Weekly-snaps-37-2020-foto-3-2

Afgelopen week ging Zayn voor het eerst naar de opvang, kwam ik erachter dat ik iets te fanatiek was geweest met boren. Hadden we een verjaardag van een tante. Gingen we op bezoek bij vrienden die een nieuw huis hebben gekocht en pootte ik een aantal stekjes. Lees je mee in weer een nieuwe weekly snaps?

Maandag ging ik lekker aan het werk. Het was erg druk, maar omdat ik nog wat spullen over had van de planken in de kast zetten, besloot ik deze terug te brengen bij de Hornbach. Op de terug weg wist ik dat ik geen tijd meer had om lunch te halen, dus reed ik door de MC drive. Zo slecht! Maar wel erg lekker!

In de avond aten we bij mijn schoonouders gezellig met Zayn. We zaten op het balkon en genoten van het goede weer! I love this family time.

Dinsdag kreeg ik van mijn hubbie een grote starbucks mok mee met onze eigen koffie erin. Vers van de pers, voor naar werk. Dat zal je nodig hebben zij hij. Het was net of hij geroken had wat er op me te wachten lag. Hihi een hectische dag.

In de avond kwam ik erachter dat we niet alleen een gat in de muur, maar ook door de muur van onze trapkast gemaakt hadden. Er was een groot stuk uitgevallen. Oeps! Zo zie je maar, klussen is niet voor iedereen (ahum) marielle weggelegd. Maar dit is zo weer et maken hoor! Smeren we dicht met een beetje specie. En dit muurtje was net zo mooi geverfd!

Ik verzorgde het eten en at samen met Zayn. Eran werkte ik even aan de blog en dronk daarna lekker met mijn man thee en keek een film. Chill Relax!

Vandaag is het woensdag. Zayn en i ontbijten samen. We zijn al vroeg wakker. Het lijkt net of Zayn weet dat er iets staat te gebeuren vandaag.

Nee, het is niet zomaar een dag. Ik breng Zayn voor een proef ochtend naar de opvang. Ja, de allereerste keer! Ik leg al zijn kleding en spulletjes in zijn eigen bakje met naam erop. Zo cute!

En had verwacht dat hij zou gaan huilen als ik weg ging, maar hij zwaaide me lief uit. En ging daarna zelf de opvang ontdekken. Ik was een beetje verbaasd, maar wel blij natuurlijk. Precies om deze reden gaat Zayn straks 1,5 dag per week naar de opvang. Hij is toe aan uitdaging.

Ik kon Zayn pas weer om één uur ophalen dus ik had 2,5 tijd voor mezelf. Ik besloot eerst even langs het tuincentrum te gaan. Ik word er altijd zo blij van! En kocht een super cute plantje voor mijn vriendin H. Ze was al een tijdje geleden jarig, maar het cadeautje was erbij ingeschoten.

Ik maakte een plateau met allemaal lekkere dingen erop, thee, chocolade, een plantje etc. En verpakte dit leuk in aluminiumfolie. En bracht dit even snel bij haar langs. We hadden beide niet veel tijd, dus ik ging weer snel naar huis. Pakte Mijn Hema bestelling uit met de dubbelwandige glazen. Love them! Als je houdt van drinken dat lang warm blijft, is dit echt een aanrader.

En daarna maakte ik stekjes van de Hortensia in de achtertuin, de bananenplant en de Bromelia. Ze hadden allemaal zelf al scheuten, dus ik hoefde ze alleen te verpotten. Ik ben benieuwd of ze het goed gaan doen.

Erna haal ik Zayn op. Hij was blij om me te zien, maar wilde ook niet naar huis. We reden even langs het smaakstation om te vertellen hoe het de eerste dag bij de opvang was. Ik lunchte met een bara. En eenmaal thuis maakten wel lekker samen eten en aten we samen. En toen Zayn sliep? Toen ben ik lekker even wezen trainen. Heerlijk!

Vandaag is het donderdag en jeetje vandaag wordt het weer zo uitzonderlijk warm! Eigenlijk is het vandaag niet een heel bijzondere dag. Ik ga naar werk. En in de middag rij ik net na de lunch langs mijn favo broodjes tent om een pizza bol te halen. Hmmm! Love them. Ik neem er ook eentje mee voor Ab als verassing. Waar hij erg blij mee is!

On de avond luier ik met Zayn op de bank, kook eten en ga weer naar de sportschool…

Vrijdag zijn we weer super vroeg wakker. Zayn krijgt weer tandjes, en dat zullen we weten ook. Vandaag is het vier uur. Oh my, dat wordt wat vandaag! Gelukkig past mijn moeder op Zayn vandaag. En ik moet naar kantoor en werk dus dit keer niet thuis.

Ik trek voor de laatste keer deze week een zomerjurk aan. Deze komt trouwens van Lidl en kost € 14,99. Koopie toch?

In de avond ga ik weer langs bij mijn ouders. Ik heb geen zin om te koken en eet samen met Zayn patat. En krijg ook nog een bapao mee voor de lekkere trek. Wat worden we verwend door Nani en Nana.

vandaag is het zaterdag. Family time! In de ochtend fatsoeneren we het huishouden. En spelen we met Zayn. Hij doet een slaapje en wordt daarna opgehaald door Mamoe Mich en Nani en Nana.

Dat zorgt ervoor dat ik even mijn handen vrij heb. Dus ik ga snel langs de Jumbo om boodschappen te doen en twee mooie bossen bloemen te kopen. Eentje voor morgen als we op bezoek gaan. En eentje voor mijn tante die vandaag jarig is.

Erna hebben Ab en ik een afspraak in de stad tot een uur of half 3. We hadden ontzettende trek, omdat we de lunch hebben overgeslagen… Dus eten we bij de Wok een powerbowl. Erna rijden we naar Veenendaal.

We eten taart, genieten met de familie en hebben het gezellig. Maar helaas is het voor Zayn net iets te druk. Hij is erg onrustig en wil niet goed eten/slapen. Daarom besluiten we ondanks dat we het erg gezellig hebben eerder naar huis te gaan. Eenmaal in de auto valt hij met een flesje als een blok in slaap. Arme jongen was gewoon erg moe…

Vandaag is het zondag. In de ochtend gaat Ab trainen, ik vouw de was op en speel met Zayn. Als hij slaapt werk in aan het artikel een gallery wall maken doe je zo. Waarin ik stap voor stap uitleg hoe jij je eigen gallery wall kunt maken.

In de middag gaan we met z’n alleen naar vrienden op bezoek. Ze hebben een prachtig nieuw huis in Vianen. En wat zijn we blij voor hen! Het is super gezellig er komt allemaal lekkers op tafel en uiteindelijk mogen we ook blijven mee-eten.

Zayn valt hier zelf in slaap zodat wij nog even kunnen blijven zitten met een theetje. En rond een uur of negen gaan we naar huis. We leggen Zayn in bed en sluiten het weekend af. Op naar een mooie nieuwe week!

Wat heb jij gedaan om deze laatste zonnige dagen te vieren?