Weekly Snaps #34-2020

Weekly-Snaps-34-2020-foto-3

Afgelopen week had ik nog lekker een weekje vrij samen met Ab. We gingen veel op pad als gezin en deden veel met familie. Brunchen, winkelen, lekker zwemmen. Ons nichtje verloofde zich, we kregen onze nieuwe lamp binnen. En we maakten voor het eerst kennis met Rakker. Kijk je mee naar weer een nieuwe Weekly Snaps?

Vandaag stonden we lekker bij tijds op en rommelde we in de ochtend wat thuis. Ik ontbeet samen met Abdullah en Zayn. En toen Zayn sliep, deed ik snel verder de ramen afmaken met de Karcher ramenreiniger. Die ik al eerder in een van de weekly snaps noemde.

Erna gingen we samen naar Leidsche Rijn centrum om even lekker te wandelen en wat boodschappen te halen. Zo had Zayn nog luiers nodig en waren deze in de aanbieding, ook kochten we rompers. Vooral die van de HEMA zijn bij mij erg favoriet. Ze zitten lekker en zijn goed stretchy.

En toen begon het ineens erg hard te regenen. Het weer was helemaal omgeslagen van mooi zonnig naar… Nederlands hoos weer?! Het is zelfs te zien aan Zayn zijn hoofd. Zayn en ik snackte even wat chippies en Ab ging snel de auto halen. We hadden namelijk geen regenhoes voor Zayn zijn wagen bij ons. Toen we met de auto thuis waren maakte ik lekker wraps voor ons met vlees en salade.

En in de avond ging ik aan de popcorn en werkte aan de weekly snaps #33. En zo was de maandag snel voorbij gevlogen.

Dinsdag besloot ik een lekker ontbijtje voor Ab, mijzelf en Zayn te maken. Ik maakte een smoothie bowl. Die zagen we al een aantal keer voorbij komen op internet en tv zelfs! Ik deed er avocado, aardbeien, banaan, nootjes en druiven in. Voor de bodem gebruikte ik proteinepoeder, aardbeien, wat nootjes en een schepje honing. Hij viel gelukkig erg in de smaak!

Erna deed zayn een dutje en pastte Ab even op Zayn, want ik zou even gaan shoppen bij de Ikea. We hebben sinds we getrouwd zijn een erg mooi Turks servies van porselein, maar het is wel erg zwaar. Vandaar dat ik graag wat anders wilde.

Ik had het OFTAST servies gezien bij Ikea. Ik zie dat je er inmiddels ook een serviesset met lepels en vorken bij hebt. Het is wit en heeft een opstaand randje. Je kan er alle kanten mee op. Dus ging ik naar de IKEA met met mijn Tante en nicht K. en kocht de borden in 2 maten en kommetjes in 24-delig. Daarnaast kocht ik een aantal van de OFTAST serveer schalen om te gebruiken als saladekommen. Een simpel servies voor weinig geld.

Erna reed ik naar huis om het servies hier te droppen en gelijk in de vaatwasser te stoppen. Het andere servies gaven we weg aan mensen die het nodig hadden.

En erna ging ik gezellig met mijn nichtjes op bezoek bij mijn andere nicht die net een nieuw huis heeft. Ze woont sinds kort in Vianen en wat is er huisje mooi geworden! Ik nam Zayn mee en die speelde weer lekker met zijn neefje en nichtje in het badje. Want het was weer lekker warm vandaag.

Erna kwam ik weer naar huis, want Ab zijn oom en tante zouden op visite komen. We zouden namelijk samen met de nichtjes en tante cig kofte maken. Ik vind dit super lekker en had dit nog nooit zelf gemaakt. We sneden tomaat en komkommer en waste de sla. Daarna kneden we rauw vlees, bulgur en pittige kruiden goed door elkaar. Dit kneden behoefte even wat werk, maar daarna kan je er ook heerlijk van genieten!

Toen we eenmaal gegeten hadden bleven ze even voor de thee. En snackte we nog wat. En zo zat ook onze dinsdag er alweer op.

Vandaag is het woensdag. In de ochtend kan mijn dinnetje Michelle langs. Ze nam haar nieuwe baby Rakker mee. Een Chihuahua van 6 weekjes oud. OMG! This is love at first side. We besloten te switchen, zij Zayn voor een dagje en wij Rakker. Haha, dat wilde ze natuurlijk niet!

Omdat Rakker nog niet zindelijk was, konden we niet echt weg ofso. We bleven dus lekker bij mij thuis keken film, bestelden sushi als lunch en gingen erna nog met Zayn naar de speeltuin.

In de avond kwam er ook een vriend van Ab gezellig chillen en hij besloot als verassing Wok en patat mee te nemen.

Vandaag is het donderdag en gaan we naar tante Z. toe. We brunchte met z’n allen. En Zayn speelde lekker in het badje met zijn neefje en nichtje. Erna speelde ze samen met de Gekke Aap Knuffel die scheetjes kan laten. Zayn is er zo gek op! We bleven ook voor het eten en nog even voor de thee. Speelde Nitendo en toen was het tijd om weer naar huis te gaan.

Vandaag is het vrijdag. Toen ik opstond besefte ik met dat we een hele hoop kleine abrikozen nog hadden. Deze hadden we gekregen van een vriend van Ab uit de tuin. Daarom maakte ik er lekker onze eigen abrikozenjam van. En die aten we gelijk op brood. Erna knuffelde we lekker op de bank met Zayn.

In de middag kwam eindelijk onze lamp van Fischer & Honsel binnen die we bij Otto bestelden. Wat een prachtige lamp is dit. In het echt is hij nog veel mooier dan op de foto’s. Hij geeft een prachtige warme sfeer.

In de avond aten we krieltjes met kipfilet en wokgroenten. Lekker simpel, maar wel lekker. En later op de avond hielden we een film avondje. Lekker popocorn erbij en een theetje. We keken naar Seriously Single op Netflix.

Vandaag is het zaterdag en gaan we weer brunchen bij Tante. Gewoon omdat het kan en omdat ons neefje en nichtje ons misten.

We besluiten na de brunch lekker met ze te gaan winkelen bij het Zuid-Plein in Rotterdam. We kopen we kleinigheden voor de kids en Zayn. Het was trouwens wel apart, want daar op het winkelcentrum moet je dus mondkapjes dragen. En de enige mondkapjes die er nog te kopen waren, waren super duur natuurlijk. Daar baalden we van, maar het was even niet anders..

En erna gingen we gezellig eten z’n allen. Zayn was kapot en wij eigenlijk ook wel dus we reden weer optijd richting huis. Ennuh ik moet jullie trouwens nog even wat kwijt over deze heerlijk Fruitella snoepjes, zonder suiker of gekke toevoegingen. Het zijn een soort wingums en I love them!

Vandaag is het zondag. Tijd voor wat huishouden en gezellig even mijn ouders op visite. In de avond passen zij op, want wij gaan naar een verloving in Luxury.

Het nichtje van Ab gaat verloven en alles is tot in de puntjes geregeld. Mooie aankleding van de zaal, goede muziek. Helaas mogen we alleen niet echt dansen vanwege corona. Gebrijpelijk en minder leuk, maar toch fijn dat alles door kan gaan.

Ze draagt een prachtige jurk en ook haar verloofde ziet er super goed uit! Heel veel geluk samen of zoals ze in het Turks zeggen Haylir olsun! Het feest gaat door tot in de laten uurtjes, maar omdat wij de volgende dag weer moeten werken en niet tot laat oppas hebben voor Zayn, gaan wij rond 10en weg. En toen zat onze week er weer op. OMG! Morgen moet ik weer werken… Wish me luck!

Hoe zag jij week eruit afgelopen week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: