Weekly Snaps #18-2020

Afgelopen week poetste Zayn voor het eerst zijn Tanden, kwam de bestelling van plantjes.nl binnen, maakte ik Ikea onveilig en kluste ik er op los! Kijk je mee naar weer een nieuwe weekly snaps?

We vierden afgelopen week twee keer Koningsdag met een lekker tompouce. Ik ben deze week namelijk maandag t/m woensdag vrij.
Ik kreeg een super lieve kaart voor de ramadan van een mede blogster. En showde mijn nieuwe jurk die ik bij Zeemand kocht voor € 9,99!
Werkte aan de folder en de website van het Smaakstation. Ging met Zayn een ijsje eten bij mijn ouders in de winkel. En maakte lekker eten klaar voro het ontvasten in de avond. Wist je trouwens dat een kan met watermeloen en water zo ontzettend lekker is! Niet teveel calorieën, maar wel een lekker smaakje en nog dorstlessend ook!

Dinsdag ontbeet ik met bananenbrood en jam. Ik werkte aan deze weekly snaps, maar daar kwam eigenlijk niks van terecht. Misschien is het je opgevallen dat er wat minder online komt en dat heeft alles te maken met Zayn die alle aandacht opeist. Tijdens het typen komt hij steeds naar mij toe gekropen en pakt mijn handen. Zie bovenstaande foto. Echt een schatje patatje is het!

Ik ging even langs bij mijn schoonmoeder om te kijken of daar de plantjes waren aangekomen die ik stiekem voor er had besteld. Ik bestelde een kneusjes box die ik veelvoudig op social media bij andere bloggers zag langs komen van plantje.nl. Wat zaten er ontzettend veel plantjes in zeker wel 13! Enige dat jammer was, is dat er geen plantjes in zaten met bloemen. Gelukkig was mijn schoonmama er wel erg blij mee :)

Het was vandaag de eerste dag dat Ikea haar deuren weer opende en wij konden wel wat baby beveiliging gebruiken. Mijn schoonmoeder inmiddels potten, dus op naar de Ikea. Het was gelukkig niet druk om naar binnen te komen, maar toen we eenmaal bij de kassa waren? Oh mi gado! er stonden zulke langen rijen, je kreeg bijna het idee dat alles gratis was!

Ik vond wel eindelijk het knoeischort (verfschort) bij de ikea en kocht er gelijk 2 één voor bij mijn schoonmoeder en voor bij ons thuis. Tijdens het eten heeft Zayn namelijk de neiging om geluid te gaan maken en spettert zo al zijn eten eruit. Bah die bah!

Toen Zayn zijn middag dutje deed ging ik snel tussendoor een broodje tonijn eten. Iedereen bij mijn schoonmama thuis doet natuurlijk aan de ramadan dus het is onbeschoft om daar te gaan eten. Ik neusde nog even bij de Kwantum en vond daar prachtige bloempotten (55cm breed) voor buiten, waar ik nog even over na moest denken. Ze waren namelijk € 35,- per stuk en ik wist niet of ik ze nou wel echt nodig had!

Toen Zayn wakker was speelde we wat samen en we bleven bij mijn schoonouders tot suhur (ontvasten tijd). We aten gezellig met z’n allen en toen was het echt tijd om naar huis te gaan de klok sloeg 11 uur ’s avonds.

Woensdag! Vandaag verplaatste ik alle plantjes van de achterkatn in ons huis naar de voorkant. Zayn vind het maar al te leuk om met de plantjes te spelen en nu hij goed kan kruipen is er geen plant meer veilig. Zo kan ik het allemaal wat beter in de gaten houden. En worden de planten niet opgegeten (loeder moeder). Het resultaat zie je rechtsboven en links onder. Ik ben er best tevreden mee!

Omdat ik steeds met afstandsbedieningen zit zonder batterijen en ook al het speelgoed van Zayn batterijen heeft, leek het me handig om een batterij oplader te kopen bij de Ikea. Ik had er veel goeds over gelezen. En ik moet zeggen zowel de batterijen als de oplader doen het goed. Ik ben er erg tevreden mee en wij zitten hier voorlopig niet meer zonder volle batterijen.

Zayn was vol van zijn eigen spiegelbeeld en was dan ook druk met zijn boxdeken. Mama was ondertussen bezig met de kledingkast in onze werkkamer. Aan beide kanten hebben wij onze schoenen op de grond liggen. En dit wordt na verloop van tijd een rommel aan schoenen. Ik kocht bij de Ikea vier schoenenrekejes van € 3,95 per stuk. En wat een wereld van verschil maakt dit zeg. Dit had ik veel eerder moeten doen. Kijk is hoe netjes dit eruit ziet!

In de middag gingen we op visite bij tante Nath. We hielpen haar bij het opruimen van haar kledingkast en de dozen die nog op zolder stonden. En Zayn? Die speelde spelletjes in de wasmand. In de avond aten we samen en maakte ik eten voor Ab net voor Suhur. De dag was vol, maar wat had ik een voldaan gevoel vandaag!

Vandaag is het donderdag en moet ik helaas weer aan het werk. Zayn was super vroeg wakker half 6, dus mama en papa waren al vroeg in de veren. Ik trakteerde mezelf op een stroopwafel en een lekkere bak koffie. Vandaag had ik het druk op werk en veel meetings. Ook weer een aantal mijlpalen gehaald en dat is altijd een fijn gevoel!

In de avond maakte ik samen met mijn schoonzusje die ik DJ noem (niet haar echte naam overigens), gevulde dadels. Ik had er ook een aantal besteld om aan alle tantjes, oma en schoonmama te geven, maar deze lieten wat langer op zich wachten, maar kunnen zeker niet geëvenaard worden. Dus besloten we zelf het te proberen. We vulde de dadels en omhulde ze met chocolade en maakte het af met nootjes. Damn! This taste good!

Fri-yay! Weer een drukke dag met storingen op het werk, waardoor de werkdruk nog wat hoger kwam te liggen. Je kent het wel teveel te doen, te weinig tijd… Ik maakte een thee hoekje in mijn werkkamer, zodat ik niet steeds naar beneden hoef te lopen. Dit red ik vaak niet tussen de meetings door en ik hou toch wel van een warm koppie thee als ontspanning tussendoor.

In mijn pauze tijd merkte ik pas wat voor vies weer het buiten was. Het regende de hele dag! Op mijn theezakje stond: ‘Durf je te dromen?’. Dus vroeg ik alle lezers wat hun dromen waren en kwamen best een hoop antwoorden terug. Fijn om te zien dag jullie voldoende fantasie en drive hebben. Dromen is altijd. Misschien klinkt het gek, maar nu ik 32 ben heb ik een hoop van mijn eigen dromen al waar gemaakt. Dus het is tijd om weer nieuwe dromen te maken. Mijn grootste droom was het hebben van kinderen een gezin. En wat ben ik dankbaar dat die is uitgekomen!

In de avond kreeg ik mijn nieuwe klik oorringetjes van Alieexpres binnen in het goud en zilver. Super fijn, ze gaan gemakkelijk in en uit, je kunt er een bedeltje aan hangen. En het belangrijkste ze blijven niet hangen aan mijn kussen, zodat ik ze ’s nachts in kan houden.

Zayn kwam mama achter haar computer vandaan halen want het is wee-kend! De week zit er op! Het stukje van laat je maar gaan laat je maar los nam hij wel erg letterlijk. Het toetsenbord had het zwaar te verduren. Alles met computers en toetsenborden is hier favoriet.

Ik ruimde de Ikea bakken in, voor onze Ikea kast in de badkamer. Eerst lagen alle spullen los, maar dit hapt zo’n stof. Dus nu netjes opgeborgen in een bak.

In de avond chillde ab en ik lekker samen op de bank en keken we een filmpje. Uitrusten en opladen voor de volgende dag.

In de ochtend maakte ik snel nog even wat zaken voor mijn blog af. En probeerde ik deze weekly snaps gepubliceerd te krijgen. Je snapt, niet gelukt. Zayn wou knuffelen en ook Snoepie gooide roet in het eten door telkens maar op mijn toetsenbord te landen. Maar vandaag was klus dag, dus veel tijd had ik niet.

Ik trok mijn jogging kleding aan en mijn sportschoenen En was om half 10 al op locatie. We gingen er een hele dag vol tegenaan. Jeetje, ik had verwacht last te hebben van mijn rug. Maar ik kan gerust zeggen I’m back!

In de avond gingen we bij mijn broer langs. We werden getrakteerd op stokbroodjes en op asperges met een botersausje. Ik kan gerust zeggen dat ik het erg lekker vond en dat het zeker voor herhaling vatbaar is!

Op naar zondag. Vandaag was het rustdag, want na een dag hard klussen moet je niet te streng zijn voor jezelf. Ik deed de was, stofzuiger door het huis. En verder luierde we tot de middag.

Zayn poetste voor de eerste keer zijn tanden en vond het helemaal prima. Zijn tandvlees jeukt natuurlijk dus hij ging er rustig voor zitten en het liet het allemaal gebeuren.

In de middag deden we boodschappen. Zo kochten we dadels en verse zalm. En erna gingen we toch nog even een ijsje eten bij Nani en Nana in de winkel. We gingen op tijd naar huis, want we moesten nog eten maken. Ab bereidde een heerlijke verse zalmmoot met zoetpataten en gemengde groenten. Ik maakte mercimek corba en we ontvasten samen. Zo zit de week er al weer op.

Hoe zag jij week eruit afgelopen week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: