Weekly Snaps #39-2020

Weekly-snaps-39-2020

Afgelopen week, was het ineens wat slechter weer waardoor ik best wel last kreeg van een winterdip. We gingen lekker uiteten bij Sultan Lounge en kwamen gezellig samen bij familie.Ik krijg deze week mijn Pinkgellacset binnen die al een tijdje op mijn wishlist stond. En ging er gelijk mee aan de slag. En het resultaat? Ja, dat zie je in deze weekly snaps. Lees je mee?

Vandaag is het maandag ik ontbijt met een proteïne pannenkoek die ik zelf maak in de ochtend. Zayn slaapt namelijk een keer wat langer. Hoera! Ik trek voor de laatste keer mijn gele zomerse jurk aan, want morgen wordt het slecht weer.

Ik ga werken en lunch in de middag met crackers met kipfilet en Philadelphia en halal salami. In de avond eten we bij mijn schoonouders. En natuurlijk sluiten we af met wat zoetigheid voor bij de thee. Ik speel lekker keyboard met Zayn. En voor ik het weet zit de maandag er alweer op.

Dinsdag was het weer een nieuwe werkdag. Ik moet eerlijk bekennen dat ik een beetje last heb van een winterdip. Het is ineens 15 graden kouder. En ik voel me niet zo energiek. Daarom doe ik vandaag niet veel anders dan werken, lunchen en snaaien.

Woensdag is het mama-dag. Ik breng Zayn naar de opvang en ook die heeft er geen zin in. Zayn zit de laatste paar dagen niet zo lekker in zijn vel, omdat er een tandje doorkomt. Arm kind. Ik haal mijn bestelling van Pink Gellak op, die ik deed in een opwelling gister avond. Zo snel was hij dus binnen. Maar het ophaalpunt geeft me maar de helft van de bestelling mee. Dus ik moet weer terug.

Ook ga ik bezig met de vissenbak. Waar ik vergeten ben een foto van te maken. Inmiddels staan de vissen die ik ooit op kantoor had met collega’s bij mij thuis. Ze doen het prima, maar ik ben zelf niet zo blij met de voedingsbodem die in het aquarium zit. De planten doen het ook goed. Helaas wordt telkens met water verversen het water teveel vervuild door de voedingsbodem. En daarnaast heb ik geen geduld om druppeltje voor druppeltje water te verversen… Dus ik haal de voedingsbodem eruit en maak de bak en stenen schoon. Jeetje, wat een werk zeg!

Erna ga ik aan de slag met de Pink gellak. Ik geef mijn nagels en voeten eerst een manicure. En breng daarna de primer, gellak en topcoat aan. Wat werkt dit verdomde goed. Ik zal hier snel eens een review over maken voor jullie!

Vandaag is het donderdag. Ik werk weer op kantoor. En omdat ik gisteren zo lief was om een koffiebroodje voor mijn man mee te nemen, die hem niet wilde… Ontbijt ik vandaag met een koffiebroodje. Ik krijg veel complimenten over mijn nagels. Dat snap ik ook wel, ze vallen namelijk erg op zo met die rode nagellak erop.

In de avond haal ik Zayn op van de opvang en koken we samen. Hij wilde aardappeltjes eten en wij rijst, dus maakte ik beide. We aten er chipolata worstjes en gekookte broccoli bij. Hmmm!

Vandaag is het vrijdag. Ik werk thuis en Nani komt oppassen. Zayn vind het maar al te gezellig dat Nana er in de ochtend ook is en laat hem echt niet weggaan! Gezelligheidskind. Ik heb verschillende meetings en heb het zo druk dat ik amper tijd heb om te lunchen.

In de avond brengen we Zayn naar de oppas. Want papa en mama gaan een avondje uit met vrienden. Gezellig ouderwets uiteten, nu het weer even kan met Corona. We hebben een heerlijke avond en gaan naar Sultan Lounge in Rotterdam. Ik was hier al eerder geweest en toen beviel het niet zo goed, maar ik moet zeggen ze hebben getimmerd aan hun service. Wat hebben we lekker gegeten! En wat een fijne avond hebben we gehad.

In de ochtend ontbijten we bij mijn schoonouders, waar we ze vroeger meerdere keren per week zagen is dat nu met Zayn natuurlijk een stuk minder. Gewoon gezellig als vanouds. Mijn schoonmoeder maakt er een feestje van. Ma sha allah wat ziet de ontbijttafel er goed uit! Fruit, zalm, lekkere broodjes. Maar toch ontbijten we met net genoeg.

We gaan naar huis en Zayn doet er een slaapje. En wij wat huishoudelijke klusjes. Erna gaan we naar Rotterdam naar tante M. die ons te eten had gevraagd. Voor het eten wordt Zayn nog verwend met een eigen bestekje met zijn naam erop. Zo leuk, want deze heeft hij nog niet. We worden weer ontzettend verwend met een lekkere Güveç (ovenschoteltje met vlees). En tafelen gezellig na. Rond een uur of 8 gaan wij richting huis. Zayn is moe en wij eigenlijk ook wel. De avonden van lang tafelen zijn met een kleintje voorbij, maar het eerder weggaan mocht de pret echt niet drukken. We hadden het gezellig! En het is fijn om zo’n lieve familie van beide kanten te hebben waar we ons meer dan welkom voelen.

Zondag, vandaag starten we rustig op. Ik eet left-over simit van het ontbijt van gisteren. Hmmm met Turkse Penir (kaas). Ik draai 3 wassen, want met zo’n kleintje stapelt de vuile was zich op. Erna vouw ik alle was op en kijken we met z’n allen wat tv. Zayn doet zijn slaapje. En we drinken bij mijn ouders in de zaak een kopje koffie.

Ik werk nog even aan een artikel over wintersportjassen dat maandag online komt. En erna genieten we gewoon van een lazy sunday! Opladen voor de aankomende week.

Hoe zag jouw week de afgelopen week eruit?
En heb jij ook al last van een winterdip?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: