Weekly Snaps #26-2020

Weekly-snaps-26-2020-foto-1

Afgelopen week waren Ab en ik beiden jarig. Ging Zayn naar het consultatiebureau voor prikjes. Testen we zijn badje en nieuwe zwemluiers uit. Gaven we een klein feestje en kregen we prachtige cadeau’s! Kijk je weer mee in een nieuwe Weekly Snaps?

Maandag ochtend werd ik door mijn twee mannen gewekt. Ik ben jarig en wordt door hen beide wakker gekust. Hmmm! Ik kan mijn geen betere manier wensen om de dag te beginnen. Erna ga ik lekker aan het werk. In de pauze loop ik snel heen en weer om een cheesecake te kopen die ik aan de collega’s trakteer. Zelf eet ik geen cheesecake. Eigenlijk waren de meeste collega’s door al het gedoe met corona mijn verjaardag vergeten. Dus geen slingers, maar wel een hoop telefoontjes zowel zakelijk als privé.

Dinsdag was mijn lieve man Ab jarig. 30 jaar alweer! OMG hij is nu officieel 30tiger. Vandaag zou wat visite langs komen, maar uiteindelijk kwam alleen mijn broer langs. Een doordeweekse dag is natuurlijk altijd lastig. En zelf moest ik ook nog naar de fysio in de avond.

Weekly-snaps-26-2020-foto-1

Woensdag ochtend waren Ab en ik beiden vrij en moesten we vroeg met Zayn naar het consultatiebureau. Alles was goed, maar Zayn kreeg wel zijn vaccinaties. Hij leek er in eerste instantie behalve een huiltje van de prik niet erg veel last van te hebben. En omdat super warm was, gingen we eindelijk zijn nieuwe Huggies Little Swimmer luiers en zwembadje uitproberen. Hoe blij hij ook was met zijn badje, op een gegeven moment kon hij alleen maar huilen. Ab was iets leuks gaan doen voor zijn verjaardag met een vriend. Dus ik zat de hele middag met een zielige Zayn. Het was even zwaar ons beiden, maar toen hij dan eindelijk sliep met wat pijnstilling was de rust wedergekeerd. We besloten maar een pizza te bestellen en er een rustig film avondje aan vast te plakken. Ik was namelijk kapot.

Weekly-snaps-26-2020-foto-1

Donderdag begin ik weer vroeg op werk en heb ik een drukke dag. Ik hou me wel netjes aan mijn Macro’s. En draag hier een nieuwe outfit van de Primark. Ik vergat door alle drukte om foto’s te maken en was ik ook pas laat weer in de avond thuis. In de avond aten we gezonde cake van mijn schoonmoeder met maar 3 ingrediënten en geen suiker.

Vrijdag begon de ochtend lekker, totdat mijn computer er net voor de meeting mee stopte. Hij viel gewoon uit. Het lag waarschijnlijk aan de Dock, maar ik had geen tijd om hier te lang bij stil te staan. Ik startte de meeting op mijn mobiel en reed ondertussen naar kantoor.

In de middag broodje wilde mijn collega’s wel eens een broodje eten bij het Smaakstation, dus gingen we er met z’n alleen heen. We bestelden broodjes en een drankje. En ik zelf nam een wrap. Het was super warm, dus we waren blij dat we op kantoor weer konden genieten van de airco.

Door de warmte had ik geen trek in avond eten. Het was bij ons binnen namelijk 32,5 graad! We besloten het eten even uit te stellen en dronken in plaats daarvan een hele hoop ijswater.

De buurvrouw kwam nog langs met een cadeautje voor Zayn en celebrations voor onze verjaardagen. Super lief en dat had natuurlijk niet gehoeven. Maar wel gezellig en spontaan!

Wat later op de avond kregen we toch enorme trek en besloten we hamburgers te bestellen en een filmpje te kijken.

Weekly-snaps-26-2020-foto

Zaterdag zijn we weer vroeg wakker. Om 12 uur wordt onze oude bank opgehaald door Hongaarse mensen. En als we aangeven ook nog een salontafel en tapijt te hebben, willen ze deze ook graag meenemen.

Daarna ga ik snel de Slagroomtaart ophalen bij van Straaten die ik heb besteld voor Ab zijn verjaardag. Hij geeft namelijk vandaag een feestje voor zijn vrienden en ook een aantal van mijn vriendinnen komen. Super gezellig natuurlijk. Mijn ouders komen even langs om op Zayn te passen, zodat Ab en ik tijd hebben om het huis schoon te maken en alles in te richten en voor te bereiden.

Weekly-snaps-26-2020-foto

Om vier is het dan zo ver, de visite staat voor de deur en even later gaat de BBQ aan. We hebben allemaal lekkere dingen gemaakt voor erop. Ben je benieuwd naar wat we maakten? Je vindt een aantal BBQ recepten hier.

Waar het de hele week warm was en zonnig, was het helaas vandaag een regenachtige dag. Maar zelfs de regen kon ons feestje niet stoppen. We verschoven de tuinbanken tot onder ons zonnescherm en zetten deze uit. En zaten tot in de late uurtjes op het terras

Weekly-snaps-26-2020-foto

Zondag maakten we samen het huis weer schoon en bewonderden we onze cadeau’s. We kregen een waardebon voor een weekendje weg. Ik kreeg een hele mooie beautybox waar ik jullie snel wat meer over vertel. Een mooie bos bloemen een meerdere lekkere pakketjes van Rituals. Ook ontbeet ik lekker met een wrapje kip, want de dag ervoor had ik door alle hectiek weinig gegeten.

In de middag wilde ik langs mijn ouders, maar doordat we deze week met slaaptraining waren begonnen en Zayn ontregelt was door het feestje. Viel hij pas rond 2 uur in slaap. Ik wachtte tot hij klaar was met zijn slaapje en langs bij hen in de zaak. Daarna at ik een zelfgemaakte hamburger en kletsten we wat na over het feestje gisteren. En omdat Zayn toch erg moe was, bleven we niet lang. Hij ging op tijd naar bed en ook wij deden hetzelfde. Al met al een lekker weekend.

Hoe zag jou week eruit met al die hitte?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: