Vakantie Dubai Dag 2

Na een heerlijke nacht geslapen te hebben, ook nog eens op een goed bed. Kwamen we laat uit de veren… Onze vakantie Dubai Dag 2…We hadden een zware jetlag. In Dubai is het 3 uur later. Wat betekend dat we vandaag om half 2 zijn opgestaan. In Nederland zou dit rond half 12 zijn geweest. Mooie tijd al zeg ik het zelf. Natuurlijk wel een beetje dom, want ook in Dubai gaat de zon snel onder. Rond een uur of 5.

Vandaag zijn we op verkenning gegaan. We moesten namelijk een parkeerplaats voor de auto zien te vinden. Deze mochten we niet dagelijks parkeren voor het hotel. Helaas had het hotel zelf ook geen parkeerplaats waar we gebruik van konden maken. Het was absurd om te zien dat in zo’n arme arbeiderswijk elke straat tjok en tjok vol stond met auto’s. Een parkeerplaats vinden om gratis te parkeren? Nee dat zat er dus helaas niet in. Gelukkig kwamen we achter ons hotel een parkeerplaats tegen.

Naseem

Al snel bleek dat deze werd beheerd door een Afghaanse man. Hij  verbleef hier dag en nacht om het parkeerterrein in de gaten te houden en natuurlijk parkeergeld te heffen. Wij maakten een deal met Naseem, want zo heet zijn parkeerplaats. Voor 30 dirham per nacht konden we 10 nachten parkeren. Omgerekend is dit zo’n € 7,50 per nacht.

Zo dat hadden we ook weer mooi geregeld en nu snel op zoek naar ontbijt, want die hadden we (gelukkig) niet bij het hotel geboekt. In de omgeving van het hotel zaten voornamelijk alleen maar Indiaase tentjes. Dus besloten we om naar de Dubai Mall te gaan.

Omdat er zo ontzettend veel te zien was in de Dubai Mall heb ik er een filmpje van gemaakt anders zouden jullie heel eel foto’s moeten bekijken. Veel kijk plezier!

Zou je graag willen dat Nederland ook zo’n groot winkelcentrum had net zoals de Dubai Mall?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: