Weekly Snaps #55

Afgelopen week nam ik afscheid van een collega. Ging het bowlen met een zwangere buik niet zo goed. At ik letterlijk gaten kaas, maar ook taart omdat mijn neefje jarig was. En haalde ik mijn lieve vogeltje Snoepie op. Lees je mee in deze nieuwe weekly snaps?

Zaterdag

We kwamen van vrijdag op zaterdag nacht terug van onze babymoon uit Turkije Alanya. Natuurlijk volgt hier nog een post over, zodat jullie kunnen zien hoe we het hebben gehad! Ik ging nog even wat kleding shoppen en een klein cadeautje, omdat mijn nichtje jarig was geweest en mijn neefje aankomende zaterdag jarig is. Zo leuk kinderkleding shoppen! Allemaal te schattig. Ook vond ik verschillende kleuren glasmarkers van Decotime voor maar 0,79 cent per 4 stuks! De rest van de dag deden we lekker niks!

Zondag

Vandaag hebben we lekker gekeuteld. Rustig ontbeten met jawel, gaten kaas! Dit kun je toch geen kaas noemen! Meer gaten dan kaas, maar goed… We hadden echt het gevoel van een jetlag, al is het maar 1 uur later in Turkije. We hebben onze koffers opgeruimd en de kleding van de vakantie gewassen.

Erna zijn we even naar de Ikea geweest, omdat we nog een cadeaubon hadden die op moest. We kochten onder andere een nieuw bakje om alle keukenspullen op te ruimen. En twee handige zeep pompjes om het afwasmiddel en de handenwas zeep in te doen.

In de avond ging ik naar mijn ouders om te eten. Dat had ik toch best wel gemist na zo’n week vakantie!

Maandag

Vandaag weer aan het werk na 10 dagen vrij te zijn geweest. Oh god! Wat viel dat tegen! Maar ik had mijn collega’s ook wel echt gemist! Het was super fijn om er weer te zijn.

Het ging gelukkig goed met het aquarium op het werk. Al zie je de nieuwe neontetra’s die ik voor de vakantie kocht, helemaal niet omdat zij zich steeds verstoppen. Bummer! De garnaal heeft wel zin om te showen. Dus bij dezen even een pic.

Ik was vergeten dat ik nog een stash chocoladewafels in mijn bureau had liggen, dus toen ik in de middag onzettende trek had door energie gebrek vond ik dat helemaal niet zo vervelend. Yes!

In de avond gingen we lekker eten bij mijn schoonouders, want ook die hadden we gemist! En we werden gelijk super verwend met allemaal mooie spulletjes voor onze baby. Echt super lief!

Dinsdag

De middag begon goed met een lunch bij de Makro foodcourt. Laatste keer lunchen met mijn collega die morgen voor het laatst is. Hier kozen we voor een soort van Hamburger. En jeetje wat was ie lekker!

Ook is vandaag ons neefje M. jarig! Dus hier gingen we in de avond naartoe. Jeej! Super gezellig om al onze vrienden en familie weer te zien.

Natuurlijk nam ik een bloemetje mee, dit keer geheel in paasstijl!
Wat grappig was, is dat we de hele avond met 3 zwangere vrouwen op een rij zaten. Lekker chillen en praten over de zwangerschap héhé, thats what pregnant woman do!

Woensdag

Helaas vandaag het afscheid van een zeer gewaardeerd collega. Gelukkig heeft ze ons toch nog verrast met een leuk afsheidscadeau, waardoor we haar zeker niet gaan vergeten!

Voor degene die het niet weten. Ook bij ons aan de werktafel werd het concept uitgelegd onder het genot van een koekje. Rubber ducking, komt eigenlijk meer uit de programmeer wereld. En word ook veel gebruikt door programmeurs. Denk aan Bert van Bert en Urnie. Hij praat ook steeds tegen zijn eigen eendje. En guess what? Als je een ingewikkeld probleem heb (in ons geval ICT gerelateerd) waarmee je niet verder komt, dan werkt het dus om tegen het eendje te praten. In plaats van tegen een collega.

Ik kreeg een rood eendje en zal er nog veel gebruik van gaan maken.

In de avond gingen we met het hele team uit eten en gezellig bowlen. Onder druk van menig college heb ik een poging gewaagd om te bowlen, maar je snapt met een zwangere buik dat dit onbegonnen werk is!Na een ronde heb ik het dus ook maar opgegeven en ben ik er lekker uitgebreid bij gaan zitten.

Het grillen zat bij het bowlen inbegrepen en dit was meer mijn afdeling. Al at ik niet zoveel, ik moest en zou er op toezien dat al het vlees goed gaar was. Preggo trekjes? Dunno. Rauw vlees is sowieso niet zo lekker dus.. how cares :D

Donderdag

De algemene leden vergadering van ons bedrijf werd vandaag gehouden in het Van der Valk hotel in Houten. Super gezellig en interessant. Met name omdat er veel cijfers worden gedeeld. Maar omdat, je geïnformeerd wordt over hoe het met het bedrijf gaat. Erg belangrijk voor de betrokken medewerker.

In de avond kwam Vincent Everts een Trendwatcher die digitale ontwikkelingen in de gaten houdt. Hij vertelde een hoop over waar de digitale transformering heen gaat. Erg interessant, maar wel in een sneltrein die om 9 uur ’s avond maar moeilijk bij te houden valt.

Zo hadden we het over opvouwbare telefoons, zoals die van samsung. Maar ook over wat er straks eventueel in de bouw gaat veranderen. Denk aan sensoren in bruggen en het digitaal printen van huizen. Woow!

Vrijdag

Bijna weekend! Vandaag weer een dagje gewerkt. Er na, naar Nisa om mijn wimpers bij te laten werken. Ik was al 3 weken niet geweest, dus dit was zeker nodig!

Erna ging ik eindelijk mijn vogeltje snoepie ophalen bij mijn ouders. Ze was hier iets langer gebleven, omdat ze het ontzettend naar haar zin had en ik de hele week weinig thuis zou zijn.

Gelukkig was ze blij om weer thuis te zijn! En had ze me ook echt gemist. Stiekem was ik toch wel een beetje bang dat het leuker had bij mijn ouders dan bij mij! Maar ze heeft het hier ook naar haar zin. Dat was hem weer voor afgelopen week.

Wat heb jij afgelopen week allemaal gedaan?

4 Reacties

  1. april 23, 2019 / 9:08 am

    wat heerlijk dat jullie samen nog even weg zijn geweest en ja dat bowlen dat probeerde ik ook, hoog zwager, maar dat was niet zo een goed idee, haha. Hier was het een week met paasontbijt op school.

  2. april 25, 2019 / 12:31 am

    Klinkt als een heerlijke week! Jammer dat je afscheid moest nemen van een leuke collega, maakt het werken waarschijnlijk toch direct al anders. Ik heb niet veel bijzonders gedaan afgelopen week. Alleen een workshop schilderen, die was wel heel gaaf

  3. april 25, 2019 / 7:57 am

    Wat een heerlijk blog heb je geschreven. En idd bowlen met een zwangere buik is niet heel makkelijk. Ik vind de poleroids erg leuk gedaan, Het zorgt voor een mooi geheel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: