Weekly Snaps #23-2020

weekly snaps

Afgelopen week gingen we voor het eerst weer uiteten sinds de het nieuwe beleid rondom COVID-19. We ontvingen onze nieuwe banken, waar we met smart op zaten te wachten. En hielden een klein vrijgezellen feestje voor ons nichtje die gaat trouwen. Wat we nog meer deden? Dat lees je in deze Weekly Snaps

Vandaag kregen we snoetenpoeters binnen van waterwipes. En die werden gelijk goed gebruikt! Er werd gewerkt en erna gingen we op visite. Even langs bij vrienden de we al héél lang niet hadden gezien. Onze 3 boys speelden lekker met elkaar en mama genoot van een lekker stukje cake met slagroom en aardbeien. Zo goddelijk!

Erna gingen we uiteten voor het eerst sinds de regels versoepeld zijn. Maar jeetje wat viel dit tegen! We hebben bijna 2 uur op ons eten zitten wachten en toen was men het voorgerecht vergeten. Toen ik ging klagen kon er niets vanaf behalve excuses. Toen ik echt boos werd kregen we een drankje aangeboden, maar goed dan is je avond al verpest. Dit moeten we dus echt nog een keer over doen hoor!

weekly snaps

Vandaag weer vroeg aan het werk ookal was het de avond ervoor laat. Ik draag nu sinds een tijdje de mooie ketting die ik van Ab en Zayn heb gehad. en gelukkig trekt Zayn hem niet kapot. Ook heb ik laatst nieuwe Vans gekocht, ik ben dit keer een keer gegaan voor witte. Maar ik heb geen idee hoe lang ze precies wit zullen blijven. Dus mocht je nog tips hebben? Ik hoor ze graag!

In de avond eten we bij mijn schoonouders en drinken we samen thee.

Woensdag hang ik een beetje met Zayn op de bank. Hij is al vroeg wakker en erg hangerig. Onze jongen heeft nog meer tandjes die doorkomen. Dus mama past zich aan zijn ritme en tempo aan.

In de middag gaan we even langs mijn ouders in de winkel. Zayn speelt met Nani en Nana. Mama geniet van een softijsje met chocolade en nootjes. I love it!

weekly snaps

Om dit al het lekkere eten weer te compenseren donderdag, eet ik in de ochtend crackers met hummus. En in de middag een salade met ei, makreel en zonnebloempitten. Verder doen we vandaag niks bijzonders.

weekly snaps

Vandaag werk ik thuis want later op de dag worden onze nieuwe banken geleverd. Hier hebben we al vanaf december op gewacht, dus joepie! Ik ben zo blij als ze er eindelijk zijn. Ook bestelden we 3 houten tafel. We hebben dit keer gekozen voor een wat meer industriële stijl, heel anders dan wat we voorheen hadden. ik lunchte met tosti’s en mijn moeder pastte op Zayn. In de avond maakte ab lekker gerooste kipfilet met groenten.

weekly snaps

Vandaag was het qua sociale planning druk. In de ochtend ging ik eerst naar Ikea, omdat ik lijsten wilde hebben voor de desenio posters die ik bestelde. Hier lees je in een andere blogpost wat meer over. Maar er stond zo’n lange rij, dat ik maar snel weer naar huis ben gereden.

Erna kwam mijn schoonvader naar ons toe, want hij zou ab helpen met verven. Ik haalde mijn schoonmoeder op en reed naar Rotterdam, waar we met gepaste afstand een vrijgezellenfeestje voor ons nichtje zouden geven. Alles was tot in de puntjes verzorgd en wat was het eten lekker! We hebben echt voor de laatste keer met z’n allen genoten, want ze is voorgoed naar Turkije terug. Natuurlijk zullen we elkaar nog wel zien, maar een stuk minder dan voorheen.

In de avond ging ik naar mijn ouders toe. Hier bleven we gezellig eten. En Zayn die leerde trommelen van Oompie Mich. En wat vond het spannend al dat geluid!

weekly snaps

Zondag werkte we aan de huishouding, wassen, schoonmaken. Ach je kent het allemaal wel… En toen kwam er ineens een super leuk pakketje binnen van Huggies little swimmers. Omg, te cute. Zayn zijn eigen handdoek met naam erop, een zonnebril een zwembadje en natuurlijk luiers! Wil je het hele pakket zien? Kijk dan even onder de highlight unboxing in mijn instastories.

In de namiddag nam Ab mij en Zayn mee naar een verassing. We gingen eten bij de Texican in Rotterdam. Ze hebben hier heerlijke burgers! En de wedges met kaas zijn goddelijk! En toen zat ons weekend er al weer op.Eer we terug waren in Utrecht sliep Zayn gelukkig al. En ook wij gingen vanavond een keer op tijd naar bed!

Hoe was jouw week afgelopen week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: