Weekly Snaps #36-2020

Afgelopen week maakte ik planken in onze trapkast, ging ik sporten, vierde ik de verjaardag van een mijn beste vriendin M. en ging ik bij mijn ouders op visite. Kijk je mee naar weer een nieuwe Weekly Snaps?

Weekly-Snaps-36-2020-foto

Ik wilde graag de trapkast gaan verbouwen. Hier stonden 3 stellingen in, die ik wilde vervangen door planken aan de muur zodat ik meer ruimte heb en het er ook netter uitziet.

Ik ruimde dinsdag avond laat alvast de kast uit en ging hier woensdag ochtend mee verder.

Later op de ochtend ging ik naar Hornbach om daar planken te halen en deze op maat te laten zagen. Ik meette samen met mijn schoonvader het uit en boorde gaten. Het ophangen was een piece of cake… maar het inruimen?

Donderdag en vrijdag was ik gewoon weer aan het werk. Maar doordat ik erg vermoeid was van het uitruimen van de kast en het op maat maken, maakte ik weinig foto’s. Wel bakte ik donderdag avond in een opwelling nog koekjes. En vond ik vrijdag deze heerlijke drank bij de Coop. De avonden ging ik door met het inrichten van de voorraad kast. Al ben ik nog niet helemaal klaar…

Vandaag is het zaterdag en besloten we in het klein de verjaardag van ons neefje M. te vieren. Mijn beste vriendin S. en broer K. zijn er ook met hun kinderen. Ik blijf hier met Ab tot een uur of drie. En ga erna naar mijn vriendin M. toe.

Ze is jarig en wordt 26 jaar. En wie jarig is besteld een mooie taart, cupcakes en macarons natuurlijk. Ik kocht bloemen voor er en had een fijn cadeau! We genoten van de zoetigheid en het gezelschap en de taart van Maria Sweet Cakery was wel om je vingers bij op te eten zeg! Het was een geslaagd feestje en ik was pas later op de avond weer thuis.

Zondag staan Zayn, Ab en ik vroeg op. We ontbijten lekker samen. En Zayn die eet pindakaas met banaan. Haha gouden combo!

In de middag ga ik gezellig met Zayn langs mijn ouders en knuffelt hij met mich mamoe (oom). Gelukkig hadden we veel waterwipes bij ons, want Zayn was lekker aan t knoeien en probeerde van alles uit qua eten. Hmmm!

Toen het bijna slaaptijd was reden we naar huis. Zayn met een flesje in zijn hand. Eenmaal thuis gekomen sliep hij lekker. En ik? Ik ging even werken aan de blog en maakte de Weekly Snaps.

Ik weet niet of het je is opgevallen, maar de laatste tijd is het even wat rustiger. Ik heb het privé en op mijn andere werk erg druk. Hierdoor is er helaas wat minder tijd en energie voor de blog, maar dat komt wel weer!

Hoe was jouw week, afgelopen week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: