen om op beide armbanden de initialen van vader en zoon neer te zetten. Naast initialen, kun je er ook symbolen op laten zetten zoals een ♡ ☆ ∞. Ook ontzettend leuk!

Wat even belangrijk is voor het bestellen van de armbanden, dat je de pols goed opmeet. Zo weet je zeker dat de armbanden bij ontvangst passen.

Mijn mening

Hoe leuk is het voor vader en zoon om met deze armbandenset te lopen. Ze zijn beiden ontzettend trots op de armband. Zayn vindt de armband vooral leuk om mee te spelen, hij wil hem helaas maar heel even omhouden. We blijven het elke dag proberen en nu draagt hij hem steeds langer. Hij vindt het geweldig dat hij iets hetzelfde heeft als zijn papa! Hij wijst naar zijn armband en zegt, papa-zayn. En dan naar de armband van papa en zegt, papa-zayn. Zo schattig! Hij begrijpt het helemaal!

In de armband heren collectie van Kaya sieraden, zitten nog meer prachtige exemplaren armbanden die je voor vaderdag of een andere gelegenheid cadeau kunt doen.

–> Bekijk hier nog meer leuke vaderdag cadeautips

Prijs en verkrijgbaarheid

Deze Vader en zoon armband set is verkrijgbaar voor € 37,90 bij Kaya Sieraden.

Wat geef jij je vader dit jaar voor vaderdag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: