Weekly Snaps #35-2020

Weekly-snaps-35-2020-foto-1

Afgelopen week was het werken na de vakantie toch wel wat heftig. Daarom deed ik het de hele week rustig aan. Zayn zat ook net in een sprongetje, dus was daardoor wat vervelender dan normaal. Maar hij dronk wel voor het eerst zelf uit een beker! Ging ik naar de wimper en nagelstylist voor wat qualitytime en was veel met familie. Lees je mee in weer een nieuwe weekly snaps?

Maandag eerste dag werken na vakantie. 600 nog wat e-mail. Veel meetings, maar gelukkig hadden mijn collega’s me gemist.

Zayn ging naar Teyze en wij aten daar in de avond. We genoten van een theetje en gingen op tijd naar huis, want zayn was moe. Ik maakte in de avond de weekly snaps #33-2020. Want door de vakantie had ik die nog niet gemaakt, ik had namelijk ook even blog vrij.

Vandaag is het dindsdag, weer een gewone werkdag. Op kantoor is het best druk, ik kan al het werk niet echt bijbenen om eerlijk te zijn. En in de pauze geniet ik lekker uitgebreid van mijn crackers met kaas en ei.

Na het werk gaan we naar mijn schoonouders toe. Zayn ligt er nog uitgebreid te slapen en Ab werkt tot later vandaag. Dus mochten we weer mee-eten bij ze. Wat een mazzelkonten zijn we toch!

In de avond vond ik deze prachtige quote, die eigenlijk aangeeft dat je bezig moet zijn met het geen wat voor je ligt. Vrij logisch, maar soms iets dat we vergeten.

Vandaag is het woensdag mamadag. We staan vroeg op, ontbijten samen en lunchen samen.

Omdat Zayn alleen maar knoeit met het drinken uit een beker, maar dit oh zo graag wil… Bestelde ik een speciale drinkbeker die lekproof is: de Munchkin Miracle 360. Eigenlijk wilde ik nog wat gaan winkelen, maar ik merk dat Zayn erg moe is. Aangezien het pakketje vlakbij mijn schoonouders opgehaald moest worden. Ging ik daar heen. Zayn speelden met zijn beker en was er ontzettend blij mee! En erna ging hij lekker een uurtje tukken.

Ik besloot lekker met mijn schoonmoeder koffie te drinken en toen mijn schoonvader kwam was het feest compleet. We zetten lekkere snackjes op tafel en hadden het gezellig.

Ik ging snel voordat Zayn wakker werd nog naar het winkelcentrum om wat boodschappen te doen. Ik vond trouwens dit leuke kledingrek bij de action voor 12,99 dacht ik. Uiteindelijk heb ik hem niet gekocht, omdat het Ab niks leek. Maar als tip toch even gehighlight ;)

Aangezien we toch al bij mijn schoonouders waren maakten we samen eten en genoten we van elkaars gezelschap. jeetje, timeflies when your having fun!

Vandaag is het donderdag. Ik start de dag met een dubbele espresso. En al gauw krijgen we te horen dat er een taart bezorgd is. Dat laten we ons geen twee keer zeggen. En om 10 uur genieten we met z’n alleen van een klein stukje taart. I.v.m. corona is er niet zo’n dikke bezetting en blijft er veel taart over, dus deze zetten we beneden op de afdeling neer.

Ik lunch met crackers en tonijnsalade en als mijn werkdag er eenmaal opzit ga ik door naar de wimperstylist. Mijn wimpers hadden wel weer een opknapbeurt nodig. Telkens als ik mijn afspraak over 3 weken inplan dan is het nodig bij 2 weken. En als ik het bij 2 weken inplan is het pas nodig bij 3 weken. Hhaaha een beetje weard maar goed. Naz heeft er weer wat moois van gemaakt en ik kan er weer twee weken tegenaan!

Ook laat ik mijn nagels doen bij haar collega, die in hetzelfde pand zit. Ik ga voor een nudekleurige gelnagellak.

Als ik eenmaal thuis rond 8 uur, slaapt Zayn al. Heerlijk zo’n avondje voor mezelf. Ik moet nog wel eten en heb erg trek. Maar gelukkig heeft Ab iets lekkers gemaakt. De avond chillen we samen en doen we nog wat huishoudelijke klusjes.

Vandaag is het vrijdag. Omdat eigenlijk gisteren een BBQ met werk gepland stond, die vanwege Corona niet doorging. Had ik vandaag een ATV dag opgenomen. Ik had deze kunnen verzetten, maar vond de eerste week best wel heftig dus liet ik het zo.

In de middag kwam mijn moeder langs. En ze nam gelijk een heerlijke lunch mee van het Smaakstation. Een broodje bakkeljauw met zoetzure komkommer. Hmmm! Hier heb ik heerlijk van gesmuld. We drinken samen koffie en daarna dan breng ik er weer naar haar werk.

Zaterdag doe ik boodschappen en erna maken Zayn en ik nog snel even wat foto’s voor Teddyberendag. Die er binnenkort aan komt. Erna chill ik even bij mijn schoonouders op de thee. In de avond ga ik naar huis en maak ik een wandeling langs het kanaal. Dat had ik al lang niet gedaan. Lekker even uitwaaien en mijn hoofd leegmaken.

Zondag maken we het huis schoon, want ook dat moet gebeuren. Erna ga ik naar mijn ouders om daar lekker te eten met Zayn. Hij ging aan de haal met een zakje uien dat geluid maakt. Want hij is helemaal into de muziek. Geluidjes maken met verschillende dingen, trommelen en liedjes zingen. Woehoe! I love it!

Als avond eten krijgen we nasi met kauseband en ketjap kip. Het is nooit een straf om bij mijn moeder te eten. I love my roots en mijn ouders natuurlijk! Thanks pap en mam <3

Hoe zag jouw week er afgelopen week uit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: