Weekly Snaps #03-2020

Weekly snaps #03-2020

Afgelopen week plakte ik veel note-it’s, ging ik naar de bioscoop en twee keer uit lunchen. Strooide met poeder en leek op een cokedealer. Ruimde de zolder op en begon ik weer aan zelf gemaakte ontbijt shakes. Kijk je mee?

Weekly snaps #03-2020

Ik begon de week goed met een gezonde avocado, broccoli en aardbeien shake. Ik heb gemerkt dat als ik een shot groente in de ochtend neem, ik een stuk minder trek heb in de middag. Zelf ben ik ook niet echte van het ontbijten, dus ik vind het heel niet erg om in de ochtend zo’n shake naar binnen te slurpen.

Daarnaast had ik mijn kapsels eens anders dan de standaard staart of knot. Het viel mijn collega’s gelijk op tijdens het applicatiebeheer overleg, waarbij we veel note-it’s hadden om te plakken. In de middag at ik tosti en in de avond ging ik bij mijn schoonouders eten.

Weekly snaps #03-2020

We haalden zayn op en legde hem in bed. Zette voor de verandering Usher eens aan op Spotify. En ondertussen werkte ik nog even aan de bestickering voor mijn vaders winkelruit. Dat kan natuurlijk niet zonder cola en popcorn. Slecht!

Weekly snaps #03-2020

De dag erna begon niet zo goed. Ik had ’s nachts minder geslapen doordat Zayn steeds wakker was en dit was te merken aan mijn reactie vermogen. Zo leek het net of ik coke dealde, omdat ik alle babypoeder op het aanrecht had laten vallen. En vond ik het nodig om mijn duim tussen de notenkraker te stoppen toen ik hazelnoten aan het kraken was. Ik ontbeet met een broodje hagelslag en mijn eyeliner zat eindelijk eens on fleek!

Weekly snaps #03-2020

Erna stond op de planning om een bakkie te doen met goede vriendin H. Maar doordat we beide kleintjes hebben liep dit uit op een lunch afspraak. Helemaal niet erg, wat nu konden we lekker gaan lunchen bij La Place. Daarvoor moesten nog wel even beide kinderwagens in de auto en dat… bleek een uitdaging!

Eenmaal daar koos ik voor een ciabata met tonijn salade en een groente smoothie. We knuffelde lekker met elkaars kids en praatte bij.

De dag erna ging ik gewoon weer werken. En maakte ik een lekkere fruit salade als ontbijt. En na werk ging ik nog even snel langs het winkelcentrum. Bij de action vond ik deze te gekke magnetische whiteboardset. Ideaal om de planning voor mijn blog voor aankomende week op uit te schrijven. En Erna veeg je hem gewoon weer uit voor de week daarna. Hij is verkrijgbaar in drie varianten zilver, roze en goud.

Weekly snaps #03-2020

Ik besloot ook wat kleding te shoppen voor mezelf en slaagde niet echt voor hetgeen ik ging. Ik paste o.a. deze legerbroek, die ik toch niet zo leuk vond staan. Maar ging naar huis met twee trui jurken. Niet echt iets bijzonders dus. In de avond aten we kipgehakt met broccoli, wortels en bloemkool.

Weekly snaps #03-2020

Als ouder vergeet je al snel jezelf en ben je toch vaak meer met de kleine bezig. Daarom luidde we op vrijdag het weekend goed in door samen lekker naar de bioscoop te gaan. We kozen voor de film Jumani Next level. Normaal heb ik het niet zo op vervolgen, maar deze vond ik erg goed. Uiteraard speelt Jumani zich opnieuw af, maar deze keer komen de opa’s van de tieners die het spel spelen per ongeluk mee het spel in, wat zorgt voor hilarische taferelen.

Weekly snaps #03-2020

Zaterdag kwam mijn dinnetje M. en samen met haar en Zayn ging ik lekker lunchen bij Bagels & Beans. Ik koos voor een bagel met Hummus en M. voor een salade met zalm. Hmmm ontzettend lekker en de vestiging in Leidsche Rijn is ook erg gezellig!

Erna liet ik mijn nagels doen bij de nagelspecialist en bracht M. weg. Ze had vandaag namelijk geen eigen auto. In de avond ging ik lekker eten bij mijn ouders. Voor alle surinamers onder ons we aten Laukie. En ik hoorde dat sopropo voorlopig niet meer ingevoerd mag worden vanwege beestjes :( . En als toetje aten we spekkoek!

Weekly snaps #03-2020

Zondag deed ik niet veel bijzonders, wat huishoudelijke taken zoals de was, vaatwasser etc. Ik knuffelde met Zayn en ik ruimde samen met schoonouders onze zolder op. In de avond bouwde ik een vega burger en at deze lekker op!

Zo dat was wel weer een volle week, ondanks dat het voelde alsof ik niet veel speciaals heb gedaan afgelopen week.

Hoe zag jouw week eruit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: