Weekly Snaps #38-2020

Afgelopen week ging ik lekker romantisch uiteten met Ab voor het eerst in maanden. Liet ik mijn wimpers doen en ging ik naar de kapper samen met Zayn, die mij dit niet in dank afnam. Kijk je mee naar weer een nieuwe Weekly Snaps?

Vandaag is het maandag. Het was heerlijk weer, dus ik trok mijn nieuwe knalroze blokjes jurk van M&S aan. Ik at tussendoor lekker wat fruit en in de middag groente op mijn crackers. Lekker bezig zeg ik zo!

In de avond aten we gezellig bij mijn schoonouders groentesoep met balletjes. En gehakt met groenten en bulgur. Hmmm! Erna deden we lekker een theetje en Zayn en papa knuffelde lekker tot hij in slaap viel.

Weekly-snaps-38-2020-foto

Vandaag is het dinsdag. Ik breng Zayn in de ochtend weg, omdat ik hem ook niet kan zien voor hij gaat slapen vandaag. Ik ga namelijk werken en erna naar de wimper specialist. B.t.w. deze jurk heb ik ook nieuw. Lekker knal groen en zomers. En met een knoop als detail bij mijn zij. Love de print ;)

Mijn wimpers waren echt wel weer toe aan een opknap beurtje. En erna kreeg ik toen ik thuis was, nog heerlijk deze zoetigheid als toetje.

Vandaag is het woensdag. Ik ben lekker vrij. In de ochtend ontbijt ik met Zayn en erna breng ik hem naar de opvang. Ik loop de hele dag in mijn kloffie rond en ga lekker shoppen, koop bloemen voor de kapster. Eet een broodje haring en koop bonbons voor de kapster en mijn schoonvader. Want ja, die was gisteren jarig! Hij was er zelf niet dus zodoende dat ik er ook niks over vertelde gisteren… We halen dit zeker nog in hoor!

Ik haal Zayn om 1 uur op. En rij gelijk door naar de kapper. Zayn en zijn vriendinnetje J. vermaken zich prima samen. Wat een jut en jul zijn het geworden. Echt leuk om ze zo te zien. Ze schelen maar twee weekjes, maar jeetje wat worden ze groot! En ze zijn zo lekker bijdehand.

Zayn heeft niet echt zin in zijn knipbeurt, dus mama moet er eerst aan geloven. Helaas was mijn haar een beetje dood, dus moest er een redelijk stukje af. Niet erg, want bij mij groeit mijn haar altijd erg snel.

Zayn deed ondertussen en tukkie en toen ie wakker werd moest hij er wel aan geloven hoor. Wat een gevecht om zijn haren te knippen, maar het resultaat mag er zijn…

Vandaag is het donderdag ik ga naar het werk, waar we een grote batch aan pc’s binnen krijgen. Ze moeten allemaal naar boven getild worden en ingespoeld worden. Dus ik doe gezellig mee met de trap work-out. In de middag lunch ik weer met mijn beroemde crackers. Zit veel in meeting en in de avond eten we lekker thuis. Gele rijst met bietjes, druiven en nog veel meer. Omg wat een combinatie!

Vandaag is het vrijdag. Normaal werk ik altijd thuis, maar vandaag moet ik naar kantoor. Ik ben lekker druk met storingen en prio’s. En in de avond heb ik zin om echt het weekend te vieren. We eten pindasaus, kipsaté die ik al van tevoren had gemarineerd en gekookte sperziebonen. Het is nog net geen gado-gado. Ook komt eindelijk mijn H&M bestelling binnen. Ik bestelde voor ons nichtje in Turkije wat leuke kleding. En dit is een voorproefje, want als ik alles laat zien ziet haar moeder het misschien ook!

We maken het niet laat en genieten met een theetje op de bank van een netflix film.

Zaterdag genieten we van het gezinsleven. Letterlijk en figuurlijk. We beginnen met de was, stofzuigen en dweilen. Ook de vaatwasser stond nog fijn te wachten. En Zayn entertainen we tussendoor.

In de middag lunch ik licht, want in de avond zou ik met Ab naar Shizen gaan. Eindelijk in maanden tijd een gezellig avondje samen. We waten sushi en teveel toetjes!

Erna gingen we langs bij vrienden waar we tot laat op het dakterras zaten.

Omdat zaterdag al een drukke dag was waarop we het laat maakten. Deden we zondag rustig aan. We gingen even langs mijn broer, die iets aan het logo van het smaakstation wilde doen misschien? Dus ik maakte wat proef ontwerpen. En rond 4en ging ik weer naar huis met Zayn. We aten thuis en sloten de dag af met wat kinderliedjes en veel geknuffel.

Ik zat nog even achter de computer en maakte mijn Amandelmeel muffins met chocolade recept af. Ze zijn trouwens ook Khoolydraat-arm ;) en toen zat het weekend erop.

Hoe zag jouw week eruit deze week?
En had je ook zo’n last van de overgang van het weer?

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: