Waar ik mijn helix piercing koop?

mijn helix piercings

Toen ik een jaar of 16 was heb ik een gaatje in mijn helix laten schieten. Hartstikke gevaarlijk, ben ik achteraf achter gekomen! Je moet een helix nooit laten schieten, maar dat was in die tijd nog niet bekend. Gelukkig heb ik er nooit problemen aan over gehouden. officieel is het eigenlijk geen piercing, maar voor het gemak noem ik hem zo. Ik heb hem een jaar gedragen en daarna vond ik het eigenlijk niet meer hip. Ook waren er toen nog geen aangepaste piercings waardoor je telkens aan je haar bleef hangen. Irritant! Deze heb je tegenwoordig wel… Dat is de Helix. Ik vertel je in dit artikel waar ik mijn Helix piercings koop. Lees je mee?

Waar ik mijn helix piercing koop?

Ergens vorig jaar ben ik weer begonnen met het dragen van de piercing in mijn helix. Ik vind een kleine piercing mooi en elegant staan en met vlagen draag ik er een leuk knopje of ander sieraad in. Omdat ik  regelmatig vragen krijg waar ik mijn helix piercings Shop? Ik vertel het je hieronder en laat je gelijk ook twee nieuwe exemplaren zien.

Six Piercing

In het begin kocht ik mijn helix piercing vaak bij Six. Ze zijn hier erg goedkoop en soms zitten er zelfs meedere in 1 verpakking. Ze zijn niet duur en ze hebben vaak leuke exemplaren. De piercings gaan met een staafje door je oor heen en draai je dicht met een bolletje, waardoor ze niet in je haar blijven vastziten.

Eerlijk? De kwaliteit is niet niet altijd even goed. Soms vallen de steentjes eruit.

Piercing tip: Controleer altijd als het even kan in de winkel of de piercing goed in elkaar zit en of de steentjes vastzitten…

six helix piercing

Ik wilde een aantal simpele helix piercings en omdat tegenwoordig iedereen bij de six zijn of haar piercings haalt, zijn degene die ik wilde hebben telkens op! Dan maar het internet afstruinen.

Alloverpiercings.nl

En zo ben ik terecht gekomen op alloverpiercings.nl  Ze verkopen gewone normale oorbellen evenals een breed scala aan piercings en piercingtools.

De website werkt erg gebruiksvriendelijk en voor je het weet heb je een bestelling geplaatst. Je kan op verschillenden manieren betalen en ook via Ideal. Nou dat is nou ‘ideaal’!

Als je voor 17:00 uur besteld heb je de volgende dag in huis en verzendkosten hoef je vaak niet te betalen als je bestelling gewoon door de brievenbus kan! Zo bestelde ik 2 helix piercings en deze zaten de volgende dag met enveloppe al in de brievenbus.

De piercings zitten verpakt in mooie dichtgeplakte plastic zakjes die niet 1,2,3, open gaan. Je moet ze echt zelf open maken met een schaar. dit garandeert dat elke product dat je ontvang van alloverpiercings super hygiënisch is. Je kunt gemakkelijk door de verpakking heen kijken of de piercing wel de gewenste grootte heeft en zo niet, dan kun je hem met een dichte verpakking gewoon retourneren. LET OP! Dit gaat natuurlijk niet als je het zakje open hebt gemaakt.

image

Ook hebben ze een goede prijs kwaliteit verhouding. Een piercing staafje heb je al voor €0,95, en een simpel balletje met een wit steentje heb je al voor €1,95 en dit is dan chirurgisch staal wat betekent dat het van goede kwaliteit is.

Zie hieronder een van mijn aangekochte piercings:

image

Foto als ik hem in heb:
image

Waar koop jij je piercings?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: