Weekly Snaps #09-2020

Afgelopen week ging ik uit eten met de hala’s, verfde ik mijn haar wit, ging ik naar de huishoudbeurs en werd Zayn 7 maanden! Lees je mee in weer een nieuwe Weekly Snaps?

Afgelopen maandag was het een gewone werkdag. Ik bracht Zayn weg en zelfs toen ik klaar was met werken, moest ik helaas bij mijn schoonouders nog deelnemen aan een tweetal calls. Ervoor ging ik nog even snel wat boodschappen halen en toen kwam ik deze prachte nieuwe make-up pallets tegen en verschillende soorten nepwimpers van Essence. Jeetje, wat een drukke dag. Gelukkig was er lekker gekookt. Macaroni met kaas en makreel uit de oven. Niet een combo die ik zelf snel zou maken, maar wel allebei erg lekker! Ik was tot 8 uur half 9 aan het werk. Eenmaal klaar reden we snel met Zayn naar huis die inmiddels al lekker aan het slapen was natuurlijk.

Vandaag besloot ik het wat rustiger aan te doen. Althans, dat dacht ik… Op het werk was het lekker druk en om onszelf te verwennen bestelden we met de collega’s broodjes. Ik koos voor een lekker broodje tonijnsalade met ei. En in de avond ging ik uit eten bij Laila, met aantal lieve dames uit Kasaba (stad in Turkije) en mijn lieve hala’s. Wat heerlijk om er even uit te zijn en niet te hoeven werken of zorgen voor. Als toetje bestelde ik een witte chocolade cheesecake. En oh my! Wat was hij lekker!

Vandaag is het mama-dag en ben ik lekker thuis met Zayn. De postbode verraste met met een pakketje, waar ik eigenlijk niet op gerekend had. Toen ik de lieve kaart opende kreeg instant een glimlach op mijn gezicht. Natuurlijk was deze van één van mijn lieve vriendinnen. Dit keer van Michelle en er zat ook nog eens een tegoedbon bij om lekker samen met mijn mannetje te gaan genieten in een hotel. Good friends are like stars, there always there but you don’t always see them.

In de avond aten we gezellig samen. En ging ik naar de kapper en liet ik mijn haar drastisch verven. Ja, de kapster maakte het wit. Ik was super bang voor het resultaat, maar ik vond het resultaat super mooi!

Yes vandaag weer aan het werk. Niet zo veel bijzonders daarover te vertellen. In de avond kreeg ik onverwacht visite van mijn nichtje Kubra ze nam macarons mee van madame kokos en wilde graag bami eten. Dus die maakte ik voor haar. We hebben lekker tot laat gesnaaid, gezeten en gechilld.

Vandaag luierde Zayn en Papa een beetje uit. Wat heerlijk om die twee zo samen in bed te zien. Rond 10 uur verzamelde mijn tante en moeder bij ons thuis, want we gingen samen naar de huishoudbeurs. Ik nam me voor om een verslag te maken, maar jeetje wat was het druk! Ik wilde gewoon eens genieten, zonder met de blog bezig te zijn. Dus bovenstaande foto’s zijn de enige foto’s die ik heb gemaakt. Ik kwam prachtige gedroogde bloemen tegen. Genoot samen met mijn moeder van een stoelmassage. En kreeg deze prachtige libelle oorbellen van mijn moeder. I love her!

De laatste dag van het weekend. Ik had vandaag ontzettend last van mijn onderrug, dus ik hield pyama dag. Misschien dat het te maken had met de massage van gisteren… Ik besloot het lijstje voor Anneanne in Turkije te maken met foto’s die ik uitprintte op de Hp Sprocket. Super handig, want zo kan ik ze zonder moeite te doen gelijk op het papiertje in het lijstje plakken. Ook maakte we foto’s van Zayn, want onze kleine man is al 7 maanden! Woehoe wat gaat de tijd toch snel! Tot zover mijn update voor deze week…

Hoe zag jouw week eruit afgelopen week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: