Weekly Snaps #44

Goedemorgen op weer deze eerste weekly snaps. Ik kreeg van een hoop lezers de vraag waarom ik gestopt was met het posten van wekelijkse foto updates en zodoende besloot ik om deze weer te gaan bij houden. Afgelopen week was het een druk week, waarin we ook het offerfeest vierden en o.a. lekker naar de bioscoop gingen. Lees je met mee?

Vrijdag

Op vrijdag middag ben ik altijd lekker vrij. Ik ging lekker een stukje motorrijden om mijn hoofd leeg te maken. Ik postte er ook een timelapse over op instastories. Dus als je die gezien hebt, snap je wat ik bedoel. Ik testte snel de Essence Lash on Lash off wimpers. Ze bevatten een magneetje en zien er eigenlijk best natuurlijk uit. Het vergt wel even wat handigheid om ze goed op te brengen, maar mocht je er meer over willen weten? Lees dan gewoon even het artikel erover.

Weekly Snap #44

Ook kwam mijn dinnetje divana langs, we aten kipnuggets en speelde voor het eerst samen in de speeltuin. In de avond ging ik lekker fitnessen en tikte bijna de 30 kg aan met chestpress. Woehoe, ik maak progressie.

Zaterdag

Omdat het gisteren een drukke middag/avond voor ons beiden deden we vandaag wat rustiger aan. We waren vroeg wakker en ik besloot om het huis van mijn vriendin even te gaan laten luchten. Ze woont bij me aan de overkant en kwam terug van een lekkere vakantie. Niks beters dan een gelucht huis en een briefje dat voor je klaar ligt dat je er hebt gemist toch?

Weekly Snap #44

Erna besloten we boodschappen te doen en lekker wat vis te gaan eten. Ik koos voor mosselen en ab die ging voor kibbeling. We hebben een nieuw tentje ontdekt in kanaleneiland waar de kibbeling ook echt van kabeljauw gemaakt is. Dus daar gaan we zeker nog eens heen. In de avond gingen we naar de bios. We hadden twee bioscoop tegoed kaarten gekregen van onze zusjes voordat ze vertrokken naar Turkije. We besloten last minute naar Ocean’s 8 te gaan, zonder de omschrijving + recensies te lezen. Nou ik kan je vertellen dat als je ocean’s 10, 11 en 12 hebt gezien je zeker een beetje beteuterd kijkt aan het einde van de film. Geen enkele acteur uit de vorige films komt erin voor en Sandra Bullock speelt de hoofdrol. Bummer. Al met al hadden we en gezellige avond. En zo genoten we samen dus toch optimaal.

Zondag

Vandaag gingen we even langs het huis van mijn schoonouders om de post op te halen en om pepers te plukken. In het turks noem je ze ook wel Biber. Mijn schoonmoeder maakt er pepers van op zuur die je bij het avond eten kan eten. Ik vind ze super lekker! Jeetje wat waren het er veel. De planten hebben met het mooie weer van de weken ervoor goed hun best gedaan!

Weekly Snaps #44-6

Maandag

Vandaag stonden mijn man en ik helemaal excited op, want we kregen vannacht het heugelijke nieuws dat we snel oom en tante zouden worden van een mooie kleine meid. Jeetje en wat duurt wachten dan lang zeg! En om 12:11 kregen we te horen dat je geboren bent. Wat een bijzonder moment. Mama M. heeft het zo goed gedaan! En papa R. belde ons als een van de eerste en was zo trots!

 

Weekly-Snap-44-geboorte nylena kenza

We zijn na het werk gelijk na naar het ziekenhuis gekomen. Helaas ben je een paar weken te vroeg, maar wat doe je het goed. Nog een paar daagjes in het ziekenhuis blijven met papa en mama en dan mag je lekker naar huis. Je zus Divana staat al te poppelen om voor je te zorgen en je van alles te leren. Van harte ‘Broer’ en ‘Zus’ met jullie prachtige dochter. En bedankt dat we er bij mochten zijn <3

Dinsdag

We kwamen maandag avond laat thuis, waardoor we niet besefte dat het dinsdag offerfeest was. Ik ging gewoon naar werk, maar in de avond ging ik langs bij Ab zijn oom en tante. Ze zijn echt zo’n beetje mijn 3de moeder en vader naast mijn eigen ouders en schoonouders. Het was super gezellig. Ik hielp met koken en er was een hoop visite.

Weekly Snap #44

Bij een feestdag horen natuurlijk bloemen en cadeautjes, dus ik deed eens gek en kocht een heerlijke parfum voor mijn lieve man van Michael Kors. En had bloemen voor onze lieve tantes. We dronken thee en trokken gekke bekken met neefjes en nichtjes tot in de late avond. Maar niet te laat, want anders zat snoepie mijn parkiet helemaal alleen.

Woensdag

Woensdag was het niet zo’n bijzondere dag. We gingen werken en kwamen bij van alle drukte.

Weekly Snaps #44 - 4

we aten pita broodjes met halloumi waarvan ik het recept al eerder deelde op dinsdag. En ik maakte een Turkse variant van tzatziki erbij. Beetje rare combo als ik zo zelf typ, maar erg lekker!  Ik maakte het artikel van de Essence lash on lash off lashes af, zodat deze voor donderdag kon inplannen voor jullie. En we gingen bij tijds naar bed, zoals het hoort op een doordeweekse avond.

Donderdag

vandaag ontdekte ik in de ochtend dat het latje van het raamkozijn weer kapot was. Terwijl dit net pas gerepareerd was. Ik ging naar het werk en in de avond boodschappen doen. De Ben & Jerry’s was in de aanbieding, maar natuurlijk was de smaak die ik wilde hebben op!

pizza

Omdat we geen zin hadden om te koken aten we in de avond pizza. Gewoon, omdat het lekker is en omdat het kan!

Vrijdag

Ik lunchte vandaag met twee croissantjes, het was druk en chaotisch op werk. Mijn laatste dagje voor de vakantie dus er was nog een hoop te doen. In de middag ging ik met mijn ouders langs bij één van de bedrijfsonderdelen waar ik voor werk: Baars en Bloemhoff. We deden hier veel nieuwe inspiratie op voor winkel inrichting en hadden een leuke rit heen en terug samen.

Weekly Snaps #44 kevin hart & babor grand cru

Elk jaar vieren ab en ik de dag dat we elkaar hebben ontmoet, maar dit jaar kwam het op deze datum niet zo goed uit. Door drukte hebben we dit uitgesteld. Omdat ik wist dat vanavond een speciale avond was, heb ik de hele week mijn huid verwend. Veel mensen vragen wat mijn geheim is om er zo jong uit te zien? Ik verwen mijn huid met regelmaat. Dit keer deed ik dat met de Babor Grand Cru Ampoules. Ik vertel er wat meer over in mijn Instastories. En aankomende week zal ik er nog een artikel aan wijden. In de avond gingen we enaar een extra speciaal event, namelijk Kevin Hart! Ik heb zo hard gelachen dat de tranen over mijn wangen rolde en ik buikpijn had. Dit was het tweede jaar op rij dat we naar Kevin gingen. Ik hoop volgend jaar weer.

Zo zie je dat ik best een drukke, maar ook bijzondere week had afgelopen week.
Let me know of jij deze weekly snaps vaker wilt zien, dan zorg ik dat er volgende week weer een weekly snaps online staat.

Tot de volgende weekly snaps!

Liefs, Mariëlle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: