Weekly snaps #24-2020

Afgelopen week werkte ik veel over, at ik te veel zoetigheid, gingen we BBQen, kreeg ik mijn HEMA pakket binnen, werden onze oude banken opgehaald en shopte we lampen voor bij ons nieuwe interieur…. Heb ik je nieuwsgierig gemaakt naar afgelopen week? Lees dan snel verder in weer een nieuw Weekly Snaps.

Op maandag begon ik de dag met een flinke bak koffie, want jeetje mijn hoofd en lichaam hadden nog niet zo’n zin om aan het werk te gaan. Na 2 of 3 koppen kwam de vaart erin, af en toe ben ik net een dieseltje tegenwoordig! Ik werkte tot wat later door vanwege wat verstoringen in de operatie.

In de avond ging ik gezellig eten bij mijn schoonouders. We aten zoveel lekkere en verschillende dingen. En toen we eindelijk klaar waren met het avondeten, kwamen er nog zoveel toetjes. Kaaschips, cakerol, en een uitprobeersel waarvan niemand de naam wist! We dronken samen thee tot een uur of half 10 en ging toen op huis aan.

Ik vroeg jullie trouwens ook vandaag op instastories of jullie konden raden op een andere klassenfoto wie ik was. En bijna 80% had het goed. Zoveel ben ik dus niet veranderd… hihih

Dinsdag had Zayn er zin in. Hij stond in de ochtend al te springen in zijn box en toen we naar benden gingen aan de bank. Een heerlijk vrolijk ventje is het ook! Ik sta nooit zo op om naar mijn werk te gaan, alhoewel ik ook nooit sacherijnig ben in de ochtend.

In de avond maakte ik kipkerrie met spinazie, opgebakken rijst en natuurlijk veel peper! Zayn kreeg dit zonder kruiden en peper natuurlijk! Ook bakte we heerlijke chocolade koekjes met teveel ingrediënten.

Het is woensdag mama dag! Vandaag doe ik de ochtend boodschapjes met Zayn in de kinderwagen. Erna komen mijn oom en tante even op visite om naar onze nieuwe houten tafels te kijken. Ik heb geen idee hoe ik ze moest behandelen, dus ik vroeg mijn oom die bijna al dat soort dingen weet om hulp. En hij had een oplossing hoor: Teak olie. Nu alleen nog teakolie vinden voor een schappelijke prijs.

In de middag ging ik bij mijn ouders langs in de zaak. Zayn kreeg een ijshoorntje en mama een chocoladeijsje. Ik hou van die harde chocolade op softijs. Je kan me er wakker voor maken, echt waar! In de avond ga ik naar de chiropractor. Ik had al een tijdje erg last van mijn rug, er zat gewoon echt een blokkering in en ik voelde me af en toe wel 60+. Geen wonder dat ik de laatste tijd niet zo gezellig was. Na een halfuur goed kraken, kwam mijn rug los. Maar heel eerlijk ik had zoveel pijn!

Donderdag moet ik weer naar kantoor, maar doordat ik last had van mijn rug en hierdoor niet lekker heb geslapen voel ik me brak. Ik neem wat pijnstilling en knal door. In de avond trakteer ik mezelf op een nep magnum ijsje met nootjes. Ik weet niet wat het is maar de laatste tijd ben ik echt een zoetekauw geworden. Zo slecht! Ik moet echt mijn leven gaan beteren.

Vrijdag komt mijn moeder op Zayn passen. Mijn vader komt in de ochtend ook mee. Vandaag werk ik thuis, dus net voordat ze kwamen zorg ik dat de cappuccino al klaar staat. Dat is nog eens fijn binnen komen, niet waar?

In de middag ontvang ik mijn HEMA bestelling en geniet ik van mozarella en tomaatjes. Een paar weken geleden ging mijn kleine apple toetsenbord kapot. Dus verwende ik mezelf uit noodzaak maar met een nieuwe. Het is de Apple Magic Keyboard met numeriek toetsenbord geworden. Wel een slagje groter dan de vorige, maar deze werkt voor achter je burreau toch net iets fijner. Nieuwsgierig geworden? Je kunt hem hier kopen.

De oude bankstellen stonden de afgelopen week zo op elkaar in de woonkamer. Niet zo’n florisant gezicht, maar de gemeente kan ze pas eind augustus met het grofvuil afhalen en er kwam de hele week nieuws op mijn gratis ophaal advertentie af. Tot vrijdag avond. Ze stonden nog om half 10 voor de deur en namen 2 van de drie banken mee. Joehoe! Zij blij en wij blij!

Weekly snaps #24-2020-foto 6 (1)

Ik begin de ochtend gezond, want als ik zo terug kijk op deze week val ter best wat te compenseren. Hummus met volkoren boterhammen en komkommer en paprika. Mijn ouders komen om 11 uur naar mij toe. Ik moest nog het e.a. veranderen aan de menukaart van het smaakstation en aan de kassa. Dat gaat niet met een lopende en springende Zayn om je heen. Dus kwamen zij op hem passen. We lunchten samen en ik maakte de aanpassingen.

Rond een uur of vier gingen we met z’n allen gezellig BBQen. Er werden lekkere dingen bereid op de BBQ! Onder andere merguez worstjes (mijn favoriet) kippendijen, shasliq en lamskoteletten. Nou dit was geen straf hoor. En we gingen de hele avond op een gestaag ritme door. We sloten af met een tompouce en koffie. En toen was het weer tijd om op huis aan te gaan.

Vandaag doen we in de ochtend zo min mogelijk. Gewoon even lekker niks. Natuurlijk zorgen we wel voor Zayn. In de middag gaan we brunchen bij mijn schoonouders. Gezellig dat dit weer kan en onze Zayn eet goed mee.

In de middag gaan Ab en ik lampen kijken. Nu we nieuwe banken hebben en een wat meer industriele stijl, willen we toch ook graag lampen hebben die hier bij passen. We vinden verschillende opties, maar zijn er nog niet helemaal uit welke we graag willen. Daarom laten we alle indrukken even bezinken, voor we overhaast een beslissing nemen. We weten in ieder geval dat we opzoek zijn naar vloerlampen met een zwarte touch. Dus mocht je nog ideen hebben, let me know!

In de avond aten we makkelijk een kipburger en hamburger van Jackie’s met patat. Ik hou van deze kipburgers, ze worden zelf gemaakt door de eigenaar een smaken naar hmmm meer…

Hoe was jouw week afgelopen week?
Heb je ook zo lekker genoten van het lekkere weer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: