Hieronder beschrijf ik wat we zoal deden op Vakantie Dubai Dag 4. Heb je geen zin om het hele artikel te lezen? Onderaan het bericht staat het filmpje;)

Subway

Omdat we elke ochtend ontbijten bij de Mall, leek het ons leuk om nu eens ergens anders een normaal broodje te gaan eten. Dit bleek een hele opgave te zijn in Dubai, een normaal broodje eten. Na verschillende rondjes met de auto gereden te hebben zijn we bij de Subway uitgekomen. Jippie normaal ontbijt!

Jumeira Beach

I_Love_Dubai

Na een aantal dagen de stad en de Mall te hebben bekeken, leek het ons leuk om vandaag eens naar het strand te gaan.  Jumeira Beach is een strand van bijna 9 meter lang! Het strand is opgedeeld in drie stukken: Umm Suqeim Beach, Kite Beach en Russian Beach. Tussen de stranden ligt het Jumeirah Beach Park. Een paar delen van het strand zijn afgeschermd voor luxe hotels en resort zoals bijvoorbeeld de Burj Al Arab, het Madinat Jumeirah, het Jumeirah Beach Hotel en het Wild Wadi waterpark. Het strand gaat ook langs de wolkenkrabbers van de Dubai Marina.

Onze mannen leek het leuk om te gaan zwemmen, maar wij vonden het toch net iets te koud met 25 graden. Ja gekke Hollanders zijn wij!

Eerste_keer_strand_

Ook onze Booboo (baby) heeft voor het eerst met zijn voetjes op het strand gestaan. Helaas hebben we dit niet op foto, maar op film. Check het filmpje beneden even als je benieuwd ben hoe hij reageerde:)

Jumeira_beach_booboo&mama

In plaats daarvan genoten wij lekker aan de waterkant van een heerlijk windje en de ondergaande zon.

Marie_jumeira_beach_

Wat een wilderige foto overigens. Het strand was heerlijk!

Dineren bij Thiptara

Thiptara

Om een mooie dag goed af te sluiten gingen we lekker eten bij de Thai. Het restaurant heet Thiptara, wat magisch aan het water betekend. Het restaurant is gelegen in het Burj Lake en ligt schuin onder de Burj Khalifa.

Deuren_Thiptara

Een super chique gelegenheid, dit zie je alleen al af aan de lift en de lobby! Wauw!

Arabische_koffie

In de lobby kreeg je een lekkere kop Arabische koffie, in dien gewenst natuurlijk. Eigenlijk smaakt het net een beetje als Indiaase Chai. Lekker! Vervolgens was het even wachten op een plekje.

Fontein_Ewaan_Thiptara

En waar kun je dat beter doen, dan in hun prachtige lobby. Super mooie Fontein!

Fontein_Ewaan_Thiptara_2
Toen we eenmaal plaats hadden genomen was het kiezen van de menukaart eigenlijk niet zo moeilijk. We lieten ons iets adviseren en zonder spijt! Als voorgerecht namen we soep.  Deze traditionele Thaise soep heet: Tom Yum Goong. Oftewel garnalen soep.

Tom-Yum-Goong

Als hoofdgerecht had ik  Kaeng Phed Ped Yang. Dit is geroosterde eend in curry. Erg lekker! Hmmm!

Gaeng-Phed-Ped-Yang

Ewaan Lounge

Na al dat lekker eten zijn we lekker gaan uitbuiken bij Ewaan. Een openlucht zwembad lounge met luxe gedrapeerde Arabische tenten.

Ewaan_lounge2

Vanaf het terras kijk je uit over het Burj Lake. De foto is mooi, maar eigenlijk zou je het in het echt moeten zien! Al die lichtjes maken het zo adembenemend mooi.

Ewaan_lounge3

Ik chill em ondanks de grote vuurkorven toch met een jasje aan. Ben nou eenmaal een koukleum.

Marielle_Ewaan

Het zwembad wordt verlicht door prachtig versierde palmbomen en ja, je mocht er in zwemmen. Niet dat iemand dat deed hoor…

Ewaan_lounge

Filmpje Vakantie Dubai Dag 4

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our privacy & Algemene voorwaarden.
Ik Accepteer

Waar zou jij willen gaan eten in Dubai?