Weekly Snaps #20-2020

Afgelopen week werd ik verrast met een mooie bos bloemen voor moederdag. Kreeg ik heerlijke dadels, maakte ik voor het eerst lamskoteletten in de oven. Kocht ik nieuwe plantenpotten en stond Zayn voor het eerst achter zijn loopwagentje. Lees meer in deze Weekly Snaps…

Weekly-snaps-20-2020-foto-4

Vandaag ben ik lekker vroeg begonnen met werken. Ik wachtte op een pakketje van Artisanal Dates met overheerlijke dadels, maar toen de bel ging bleek er iemand met een bos bloemen voor de deur te staan. Ik dacht dat deze voor de buren, was maar er zat een kaartje van mijn lieve man aan. En hij was nog voor moederdag.

Na werktijd maakte ik snel wat foto’s van de dadels die ook tussendoor bezorgd waren. En in de avond ging ik naar mijn schoonouders toe om daar te eten. We aten kippenpootjes en aardappelen uit de oven. Ook had mijn schoonzusje een heerlijke kwarktaart gemaakt. Die aten we onder het genot van een kopje Turkse thee.

Weekly-snaps-20-2020-foto

Voor ik het wist was het weer dinsdag. Ik ging opnieuw aan het werk en had het erg druk. Ik ontbeet aan mijn werktafel. En zorgde voor een goede voorraad water, want het was warm in huis. Ik deelde op insta dat ik last had van een dikke pukkel. Want blijkbaar denkt iedereen dat ik dit niet krijg… So now you know! Ik lunchte met een eitje en sucuk (Turkse worst) en in de avond haalde we zayn op en chillde we hem thuis met wat left-over kwarktaart.

Weekly-snaps-20-2020-foto

Jeej woensdag! Mijn mama dag. Ik was vandaag even kort op kantoor i.v.m. gepland netwerkonderhoud wat ik coördineerde. Erna speelde ik lekker met Zayn thuis. Zayn vond de potten die ik moest overpotten, zo interessant. Hij ging er steeds aan hangen, want echt zelf staan kan hij nog niet. Ik ging even langs mijn ouders hun zaak en voor ik het wist was het alweer avond.

Toen ab in de avond thuis was ging ik langs het tuincentrum, ik haalde hier 3 grote zakken aarde van 75 liter. Jeetje wat een gesjouw! Hier ga ik zaterdag mee aan de slag om de planten te verpotten in de nieuwe potten.

Erna nog even langs mijn broer waar ik deze heerlijke zelfgemaakte worteltaart als traktatie kreeg. Je snapt, ik vond het heel niet erg om zo onverwachts binnen te vallen.

Weekly-snaps-20-2020-foto

Donderdag werkte ik weer op kantoor. Best fijn om met goede regels weer naar de locatie te mogen. Dit werkt toch fijner dan op afstand allemaal. In de avond at ik bij mijn schoonouders. Ik hielp mee met het bereiden van een heerlijk brooddeeg met kaas en we maakte yoghurt met knoflook en Radijs. Aparte combo, maar erg lekker. Ik strooide er pul biber (chili-peper) overheen en maakte er een hartje en een pijltje mee. Daardoor werd het voor sommigen iets te pittig, maar het zag er wel leuk uit!

Vandaag is het vrijdag en past mijn moeder op Zayn. Ze nam twee heerlijke broodje bakkeljauw mee. OMG, wat heb ik toch een lieve mama. Lekker verwend voor de lunch. In de avond maakte ik voor het eerst lamskoteletten uit de oven volgens eigen recept. En wat waren ze lekker geworden! Zayn stond voor de eerste keer met papa achter zijn loopwagentje. Wat was hij blij en wij ook trouwens! Het gaat zo hard allemaal!

Weekly-snaps-20-2020-foto

Zaterdag en zondag, we deden rustig aan. We gingen langs de Prental, om voor Zayn te kijken naar een vervolg autostoel. Jeetje, wat is er toch veel keus! Uiteindelijk vielen we voor de Maxi-cosi Titan, die we niet gelijk kochten. We speelden veel met Zayn en genoten van de rust. Ik pootte de planten nog over. Waaronder een mooie appelboom en een Yucca. Die we ooit eens kochten bij de Ikea en nu ontzettend groot is geworden. Zo zie je maar met veel liefde en aandacht, groeit alles…

En toen zat onze week er weer op!

Hoe was jouw week afgelopen week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: