Weekly Snaps #25-2020

Afgelopen week ging ik letten op mijn Macro’s, shopte ik bij Ikea, kreeg ik een bestelling binnen van Desenio, gingen we voor het eerst naar de kinderboerderij met Zayn en werden zijn sokken opgegeten door geiten… Ging Zayn ook voor het eerst naar de kapper en vierden we Ab zijn eerste vaderdag. Lees je mee in deze nieuwe Weekly Snaps?

Maandag was ik vroeg wakker. Zayn had last van zijn tandjes dus melde zich om 3 uur ’s nachts en half 6. Joe!

Ik besloot zondag echt iets te gaan doen aan mijn eten/gewicht. Ik heb de knop omgezet en ga dus meer letten om mijn macro’s tijdens het eten. En natuurlijk op mijn beweging. In de avond aten we bij mijn schoonouders. Mijn schoonmoeder maakte drumsticks met cornflakes erop jammie! En na het eten namen we plaats op het balkon.

Ik werd gebeld door ons nichtje Kubie, die graag een ijsje wilde gaan eten. En ondanks dat ik dan let op wat ik eet, kon ik echt geen nee zeggen. Dus haalde we een ijsje bij Roma en verwende de rest van haar gezin ook met een grote bak ijs. Ik bleef nog even bij haar thuis hangen voor een bakkie thee voor ik op huis aan ging. Ze showde mij haar fantastische mini parfum collectie, die je bij Douglas krijgt als je besteld als sample. Wat een schattige flesjes zijn dit zeg!

Vandaag is het dinsdag en begin ik gewoon weer opnieuw met gezond eten. Het is lekker weer en ik heb zin om aan te pakken op werk. Dat moet ook wel want er is genoeg te doen! Als tussendoortje geniet ik van wat tomaatjes en radijsjes. Yam! En bij toekomst ligt er een fijne bestelling van Desenio op me te wachten.

Woensdag begin ik de ochtend goed. Na allebei gegeten te hebben ga we met Zayn naar de kapper. Ik kocht een super schattig vetplantje voor haar, die ik natuurlijk weer thuis vergat… Zayn en Jenna waren niet meteen dikke vriendjes, maar na een opwarm periode ging het helemaal goed. Ze hadden het leuk samen en Zayn vond ook het knippen van zijn haar niet heel erg spannend gelukkig. Ik daarentegen vond dat wel. Maar bij de bedrijfskapper zijn we in goede handen! En zijn kapsel is super stoer geworden!

Na lekker in bad te zijn geweest, zet ik Zayn af bij mijn schoonmoeder en ga ik door naar de fysio. Ik heb al een paar kraaksessies gehad en wat een verademing voor mijn rug en schouders zeg! Ik heb het gevoel weer 20 jaar jonger te zijn. Erna rij ik snel door naar de Ikea om lijsten te kopen voor de Desenio poster die we dinsdag al binnen kregen. Helaas is er 1 afmeting niet op voorraad en laat ik daar nou juist de meeste posters voor hebben. Ook als ik ze online bestel worden ze pas in augustus bezorgd. Ik baal! Maar vind wel leuke stapel bakjes met gaatjes erin, die ontzettend leuk zijn om in bad te gebruiken. Dus Zayn wordt weer verwend met wat speelgoed. Dus nu maar even afwachten tot de lever problemen over zijn dan?

In de avond eten we bij de opa en oma van Ab. We hebben ze al een tijd niet gezien en ze gaan weer voor een tijdje naar Turkije, dus wel leuk om nog even gedag te zeggen. Eenmaal thuis gekomen doe ik met Ab de posters in de lijsten die we wel hebben en bewonderen we de afbeeldingen.

Vandaag is het donderdag. Op het werk hebben we een nieuwe koffiemachine die net lijkt op een casino automaat. Tijdens het koffiezetten veranderd de omlijsting van kleur. Super grappig! Maar gelukkig smaakt de nieuwe koffie goed! Na het werk ga ik Zayn ophalen en rijden we nog even snel langs mijn nicht. Want die is jarig! Zayn speelt lekker met zijn nichtje en neefje en knuffelt met zijn tante. Altijd gezellig zo’n spontaan bezoekje.

Eenmaal thuis aangekomen pak ik de rest van de spullen uit die ik bij Ikea kocht. Waaronder een super fijne houder waaraan je thuis of op kantoor je headset kunt ophangen. Ik kocht er één voor Ab en voor mezelf. Leuk cadeautje voor Vaderdag dacht ik zo!

Vandaag is het vrijdag en werk ik thuis. Zayn is al vroeg uit de veren en is lekker met Nani aan het knuffelen. Terwijl ik in mijn werkkamer hard aan het werk ben verassen Zayn en Nani mij met kibbeling. Nou dat tovert wel een lach op mijn gezicht hoor! En alsof dat niet genoeg is krijg ik ook nog een mooie bos bloemen alvast voor mijn verjaardag. Ik heb de liefste mama <3

Zaterdag ga ik eerst in de ochtend naar Zeist om wimpers te laten plaatsen. Ik wilde al een tijdje iets voor mezelf doen en kom er niet echt toe. Dus koos ik voor nepwimpers. Ik ben super blij met het resultaat en ben erg benieuwd hoe goed ze dit keer weer blijven zitten.

Als ik terug kom gaat Ab ervandoor, want die moet iemand helpen verhuizen. Ik eet met Zayn een tussendoortje en ga dan naar Geertjes Hoeve. Een leuke boerderij met dieren in de buurt. Ik hoorde hierover van mijn vriendin N. En raad het of niet, maar zij zat daar ook met haar ouders. Super gezellig zeg! We moesten natuurlijk wel uitelkaar zitten vanwege corona, maar dat maakt het niet minder leuk.

Ik ging lekker met Zayn naar de geitjes, paarden en varkens kijken. We kregen trek en Zayn keek eens uitgebreid op de kaart waar hij zin in had. Zijn ogen vielen al snel op de sectie pannekoeken. Nee, natuurlijk niet want hij kan niet lezen. Maar ik weet dat hij van pannenkoeken houdt dus die heb ik gewoon besteld! We aten samen een pannenkoek en dronken muntthee. En toen belde papa waar we bleven. Ook hij kwam even langs. Zayn zat voor het eerst in een Ferarri (fiets) en zijn sokken werden opgegeten door de geiten. In de avond chillde we thuis en kwamen we bij van het warme weer.

Vandaag is het zondag, Ab zijn eerste vaderdag. We gingen ontbijten bij Mado in Utrecht centrum. Heerlijk rustig was het en erg gezellig zo met z’n 3’tjes. Het ontbijt smaakte goed. Erna bracht Ab Zayn naar huis en zette mij af bij de Hema. Ik kocht al Happy Socks, maar wilde ook nog wat andere leuke Hema sokken voor hem kopen. Ook kocht een AXE Dark tempation geschenkset voor Ab, altijd handig. En voor mijn vader een flesje Tabac Craftsman eau de toilette , omdat hij deze gewoon het lekkerste vindt.

Toen Zayn klaar was met zijn middag dutje ging ik langs de winkel van mijn ouders. Ik moest nog het e.a. aanpassen aan de schermen die er hangen. Daarnaast wilde ik natuurlijk mijn vader graag even zien met vaderdag en hem zijn cadeau geven. Hij was er erg blij mee. We probeerde nog een soort van leuke foto te maken met z’n allen. Maar helaas, had Zayn er geen zin in.

In de avond at ik gezellig met Ab samen en toen was het alweer tijd om het weekend af te ronden. Lekker op tijd naar bed, want morgen ben ik jarig! En heb ik een grote live gang van een portal, waar ik al een aantal weken aan werk. Super spannend!

Untill next time!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: